Ημαθία: Όπλα, σπαθιά και άσκοποι πυροβολισμοί σε σπίτια

Ημαθία: Όπλα, σπαθιά και άσκοποι πυροβολισμοί σε σπίτια

Συνελήφθησαν τρία άτομα

Hmathia-opla
Οι μπαλωθιές που έπεφταν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία, κινητοποίησαν αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. Βέροιας που ξεκίνησαν έρευνες οι οποίες οδήγησαν στην σύλληψη συνολικά τριών ατόμων σε δυο διαφορετικά σπίτια.

Αρχικά, έγινε έρευνα στην κατοικία δυο ανδρών και διαπιστώθηκε ότι ο ένας είχε ρίξει άσκοπους πυροβολισμούς με μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν τηρούνταν οι προϋποθέσεις ασφαλούς φύλαξης, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους για παράνομη οπλοχρησία και πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Ωστόσο, στη συνέχεια οι αστυνομικοί ερεύνησαν και ένα ακόμη σπίτι στην ίδια περιοχή, όπου βρήκαν τρία σπαθιά μήκους 1,03 μέτρου, 62 και 57 εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και μια κυνηγετική καραμπίνα για την οποία δεν τηρούνταν οι όροι ασφαλούς φύλαξης. Έτσι, και ο ιδιοκτήτης τους συνελήφθη και οδηγήθηκε μαζί με τους άλλους δυο στον εισαγόμενος Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή και πλημμελή φύλαξη οπλισμού.

Ειδήσεις σήμερα:

Λέρος: Διακινούσαν χασίς και λαθραία τσιγάρα στο hot spot

Τρόμος για ηλικιωμένη θύμα ληστών στον Βόλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης