Βόλος - Ληστεία: Τρόμος για ηλικιωμένη μετά από εισβολή ληστών στο σπίτι της

Βόλος - Ληστεία: Τρόμος για ηλικιωμένη μετά από εισβολή ληστών στο σπίτι της

Η 81χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για τις πρώτες βοήθειες

old-woman-hands
Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη που ζει μόνη σε μια μονοκατοικία στην περιοχή του Αναύρου στον Βόλο όταν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη, πήγε να ελέγξει αν είχε κλειδώσει την πόρτα της. Ξαφνικά, η πόρτα άνοιξε απότομα χτυπώντας την και ρίχνοντάς την στο δάπεδο!

Η άτυχη 81χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, όταν εισέβαλαν ένας άνδρας και μία γυναίκα που φορούσαν κουκούλες full face. Λίγα λεπτά πριν, οι δράστες είχαν παραβιάσει το παράθυρο της κουζίνας από το οποίο είχαν αρπάξει τα κλειδιά της πόρτας, την ξεκλείδωσαν και, όταν είδαν την ηλικιωμένη να πηγαίνει κοντά της, την άνοιξαν βίαια με αποτέλεσμα να την χτυπήσουν!

Στη συνέχεια, το ζευγάρι ερεύνησε όλους τους χώρους του σπιτιού και βρήκε πάνω σε ένα έπιπλο και το πορτοφόλι της 81χρονης, από το οποίο άρπαξαν 150 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την κόρη της που την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε. Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών δεν έφεραν αποτέλεσμα και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Χίος: Μέχρι και τα... κοτέτσια σήκωσαν οι μετανάστες


Λέρος: Διακινούσαν χασίς και λαθραία τσιγάρα στο hot spot

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης