KΙΝΑΛ: Η Νάντια καίει τον έρωτα με τον ΣΥΡΙΖΑ 

KΙΝΑΛ: Η Νάντια καίει τον έρωτα με τον ΣΥΡΙΖΑ 

Ζητάει εξηγήσεις από την ηγεσία για την περιβόητη συνάντηση Φλαμπουραρη - Γείτονα και τη φημολογούμενη εκεχειρία που συμφώνησαν αλλά και τη στάση που κράτησε το κόμμα για τις ΜΚΟ

nantia-1523020832
Το εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ φαίνεται να είναι ένα καζάνι που βράζει. Αυτό αποδεικνύεται από την αιφνιδιαστική επιστολή της Νάντιας Γιαννακοπούλου που απέστειλε στην πρόεδρο του κόμματος αλλά και στην Κοινοβουλευτική ομάδα. Στην επιστολή της, η βουλευτίνα θέτει ορισμένους προβληματισμούς, για πρώτη φορά ανοιχτά,  για τα όσα εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα και τις αποφάσεις που έχουν παρθεί. Ζητάει εξηγήσεις από την ηγεσία για την περιβόητη συνάντηση Φλαμπουραρη - Γείτονα και τη φημολογούμενη εκεχειρία που συμφώνησαν αλλά και τη στάση που κράτησε το κόμμα για τις ΜΚΟ. Παράλληλα, ζητά να προγραμματιστούν άμεσα συνεδριάσεις όπου θα συζητηθούν διεξοδικά οι θέσεις του κόμματος για το ασφαλιστικό, το μεταναστευτικό - προσφυγικό και τα εθνικά θέματα, κυρίως τα ελληνοτουρκικά. Πηγές της Τρικούπη κράτησαν χαμηλούς τόνους, θέλοντας να υποβαθμίσουν το γεγονός, σχολίασαν απλώς ότι «οι προσωπικές απόψεις καλό είναι να καταθέτονται γραπτώς και ακόμα καλύτερα να είναι επί της ουσίας». 

Παρότι οι δυο πλευρές εμφανίζονται να θέλουν πλέον να ρίξουν τους τόνους στην πραγματικότητα, η επιστολή αιφνιδίασε και προκάλεσε έναν νέο εκνευρισμό. Είχε προηγηθεί άλλωστε η επεισοδιακή συνεδρίαση της Τετάρτης του συντονιστικού της ΚΟ για τη στάση που θα κρατούσε το κόμμα στην ψήφιση τροπολογίας για τη δωρεά από το Ιδρυμα Νιάρχου νοσοκομείου στην Αλεξανδρούπολη. Η συνεδρίαση  χρωματίστηκε από φωνές και βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν τα στελέχη. Πηγές μιλούν στο protothema.gr και αναφέρουν ότι ήταν τόσο έντονοι οι διάλογοι με τις φωνές να ακούγονται σε όλον τον διάδρομο ενώ χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. 

Η δυσαρέσκεια δεν οφείλεται μόνο στον «πολιτικό» καφέ που έχει προκαλέσει πολλές γκρίνιες αλλά και στις δημοσκοπήσεις. Τα ποσοστά παραμένουν στάσιμα από τις εκλογές του Ιουλίου προκαλώντας δυσφορία στα στελέχη αλλά και την ηγεσία που προσπαθεί να βρει διέξοδο. Για τον λόγο αυτόν, στην ατζέντα μένουν ψηλά τα θέματα που αφορούν τους αδύναμους, την πρώτη κατοικία, τις συντάξεις, το προσφυγικό αλλά και τους αγρότες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης