Βούλτεψη στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι δηλωσίες πρέπει να βάλουν πολλές μπουγάδες για να ξεπλύνουν τους εαυτούς τους

Βούλτεψη στον ΘΕΜΑ 104,6: Οι δηλωσίες πρέπει να βάλουν πολλές μπουγάδες για να ξεπλύνουν τους εαυτούς τους

«Δεν είχε καμία δουλειά να απαντήσει η κυρία Παπακώστα, δεν αναφέρθηκε το όνομά της, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται» σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ για την κόντρα της με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

voulteipsi-v
Συνέχεια στην κόντρα της με την Κατερίνα Παπακώστα, μετά τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή την Τετάρτη, έδωσε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 η Σοφία Βούλτεψη.

Αρχικά η βουλευτής της ΝΔ διεμήνυσε ότι «αν οι δηλωσίες πιστεύουν ότι θα περάσουν αβρόχοις ποσίν αυτό να το ξεχάσουν». «Το να φεύγεις από ένα κόμμα, να ανεξαρτητοποιείσαι και να πηγαίνεις σε ένα κόμμα της αντιπολίτευσης που δεν επηρεάζει πολιτικές και δεν ψηφίζει για τη Μακεδονία, είναι διαφορετικό με το να κάνεις δήλωση ότι εκχωρείς την ψήφο σου στην κυβέρνηση» εξήγησε η κυρία Βούλτεψη.

Απαντώντας στη φράση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη «δεν μιλώ με τρόπο "τσακώνομαι για την μπουγάδα", εγώ ομιλώ θεσμικά», η βουλευτής της ΝΔ είπε «δεν ξέρω τι προβλήματα έχει η κυρία Παπακώστα με τη μπουγάδα αλλά οι δηλωσίες πρέπει να βάλουν πολλές μπουγάδες για να ξεπλύνουν τους εαυτούς τους για όσα έχουν πράξει. Δεν είχε καμία δουλειά να απαντήσει η κυρία Παπακώστα, δεν αναφέρθηκε το όνομά της, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται».

«Αυτοί από την ώρα που υπέγραψαν για τη Μακεδονία δεν έχουν πρόβλημα να ψηφίζουν για τα πάντα» συνέχισε σε υψηλούς τόνους η Σοφία Βούλτεψη.

Έθεσε, δε, το ερώτημα «να μας εξηγήσουν, τι ακριβώς συνέβη και άλλαξαν γνώμη; Όλοι όσοι ψήφισαν να μας πουν τι μεσολάβησε και άλλαξαν γνώμη σε ένα χρόνο». «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτά τα θέματα εκτυλίχθηκαν σε ανταλλαγές και συναλλαγές» πρόσθεσε.

Η Σοφία Βούλτεψη αναρωτήθηκε, τέλος, «όλο το 2018 μπορειτε να μου πείτε τι έκανε η κυβέρνηση;» για να απαντήσει η ίδια «ασχολείτο με τη συμφωνία των Πρεσπών. Ακόμα και την ημέρα της φωτιάς στο Μάτι, ο Τσιπρας επέστρεψε στις 11 το βράδυ για να κάνει την παράστασή του με τον Ζάεφ. Δεν ήξερε το 2018 ο Τσίπρας και η παρέα του ότι έχουν πρόβλημα οι τράπεζες; Γιατί μας το έκρυβαν; Αν έλεγαν μέσα στο 2018 ότι οι τράπεζες έχουν πρόβλημα τότε ο Έλληνας θα σηκωνόταν και θα έλεγε "τι μας νοιάζει ο Ζάεφ;"».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης