Κωλοτούμπες Πολάκη: Δεν ηχογράφησα τον Στουρνάρα αλλά...

pollakis01-mesa

....η συνομιλία είναι όπως καταγράφηκε - ΝΔ: Ο Πολάκης είναι ο καθρέφτης του Τσίπρα - Παπαθεοδώρου (ΚΙΝΑΛ): Παραιτηθείτε κ. Πολάκη! - Κόντρα με Άδωνι: «Είσαι playmobil», του είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας -  «Είσαι σαχλαμάρας», του απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 

Με λάσπη και κωλοτούμπες επιχείρησε ο Παύλος Πολάκης στη Bουλή να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την υπόθεση του δανείου του αλλά και για το εκβιαστικό τηλεφώνημα προς τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

Μπροστά στον κίνδυνο άσκησης ποινικής δίωξης αλλά και στην γενική κατακραυγή ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας οπισθοχώρησε ατάκτως υποστηρίζοντας ότι «δεν ηχογράφησα την συνομιλία μου με τον κ. Στουρνάρα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι η εις βάρος του συμπαιγνία «στήθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδας» και υποστήριξε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας χρησιμοποιεί την θεσμική του ιδιότητα για να τον πλήξει προσωπικά γιατί συνέβαλε στην αποκάλυψη υποθέσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ωστόσο, δεν ανέφερε το παραμικρό για το προσωπικό του δάνειο ενώ παράλληλα επιχείρησε να εμφανιστεί ως θύμα δολοφονίας χαρακτήρων ζητώντας μάλιστα την παρέμβαση των «υπερασπιστών των προσωπικών δικαιωμάτων να μιλήσουν για την κατακρεούργηση εμού και της οικογένειάς μου».

«Εδώ και 3-4 μέρες έχει εξαπολυθεί μια τεράστια επιχείρηση δολοφονίας χαρακτήρα μου για άλλη μια φορά. Νιώθω την υποχρέωση να απαντήσω» ανέφερε αρχικά ο κ. Πολάκης για να αναρωτηθεί «ποια είναι η μεγάλη εικόνα;» και να απαντήσει ο ίδιος: « βγαίνει ο Τσουκάτος και λέει ότι το ΠΑΣΟΚ πήρε 16 δισ. δραχμές από εταιρείες που και σήμερα χρηματοδοτούν κόμματα για να κάνει τις εκλογές του 2000. Βγαίνουν στην δημοσιότητα ότι το Πρώτο Θέμα - αυτή η ανεξάρτητη εφημερίδα –έλαβε χρηματοδότηση από έναν εφοπλιστή στην Ελβετία ύψους 1,8 εκατ ευρώ. Ο ίδιος χρηματοδότησε και την εταιρεία Γκραμπόφσκι με 800 χιλ ευρώ. Αντί λοιπόν το θέμα των ημερών να είναι αυτά, το θέμα τον ημερών είναι ότι εγώ πήρα δάνειο 100.000 ευρώ. Που είναι όλοι αυτοί οι υπερασπιστές των προσωπικών δικαιωμάτων που ριγεί το φρύδι τους να μιλήσουν για την κατακρεούργηση εμού και της οικογένειάς μου;»

«Βγαίνει διαρροή που λεει ότι πήρα παράνομα δάνειο. Βγαίνει η Τράπεζα και λεει ότι το πήρα νόμιμα. Απάντησε σε όλους αυτούς που βγαίνουν σε πρωινάδικα και λένε διαβόλους και τριβόλους. Μετά βγαίνει διαρροή από την ΤτΕ που λεει ότι συγκάλεσε σύσκεψη για να ελέγξει το νόμιμο του δανείου μου» ανέφερε σε άλλο σημείο για να παραδεχθεί «βεβαίως και πήρα τον Στουρνάρα τηλέφωνο και επιβεβαιώνω πλήρως το περιεχόμενο του διαλόγου που δημοσιεύτηκε. Υπάρχει διάψευση περιεχομένου της συνομιλίας; Του λεω «πολύ καλά κάνετε κ. Στουρνάρτα, είστε ο αρχιτραπεζίτης και πρέπει να ελέγξετε τα δημόσια πρόσωπα. Αλλά από την στιγμή που έχετε εξουσία και λειτουργείτε με ανεξάρτητη θεσμική ιδιότητα για δείτε και τα άλλα δάνεια που δεν έχετε κάνει τίποτα; Για τα 33 εκατ ευρώ του Πρώτου Θέματος που είναι απαιτητά και πρέπει να είναι από την Πειραιώς εδώ και ένα χρόνο. Εκεί δεν τον ενδιαφέρει η κεφαλαιακή επάρκεια της τράπεζας που της βαρά πιστόλι η εφημερίδα; Δεν τον ενδιαφέρουν τα δάνεια άλλων πολιτικών; Του λέω όπως ελέγξατε εμένα να ελέγξετε και τους υπόλοιπους πολιτικούς τα δάνεια που αφορούν πολιτικά πρόσωπα, προβεβλημένες επιχειρήσεις κλ. Μόλις κλείνω το τηλέφωνο βγήκε ότι το δάνειό μου είναι νόμιμο. Πετά βέβαια την μπηχτούλα ότι μόνο ο ΠΟλάκης το έλαβε. Σήμερα αντί να συζητάμε αυτά για την κατακρεούργησή μου και τις οφ σορ που χρηματοδοτούν το Πρώτο Θέμα και την σύζυγο του Μητσοτάκη κάνουν θέμα ότι ηχογραφώ. Δεν ηχογραφώ κανένα και ότι λέω το λέω ξεκάθαρα. Να μην πετά ο Στουρνάρας την μπάλα στην εξέδρα. Να πει αν διαψεύδει το περιεχόμενο της συνομιλίας μας. Καταλαβαίνω τους παπαγάλους. Ερχεται η ώρα που θα αποδοθούν ευθύνες και θα τελειώσουν τα πορίσματα. Δεν μπορεί ο Στουρνάρας να χρησιμοποιεί την θεσμική του ιδιότητα για να στήνει επιχειρήσεις σπίλωσης εναντίον. Οικειοποιούμενος την θεσμική του ιδιότητα κάνει σπίλωση εναντίον μου γιατί συνέβαλα στην αποκάλυψη για το ΚΕΕΛΠΝΟ και την σύζυγο του»

Πολάκης part1


Εντονες οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

Απαντώντας αρχικά ο εισηγητής της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε «δεν αναφέρθηκα ούτε στα δημοσιεύματα ούτε στην δανειακή πολιτική της τράπεζας ούτε στον ρόλο του διοικητή της ΤτΕ. Αναφέρθηκα στον νόμο που δεν είναι ηλιθιότητα. Είπα ότι με βάση όσα ισχυριστήκατε ότι καταγράψατε τον διοικητή χωρίς την συγκατάθεσή του τιμωρείσθε σύμφωνα με το νόμο».

Από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου ανέφερε «αυτό που μας αφορά είναι η διακίνηση συνομιλίας που υποκλάπηκε από υπουργό στον διοικητή της ΤτΕ. Πολιτικά σας λεω ότι από την στιγμή που έρχεστε εδώ και τραβάτε το θέμα πίσω και μας λέτε ότι δεν κάνατε υποκλοπή τότε ακυρώστε την ανάρτησή σας πριν από μια μέρα. Όμως είναι προσφιλής σας τακτική αυτή. Κρατάτε διπλά βιβλία συκοφαντείτε και όταν πάτε στην επιτροπή δεοντολογίας λετε ότι τα κάνετε για πολιτικούς λόγους και ζητάτε να διατηρηθεί η ασυλία σας.Πρέπει να παραιτηθείτε. Κάνετε κακό στην ποιότητα της δημοκρατίας».

Παναγιωτόπουλος-Παπαθεοδώρου

«Νατο το χεράκι πάνω, κουνήθηκε το playmobil», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης ζητούσε το λόγο σηκώνοντας το χέρι του την ώρα που μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.  Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε αποκαλώντας τον σαχλαμάρα.

O Αδωνις Γεωργιάδης είπε: «Την Πέμπτη έχουμε δικαστήριο εκδικάζεται η δική μου αγωγή κατά του κ. Πολάκη για ψεύδη αναφορικά με  το δικό μου πόθεν  έσχες το οποίο γνωρίζει γιατί του έστειλα την γνωμοδότηση της επιτροπής  πόθεν έσχες της Βουλής  η  οποία  ομόφωνα και με την υπογραφή του ΣυΡιζΑ έκρινε ότι το πόθεν έσχες μου είναι μια χαρά.

Όσον αφορά το δικό μου  δάνειο το πήρα όντας ιδιώτης και  πριν  εκλεγώ βουλευτής, είναι στεγαστικό, είναι τοκοχρεωλυτικό. Είναι στεγαστικό δάνειο πρώτης κατοικίας. Αν είναι  για τα αυτονόητα να συνεννοούμαστε με λάσπη δεν θα βγάλουμε άκρη.

Και επειδή ο κ. Πολακης  ενέπλεξε τον κ.Στουρναρα  σε ποινικές  υποθέσεις  που είναι σε εξέλιξη, με βάση τον νόμο που συζητάμε σήμερα του κ. Καλογήρου για το τεκμήριο της αθωότητας ο κ.Πολάκης θα  πρέπει να πληρώσει πρόστιμο γιατί παρεμβαίνει σε ποινική υπόθεση  σε εξέλιξη. Ούτε  τον νόμο δεν έχεις καταλάβει και είσαι και υπουργός, σαχλαμάρα».

Γεωργιάδης


Ανταπαντώντας ο κ. Πολάκης είπε πως «έχετε παραποιήσει τα λόγια μου. Που είπα εγώ ότι ηχογράφησα. Εγώ επιβεβαίωσα το δημοσίευμα. Καμία ηχογράφηση. Ξέρετε κάτι. Εχω μνημονικό και θυμάμαι τι λέω. Θυμάμαι τι έχω πει πριν από 25χρόνια. Επαναλαμβάνω, από αυτά που είπα έχει να διαψεύσει κάτι ο Στουρνάρας; Ο SSM έστειλε εντολή να ελέγξει την Αττικα και δεν έστειλε για τις συστημικές; Στήσατε ένα ολόκληρο πράγμα για το δάνειο που κατέπεσε από την εποπτική αρχή της ΤτΕ. Από εκεί έφυγαν οι διαρροές. Όταν την στήνετε την συμπαιγνία και καταπέφτει τι λετε μετά; ¨Ότι ηχογράφησε και παρανόμησε. Είπα ότι θα έρθω κ. Στουρνάρα και θα απαιτήσω να ελέγξετε και τα άλλα δάνεια. Με την ιδιότητα του ανθρώπου που κατακρεουργήθηκε και αυτός και η οικογένεια του από τα δικά σας ΜΜΕ. Δεν έχω το δικαίωμα;»

Πολάκης part2


«Οι πολίτες βλέπουν και καταλαβαίνουν πια τα πάντα. Την ώρα που η Νέα Δημοκρατία αγωνίζεται να φέρει στη χώρα επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες δουλειές, την ώρα που κάνει εποικοδομητικές προτάσεις για την προστασία της πρώτης κατοικίας, η καταρρέουσα κυβέρνηση δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμη και μεθόδους υποκόσμου για να παραμείνει για λίγο ακόμη στην εξουσία», δήλωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη. «Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Μόνο που ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Ούτε και η Δικαιοσύνη, που οφείλει να παρέμβει», πρόσθεσε η κ. Ζαχαράκη.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (184)

Περαστικός

Πάψτε πια να ξερνάτε γαλάζια αγόρια και κορίτσια .Ρε δάνειο πήρε όχι μίζα από την Ζήμενς......

@Τσυριζοπεραστικό

Και τι δάνειο..... Για τα παιδιά του..... Ο φτωχούλης του Θεού...... ΥΓ: Τράβα ζήτα και εσύ να δούμε τι θα πάρεις......

Τατσης

Ένα Πουλάκη κάθεται σε κάρβουνα αναμμένα κι οι μάγκες που το γούσταραν ολημερίς το παίζαν. Κάποια μέρα ένα πρωί θα πετάξει το Παυλί και οι μάγκες θα το παίζουν λούφα και παραλλαγή. Ένα Πουλάκη κλώσαγε πανώ σ’ ενά φαντάρο κι απ’ το πολύ το φούμαρο ντουμάνιασε ο μαύρος. Κάποια μέρα ένα πρωί θα πετάξει το Παυλί και οι μάγκες θα το παίζουν λούφα και παραλλαγή. --------- Από το φασισμό της Άκρας Δεξιάς στο φασισμό της Φασιστεράς οι διαφορές είναι σχεδόν μόνο "ορθογραφικές". Βιβα ελ λίντερ Μαντούρο.

Τουμποφλο

Παντως βλεποντας τα σχολεια προσπαθω να μετρησω ποσα τρολ πληρωνει ο Συριζα. Πρεπει να χει καμμια χιλιαρια απελπισμενους απο την ανεργια νεους που τους βαζει να κανουν αυτη τη δουλεια. Το ιδιο εκανε και ο Ραλλης στην κατοχη με τους γερμανοτσολιαδες ομοιδεατες ειναι αλλωστε.

Excel

Βλάκες, ο πολάκις δεν κάνει κωλοτούμπες, οι κωλοτούμπες κάνουν πολάκι.

Κατ’ εντολήν Τσίπρα !

Ο Πολάκης δεν είναι απλά καθρέφτης του Τσίπρα ! Είναι ο άνθρωπος του Τσίπρα για τις βρωμοδουλειές ! Ο Τσιπρας κρύβεται πίσω από κάθε συνομωσία ! Τον επέλεξε επί τούτου , διότι ο Πολάκης είναι εντελώς κοινωνιοπαθής και ψυχοπαθής και τυφλά κολλημένος στον Τσίπρα ! Γι αυτό τον τρώμε τόσα χρόνια στη μάπα , παρ’ όλο που όχι για υπουργός , ούτε για πλύστρα στις δημόσιες τουαλέτες δεν κάνει ! Του δώσανε πτυχείο και ειδικότητα για να μην τον βλέπουν μπροστά τους !

Ρε τετοια κανετε...

Τετοια κανετε και ενω περνουσαν τα εκατομμυρια και τα δις πανω απο τα κεφαλια μας, πατε να αναγαγετε ενα δανειο 100χιλιαδων ως το μεγαλυτερο πολιτικο σκανδαλο της συγχρονης Ελλαδας. Με κατι τετοια εξαγριωνετε τον κοσμο και θα ξαναψηφισει παλι συριζα στο τελος...

σε παραλήρημα τα συριζοτρόλ

Τι κάθεσαι και λες βρε πληρωμένο κνώδαλο της Κουμουνδούρου? Αφού είσαι τυφλό ρομποτάκι κι ό,τι σου λένε τ' αφεντικά σου κάνεις.

"Ρεεεεεε...

Ευχαριστώ ξαδέρφη!!!!

ΖΑΜΠΛΑΡΙΚΟΣ

Χειροκροτούσες και εσύ τον Άκη όταν έλεγε "είμαστε σοσιαλΗστές και δημοκράτες"; ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΜΟΥΤΡΟ......

σε αυτο

έχεις δίκιο, άπλα πάνε να κάνουν ντόρο, και δεν τους βγαίνει ! απόλυτο δίκιο , ο λαός εξαγριώνετε με αυτά και θα τους αφήσει στην πάλι πίσω , εντωμεταξυ οι Συριζα κάνανε ένα λάθος , μέρος που θα έπρεπε να έλεγχε δεν το ελέγχει , υπάρχουν θύλακες οι οποίοι κανονικά θα έπρεπε να κρατάνε μέρος ουδέτερο , λειτουργοί , οι οποίοι κάνουν πως δεν καταλαβαινουν....ενώ άλλη είναι η αποστολή τους...

Κυρία...

..κυρία έσπασα το τζάμι αλλά ήταν το μικρό του φεγγίτη. Ο Γιωργάκης όμως είχε σπάσει 3 φορές το μεγάλο το τζάμι! Αυτός να τιμωρηθεί εγώ δε φταίω! ....κάπως έτσι ξεκίνησε δειλά δειλά με μικρά μιζαδάκια το ΠΑΣΟΚ το 1981 και όταν κατάλαβαν με τι πρόβατα έχουν να κάνουν πήγαν στο μεγάλο κόλπο..να δεις τι καλά που θα εξελιχθούν τα 100.000 σε 5.000.000 αν ξαναβγει ο Πολ@κης..σου λέει εδώ με 100.000 δεν άνοιξε μύτη..

Σάκης

1) Ο Πολάκης δεν πληρώνει δόσεις... Τις παλεύει... 2) Ο Πολάκης δεν ζητάει ποτέ δάνειο. Το δάνειο έρχεται στον Πολάκη... 3) Ο Πολάκης χτύπησε στου κουφού την πόρτα και του άνοιξαν...

ο πολακης

χτυπιέται άδικα , και από τι φαίνεται , κάποιοι προσπαθούν να βρουν θύμα , και να τον πάνε μέχρι τέλους , και με άσχημες μεθοδεύσεις , αλλά δεν τους βγαίνει τίποτα , όπως και στα μάτια του λαού φαίνεται ποιος έχει δίκιο και όχι.

ΑΙΑΣ

ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΡΤ ( ΣΥΡΙΖΑ T.V.) , ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ KONTRA NEWS ( ΑΥΡΙΑΝΗ ) , DOCUMENTO ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΜΠΕΣΚΕΝΗ...

Ντροπή

Τι να πεις για αυτόν τον άνθρωπο; Η κατάντια του πολιτικού βίου. Απαίδευτος, άξεστος, εριστικός, ένας τσάμπα μάγκας. Είναι πραγματικά λυπηρό που τέτοιοι άνθρωποι βρήκαν βήμα και φωνή μέσα από μια απέλπιδα προσπάθεια του λαού για αλλαγή και αξιοκρατία. Είναι πραγματικά λυπηρό που αρχίζουμε να θεωρούμε λογικές τέτοιες καταστάσεις. Μια ομάδα τραμπούκων που παρασιτούν σε βάρος του ελληνικού λαού.

Καθαρό μυαλό

Με κάνει τρομερή εντύπωση που είναι γιατρός και χρησιμοποιεί τέτοιο λεξιλόγιο. Τί κατηγορούμε τους απλούς που μιλούν άσχημα.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης