Αποκάλυψη Κιούμπαν: «Ήθελα να πάρω τον Τζόρνταν στους Μάβερικς το 2001»

Αποκάλυψη Κιούμπαν: «Ήθελα να πάρω τον Τζόρνταν στους Μάβερικς το 2001»

Παρών την ημέρα που υπέγραψε στους Γουίζαρντς ο Μάικλ Τζόρνταν, στη δεύτερη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση το 2001, ήταν ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν

jordan
Μία σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Μαρκ Κιούμπαν.

Ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης των Μάβερικς από το 2000, αποκάλυψε πως το 2001 ήταν… μάρτυρας, όταν ο Μάικλ Τζόρνταν υπέγραψε στους Γουίζαρντς, για τη δεύτερη επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, ο Κιούμπαν δήλωσε πως ήταν διατεθειμένος να κάνει όλα τα… χατίρια στον «Air», ώστε να τον πείσει να υπογράψει στην ομάδα του Ντάλας, αλλά εκείνος τότε είχε δώσει τον λόγο του στους πρωτευουσιάνους και γι’ αυτό υπέγραψε με εκείνους.

«Ο ατζέντης του Τζόρνταν, Ντέιβιντ Φοκ, με πήρε και τηλέφωνο και μου είπε: “Θέλω να σε συναντήσω, καθώς πριν από λίγο καιρό αγόρασες ομάδα και εκπροσωπώ αρκετούς καλούς παίκτες, γι’ αυτό θα ήθελα να μιλήσουμε”. Και είπα ωραία, για να συνεχίσει: “Παρεμπιπτόντως, είναι και ο Μάικλ Τζόρνταν στην πόλη τώρα, οπότε γιατί δεν έρχεσαι να είμαστε όλοι μαζί;”. Και του είπα, ότι φυσικά και μπορώ. Από μέσα μου ήμουν πολύ χαρούμενος, γιατί ποτέ δεν είχα συναντηθεί με τον Τζόρνταν. Έτσι, τα παράτησα όλα και πήγα στο γραφείο του Ντέιβιντ Φοκ, όπου ήταν και ο ΜJ εκεί, έχοντας μπροστά του αρκετά χαρτιά», δήλωσε αρχικά ο Μαρκ Κιούμπαν στο «Moose and Maggie» για να προσθέσει:

«Έβλεπα τα χαρτιά που κρατούσε ο Τζόρνταν (σ.σ. για να υπογράψει τότε στους Γουίζαρντς) και έλεγα από μέσα μου: “Μην τα υπογράψεις. Έλα στους Μάβερικς, θα είμαι επιθετικός και θα κάνω ό,τι ζητήσεις”. Αλλά εκείνος με κοίταζε με ύφος: “Φίλε, πρώτον δεν σε ξέρω και δεύτερον έχω δώσει τον λόγο μου”. Έτσι, κράτησε τον λόγο του και τότε ήταν που υπέγραψε στους Γουίζαρντς».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Μαντσίνι: «Κανείς δεν ήθελε να αναλάβει την εθνική Ιταλίας»

Ιταλικά Μέσα: «Ο Ρέμπε είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ»

Europa League: «Παίζει» και η Αθήνα για την τελική φάση της διοργάνωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης