La Liga: Επιστρέφει με 197 άτομα στο γήπεδο

La Liga: Επιστρέφει με 197 άτομα στο γήπεδο

Ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που θα επιτρέπονται εντός του γηπέδου στη La Liga όταν συνεχιστεί η αγωνιστική περίοδος στην Ισπανία φαίνεται πως θα οριστεί στους 197 ανθρώπους - Δείτε πως διαιρείται αυτό το νούμερο...

La_Liga43
Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, το σχέδιο που έχουν καταστρώσει στη La Liga για τη στιγμή που θα επιτραπεί η συνέχιση της σεζόν, με τις ομάδες να μπορούν από τη Δευτέρα να κάνουν προπονήσεις με γκρουπ έως 10 ατόμων, περιλαμβάνει τον ... μαγικό αριθμό 197.

Αυτοί θα είναι όσοι επιτρέπονται εντός του γηπέδου την ώρα του αγώνα. Όπως και στη Bundesliga, έτσι και στην Ισπανία δεν γίνεται λόγος ούτε για χειραψίες, ούτε για τελετουργικά πριν την έναρξη των αναμετρήσεων.

Οι 94 άνθρωποι θα είναι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής της κάθε ομάδας, το προπονητικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ, οι αστυνομικοί, οι stewards και το υπαλληλικό προσωπικό του γηπέδου όπως ορίζεται από τα κλαμπ για τις ημέρες των αγώνων.

Έπειτα θα υπάρχουν και 103 άνθρωποι στους οποίους θα συμπεριλαμβάνονται οι διοικούντες τους συλλόγου και οι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών συνεργείων...


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αυγενάκης στον ΘΕΜΑ 104,6: «Θετικός στην παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα»

Βίντεο: Ο Κριστιάνο «χουφτώνει» την Τζορτζίνα και δέχεται... επίθεση

Μοράτι: «Ο Μέσι δεν θα φύγει ποτέ από την Μπαρτσελόνα»

Κλοπ: «Άδικο να μην αναδειχθούμε πρωταθλητές, αν και υπάρχουν χειρότερα πράγματα στη ζωή»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης