Νοτοπούλου στη Βουλή: Η Θεσσαλονίκη αποκτά Μετρό, να τι έκανε το γραφείο του πρωθυπουργού!

Νοτοπούλου στη Βουλή: Η Θεσσαλονίκη αποκτά Μετρό, να τι έκανε το γραφείο του πρωθυπουργού!

Η υφυπουργός Μακεδονίας χαρακτήρισε «δίκαιη και έντιμη» την Συμφωνία των Πρεσπών που «διασφαλίζει το εθνικό συμφέρον και προστατεύει την Μακεδονία»

notopoulou_vouli
Σε προεκλογικό πάλκο για την εκλογική μάχη του Δήμου Θεσσαλονίκης μετέτρεψε το βήμα της Ολομέλειας η Κατερίνα Νοτοπούλου καλώντας τους ψηφοφόρους της συμπρωτεύουσας να συγκροτήσουν προοδευτικό μέτωπο κατά του φιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς και να δώσουν «τον γλυκό αγώνα».

Η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης μιλώντας για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019 απαρίθμησε τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη  όπως το ΜΕΤΡΟ για να υποστηρίξει ότι η πόλη «δεν έχει σχέση με την Θεσσαλονίκη του 2014 της απαξίωσης και της παρακμής» και να προσθέσει: «Να τι έκανε το γραφείο του πρωθυπουργού» του οποίου η κυρία Νοτοπούλου προϊστατο εως πρόσφατα.


noto3




 «Τολμάμε. Προχωράμε στην Βόρεια Ελλάδα του αύριο. Στην Θεσσαλονίκη που γίνεται μητρόπολη των Βαλκανίων. Η Θεσσαλονίκη γίνεται διπλωματικός κόμβος» σημείωσε μεταξύ άλλων. Παράλληλα χαρακτήρισε «δίκαιη και έντιμη» την Συμφωνία των Πρεσπών που «διασφαλίζει το εθνικό συμφέρον και προστατεύει την Μακεδονία».

«Ανάπτυξη χωρίς αυτοδιοίκηση δεν γίνεται. Ο Κλεισθένης είναι το πρώτο σημαντικό βήμα» ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου επανερχόμενη στα αυτοδιοικητικά για να υποστηρίξει σχετικά με την υποψηφιότητά της «έχουμε κομματική ταυτότητα. Δεν την κρύψαμε αλλά δεν κάναμε διακρίσεις. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι πια για τα μικρά αλλά μπαίνει στον διεθνή χάρτη με αξιώσεις. Δεν φοβόμαστε την σύγκριση, την επιδιώκουμε και όποιος φοβάται την σύγκριση την απαξιώνει με fake news».

Κλείσιμο
«Η Θεσσαλονίκη δεν έχει χώρο για την ακροδεξιά. Καλούμε κάθε προοδευτικό πολίτη και δημοκράτη να συμβάλει στην συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου ενάντια στον φιλελευθερισμό και την ακροδεξιά. Να μην μείνει με τον αγώνα τον άπιαστων οραμάτων αλλά με τον γλυκό αγώνα» ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου ολοκληρώνοντας την προεκλογική της ομιλία από το βήμα της Βουλής.

notopoulou2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης