Ο Γκάρεθ Μπέιλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ομάδα του MLS
Το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτηςκάθε άλλο παρά ευοίωνο προβλέπεται και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Ο λόγος για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ξεκαθάρισε στο podcast The Hat-Trick ότι τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών (MLS).
«Νομίζω ότι είναι μια λίγκα που διαρκώς αναπτύσσεται. Θεωρώ ότι όλο και περισσότεροι παίκτες θα θέλουν να πάνε να παίξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα έχει ενδιαφέρον. Εγώ λατρεύω να πηγαίνω για διακοπές στο Λος Άντζελες», δήλωσε σχετικά ο 30χρονος Ουαλός και πρόσθεσε:
«Ειλικρινά μου αρέσει αυτή η λίγκα. Έχει ωριμάσει πολύ με την πάροδο των ετών. Όταν πηγαίνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι για προετοιμασία και παίζουμε εναντίον των ομάδων τους, τα βρίσκουμε δύσκολα. Τα στάνταρ αυξάνονται συνεχώς. Νομίζω ότι οι σύλλογοι, οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα συνεχώς βελτιώνονται».
Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Μπέιλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ δεν υπολογίζεται από τον Ζιντάν.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.