Η ΠΑΕ ΑΕΚ με διαρροή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τις φήμες που αφορούσαν τους Μπακάκη, Παουλίνιο, Πέρςθ
Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν τη θέση του δεξιού μπακ, η ΑΕΚ θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια (όπως έκανε χθες και με την υπόθση του Σκόκο).
Όπως έγινε σαφές, το αγγλικό δημοσίευμα που ανέφερε πως υπάρχουν προτάσεις για τον Μιχάλη Μπακάκη δεν έχει βάση, καθώς δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο.
Παράλληλα, ξεκαθαρίζεται από τους «κιτρινόμαυρους» πως ο Παουλίνιο ουδέποτε εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς είναι απόλυτα ικανοποιημένος.
Τέλος, η «Ένωση» διευκρινίζει πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Λουίς Πέρεθ, τον Ισπανό δεξιό μπακ που μένει ελεύθερος από την Τενερίφη.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.