Ο Παναθηναϊκός ήταν βάσει ρεπορτάζ μια από τις ομάδες της Ευρωλίγκας που διαφώνησαν ανοιχτά στην απαίτηση των παικτών να πληρωθούν το 80% των συμβολαίων τους, ωστόσο η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε ανοιχτά για το ζήτημα απαντώντας σε σχόλια κάτω από μια ανάρτησή του στο Instagram.
Στο σχόλιο ενός φιλάθλου «να βάλουν πλάτη η πολιτεία και οι παίκτες», το αφεντικό της πράσινης ΚΑΕ απάντησε:
«Οι παίκτες πλάτη??? Χα χα καλό ... εδώ ζητάνε νε πληρωθούν το 80% του συμβολαίου τους ενω δούλεψαν το 65%... Να δουμε ποιος θα γελάσει τελευταίος».
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας