«Πρώτη» Ζέρβα στο ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης: Προτεραιότητά μου η καθημερινότητα

«Πρώτη» Ζέρβα στο ΔΣ του Δήμου Θεσσαλονίκης: Προτεραιότητά μου η καθημερινότητα

«Το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμος οφείλει να ακούει την φωνή της πόλης και τα αιτήματα της», τόνισε ο νέος δήμαρχος της πόλης

4819298
Η επίλυση των προβλημάτων που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα του πολίτη της Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει την προτεραιότητα του νεοεκλεγέντος δημάρχου της Πόλης, Κωνσταντίνου Ζέρβα, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης μετά τη διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι υποδέχθηκαν τον κ. Ζέρβα με χειροκρότημα, ενώ ο ίδιος ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς που τον στήριξαν με την ψήφο τους. «Η καθημερινότητα θα είναι η δική μου προτεραιότητα. Το δημοτικό συμβούλιο και ο δήμος οφείλει να ακούει την φωνή της πόλης και τα αιτήματα της. Η πόλη χρειάζεται δουλειά. Δεν ερχόμαστε ούτε να γκρεμίσουμε, ούτε να αμφισβητήσουμε το έργο κανενός. Η πόλη πρέπει να πάει μπροστά, να γίνει καλύτερη σε όλα και για όλους. Η επόμενη διοίκηση πρέπει να έχει συνοχή. Να αποφευχθούν οι προσωπικές ατζέντες», είπε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε επίσης, πως θα πρέπει να βελτιωθεί και η «εικόνα» των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ζήτησε τη συνεργασία των παρατάξεων από την 1η Σεπτεμβρίου, για το καλό της Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης