Γιάννης Αντετοκούνμπο: Λιώνει... στην αγκαλιά του γιου του
Η φωτογραφία που ανέβασε και μπορεί να… κατεβάσει
Μπορεί ο κορονωϊός να τον έχει κρατήσει μακριά από τα παρκέ και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους Μιλγουόκι Μπακς όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμποέχει όλο τον χρόνο να απολαμβάνει μοναδικές και πολύτιμες στιγμές με την σύντροφό του και τον μονάκριβο γιο τους που ήρθε πριν από λίγους μήνες τη ζωή.
Ο Έλληνας φόργουορντ «ανέβασε» μια ιδιαίτερη στιγμή με τον γιο του στο Instagram, την ώρα που ο μικρός κοιμάται στην αγκαλιά του, την οποία συνόδευσε με την εξής φωτογραφία: «Αισθανόμαστε χαριτωμένοι. Μπορεί να τη σβήσω αργότερα».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας