Αιχμές Παπαγγελόπουλου για ανεπάρκεια και ολιγωρία των οργάνων καταπολέμησης της διαφθοράς

Αιχμές Παπαγγελόπουλου για ανεπάρκεια και ολιγωρία των οργάνων καταπολέμησης της διαφθοράς

Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι η διαφθορά μπορεί να νικηθεί, επισημαίνοντας ότι «μόνο η βλακεία είναι ανίκητη»

papaggelopoulos
Αιχμές για ανεπάρκεια και ολιγωρία των οργάνων καταπολέμησης της διαφθοράς έκανε σήμερα λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κατά την διάρκεια της κοπής της πίτας για τη νέα χρονιά στην γενική γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ειδικότερα, ο κ.Παπαγγελόπουλος, πριν προβεί στην κοπή της πίτας, ευχήθηκε υγεία όχι μόνο σωματική αλλά ψυχική και πνευματική, κάτι που είναα απαραίτητο στη δύσκολη εποχή που ζούμε, και επισήμανε:

«Η μάχη μεταξύ του καλού και του κακού είναι αέναη. Αυτό άλλωστε αναφέρεται σε όλες τις θρησκείες και τα φιλοσοφικά ρεύματα. Η μάχη λοιπόν κατά της διαφθοράς είναι συνεχής. Αυτό δε σημαίνει ότι η διαφθορά δε μπορεί να νικηθεί. Μόνο η βλακεία είναι ανίκητη. Για να νικηθεί όμως η διαφθορά τα ελεγκτικά όργανα δεν πρέπει να είναι ανεπαρκή ή να επιδεικνύουν ολιγωρία».

Από την πλευρά της η γενική γραμματέας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Αναστασία Ξεπαπαδέα με τη σειρά της ανέδειξε την πρόοδο και την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει η Γενική Γραμματεία στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας της και εξήρε τη συνεισφορά των εργαζομένων και το υψηλό επίπεδο της ανταπόκρισής τους στις προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει η νεοσύστατη Υπηρεσία.

Κλείνοντας επισήμανε: «Η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι κοινωνικό αίτημα και η ΓΕΓΚΑΔ εργάζεται για την πραγματοποίησή του».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης