Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με ηγέτες κρατών που απέκρουσαν την πανδημία

Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με ηγέτες κρατών που απέκρουσαν την πανδημία

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο καγκελάριος της Αυστρίας, οι πρωθυπουργοί της Δανίας, της Τσεχίας, του Ισραήλ, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας

mitsotakis
Σε τηλεδιάσκεψη με άλλους έξι ηγέτες κρατών απ΄όλο τον κόσμο που κατάφεραν να αποκρούσουν με επιτυχία το πρώτο κύμα της πανδημίας συμμετείχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


m1



Στην τηλεδιάσκεψη, με βασικό θέμα την ανταλλαγή εμπειριών και καλών πρακτικών, οι επτά ηγέτες ανέλυσαν τα μέτρα που ελήφθησαν εγκαίρως για τη μείωση της διασποράς του ιού προκειμένου να δοθεί χρόνος στα συστήματα υγείας να αντεπεξέλθουν στην πίεση και να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Συζητήθηκαν ακόμη οι στρατηγικές που εξετάζει κάθε χώρα για την σταδιακή αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων και τη μετάβαση σε μια νέα κανονικότητα.

m2


Κλείσιμο
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο καγκελάριος της Αυστρίας, Sebastian Kurz, οι πρωθυπουργοί της Δανίας, Mette Frederiksen, της Τσεχίας Andrej Babiš, του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, της Αυστραλίας, Scott Morrison και της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern.




Ειδήσεις σήμερα:

Λέρος: Διακινούσαν χασίς και λαθραία τσιγάρα στο hot spot

Τρόμος για ηλικιωμένη θύμα ληστών στον Βόλο

Ημαθία: Όπλα, σπαθιά και άσκοποι πυροβολισμοί σε σπίτια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης