Μπέιλ: «Με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική του MLS»

Μπέιλ: «Με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική του MLS»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ομάδα του MLS

bale
Το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης κάθε άλλο παρά ευοίωνο προβλέπεται και ως εκ τούτου είναι αναγκασμένος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ξεκαθάρισε στο podcast The Hat-Trick ότι τον ενδιαφέρει πολύ η προοπτική του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών (MLS).

«Νομίζω ότι είναι μια λίγκα που διαρκώς αναπτύσσεται. Θεωρώ ότι όλο και περισσότεροι παίκτες θα θέλουν να πάνε να παίξουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα έχει ενδιαφέρον. Εγώ λατρεύω να πηγαίνω για διακοπές στο Λος Άντζελες», δήλωσε σχετικά ο 30χρονος Ουαλός και πρόσθεσε:

«Ειλικρινά μου αρέσει αυτή η λίγκα. Έχει ωριμάσει πολύ με την πάροδο των ετών. Όταν πηγαίνουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες το καλοκαίρι για προετοιμασία και παίζουμε εναντίον των ομάδων τους, τα βρίσκουμε δύσκολα. Τα στάνταρ αυξάνονται συνεχώς. Νομίζω ότι οι σύλλογοι, οι εγκαταστάσεις και τα γήπεδα συνεχώς βελτιώνονται».

Μένει να δούμε τι θα συμβεί με τον Μπέιλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ δεν υπολογίζεται από τον Ζιντάν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης