Πρωτόπαπας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Η συντριπτικά επικρατούσα άποψη είναι η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ»

Πρωτόπαπας στον ΘΕΜΑ 104,6: «Η συντριπτικά επικρατούσα άποψη είναι η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ»

Τι ανέφερε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ για την αιχμηρή επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου

Πρωτόπαππας: Να κάνουμε τα προαπαιτούμενα και μετά να διεκδικήσουμε στη διαπραγμάτευση
«Κάθε στέλεχος και κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να διατυπώνει τις απόψεις του  μα η ανάγκη είναι να μπει το σύνολο πάνω από προσωπικές επιδιώξεις» δήλωσε το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ Χρήστος Πρωτόπαπας στον ΘΕΜΑ 104,6, μετά την αιχμηρή επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου  για τη λειτουργία της ΚΟ του κόμματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Πρωτόπαπας «το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εμείς προχωράμε στα δύσκολα, έχουμε εξαπολύσει την αντεπίθεση μας και για να πετύχει αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους. Να βάλουμε το σύνολο πάνω από όλους και αν αυτό το κατανοήσουμε, σημαίνει ότι μπορούμε να πετύχουμε. Αν επιμένουμε ο καθένας στις προσωπικές του επιδιώξεις, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, θέλω να πιστεύω ότι η ανάγκη να πάμε όλοι μαζί και να διαμορφώσουμε το κίνημα θετικά για μας είναι εκείνο που τελικά θα επικρατήσει».

«Η συντριπτικά επικρατούσα άποψη είναι η αυτόνομη πορεία του ΚΙΝΑΛ, καθώς και οι καθαρές θέσεις και η ιδεολογική ταυτότητα» διευκρίνισε ο κ. Πρωτόπαπας.

Σχολιάζοντας την επιστολή της κ. Γιαννακοπούλου, ο κ. Πρωτόπαπας είπε ότι  «όταν μιλάμε για επιστροφή στην κανονικότητα, αυτό σημαίνει πως συνομιλώ με όλους αλλά θα έχω τις απόψεις μου, και να είστε βέβαιοι ότι αυτά που πρέπει να ειπωθούν κάθε φορά λέγονται. Αυτά που λέγονται δημόσια λέγονται και ιδιωτικά τουλάχιστον όσον αφορά τον δικό μας χώρο, να το ξεκαθαρίσουμε μία και καλή» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης