Λεβέντης: Να κάνει πίσω ο Αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

Λεβέντης: Να κάνει πίσω ο Αρχιεπίσκοπος, κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων διαφώνησε πλήρως με τη θρησκευτική ουδετερότητα – Κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να υποχωρήσει, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύει να χάσει τη θέση του

leventis_2
Πλήρως αντίθετος στη θρησκευτική ουδετερότητα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, που κάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να υποχωρήσει.

Ο κ. Λεβέντης συνέστησε στον Αρχιεπίσκοπο να κάνει πίσω, προειδοποιώντας ότι σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει να χάσει τη θέση του.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι οι κληρικοί θα πρέπει να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν μπορεί να έχει άμεσο κέρδος από τις 10.000 προσλήψεις στο δημόσιο, ενώ υποστήριξε ότι η προδοσία έχει σημασία για την ορθοδοξία.

«Να μην μας αφαιρέσουν την εκκλησία μας επειδή ο Τσίπρας είναι άθεος», ανέφερε επίσης.

«Αν επιχειρούσαν να λύσουν το θέμα της περιουσίας θα ήμουν σύμφωνος αλλά η ουδετερότητα είναι μαχαιριά στο στομάχι της Ελλάδος», υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης, προσθέτοντας ότι με τη θρησκευτική ουδετερότητα, η Εκκλησία της Ελλάδος εξομοιώνεται με τις άλλες Εκκλησίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης