Η Κατερίνα Νοτοπούλου έβγαλε... «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Η Κατερίνα Νοτοπούλου έβγαλε... «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στη βιασύνη της να κλέψει λίγη από τη λάμψη του «Greek freak» η πρώην υπουργός έκανε ανορθογραφία στο όνομα του Αντετοκούνμπο - Απέσυρε τη φωτογραφία με τον MVP του NBA το μεσημέρι της Τετάρτης

afisa-notopoulou-ena
Ξαναχτύπησε μέσω Instagram η Κατερίνα Νοτοπούλου. Μετά την αποτυχία της να εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης, η πρώην υπουργός Μακεδονίας Θράκης και πρώην διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη είναι τώρα υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει την καμπάνια μέσω του αγαπημένου της κοινωνικού δικτύου...

«Θύμα» της αυτή τη φορά έπεσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και αφορμή ήταν φυσικά η μεγάλη του επιτυχία να αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης του NBA για την σεζόν που ολοκληρώθηκε μόλις.

Αντί συγχαρητηρίων όμως, η Κατερίνα Νοτοπούλου επέλεξε έναν πολύ διαφορετικό τρόπο να αναφερθεί στο γεγονός: Έκανε «αφίσα» της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Στην μισή εικόνα φιγουράρουν δύο φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα, μία με την φανέλα των Μπακς και μία με της Εθνικής ομάδας, ενώ στην υπόλοιπη μισή, σε κόκκινο φόντο, είναι γραμμένα τα συνθήματα της προεκλογικής καμπάνιας της Κατερίνας Νοτοπούλου που κατεβαίνει υποψήφια, «Προχωράμε μαζί με το θάρρος των αγώνων μας», ενώ αναφορικά με τον Αντετοκούνμπο, γράφει: «...Greek to the core! Ήσουν πάντα ένας από εμάς»!


Χαρακτηριστικό είναι πως ούτε στην «αφίσα», ούτε στην λεζάντα που την συνοδεύει υπάρχει πουθενά η λέξη «συγχαρητήρια», ενώ αντίθετα το κείμενο κάνει φουλ επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον μάλιστα για «υποκρισία στο…μεγαλείο της»!
Μέσα στη βιασύνη να επωφεληθεί από την τεράστια επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, MVP στο καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, η Κατερίνα Νοτοπούλου έγραψε ανορθόγραφα το επώνυμο του Γιάννη, τον οποίο ανέφερε σαν Αντετοκούμπο, αντί για το σωστό Αντετοκούνμπο...

Κλείσιμο
Να σημειωθεί δε, πως η αφίσα κρίθηκε τόσο πετυχημένη προφανώς, που ανέβηκε τόσο στο προφίλ της στο Instagram, όσο και στα stories της. Ωστόσο, μετά την... κατακραυγή στα social media, το μεσημέρι της Τετάρτης η Κατερίνα Νοτοπούλου κατέβασε την προεκλογική αφίσα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...

katerina-notopoulou-instagram


Οι χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι με το θράσος να χρησιμοποιείται η επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τέτοιο τρόπο:








Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σήμερα που ο Γιάννης Αντετοκούμπο, παιδί μεταναστών που γεννήθηκε στην Ελλάδα, ανεβαίνει στην κορυφή και «γράφει» Ιστορία, για τον κ. Μητσοτάκη είναι ένας «θαυμάσιος άνθρωπος, που δεν ξεχνά από που ξεκίνησε»…το 2015, στο Νομοσχέδιο όμως που έδινε την Ελληνική Ιθαγένεια σε παιδιά όπως ο Γιάννης, ο κ. Μητσοτάκης, έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, κατάψηφίζοντας το. Η υποκρισία στο…μεγαλείο της!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κατερίνα Νοτοπούλου (@notopoulou_katerina) στις



Δείτε βίντεο: Η Κατερίνα Νοτοπούλου έβγαλε... «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Η Κατερίνα Νοτοπούλου έβγαλε... «αφίσα» με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης