Κουρουμπλής στον «Θέμα 104,6»: Οι εκλογές θα είναι ντέρμπι και θα τις κερδίσει ο Αλέξης Τσίπρας

Κουρουμπλής στον «Θέμα 104,6»: Οι εκλογές θα είναι ντέρμπι και θα τις κερδίσει ο Αλέξης Τσίπρας

«Η κυβέρνηση απαραιτήτως πρέπει να συνεχίσει, γιατί έχει η χώρα ανάγκη για πολιτική σταθερότητα. Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία», ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ 

KOYROYBLHS
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ξαναπάρει τις εκλογές», εκτίμησε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Μιλάω με τον κόσμο, με σταματάνε άνθρωποι στο δρόμο, άλλοι μου κάνουν γκρίνια, άλλοι μου λένε πράγματα. Εγώ σας λέω ότι η κυβέρνηση αυτή θα αρχίσει μετά το θέμα των συντάξεων την αντίστροφη μέτρηση και θα φτάσουμε να είναι οι εκλογές ντέρμπι», ανέφερε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο πρώην υπουργός τόνισε ότι «η κυβέρνηση απαραιτήτως πρέπει να συνεχίσει, γιατί έχει η χώρα ανάγκη για πολιτική σταθερότητα. Αυτή η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία. Δεν θα πέσει».

«Ημουν Αντρεϊκός και παρέμεινα Αντρεϊκός», τόνισε αναφερόμενος στα χρόνια που ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ δεν ήμουν στην κυρίαρχη άποψη των τελευταίων ετών του ΠΑΣΟΚ. Ημουν θιασώτης του παλιού ΠΑΣΟΚ. Του ΠΑΣΟΚ που είχε αξίες», ξεκαθάρισε, ενώ αποκάλυψε ότι «πάντα λέω ιστορίες για τον Αντρέα Παπανδρέου στον Αλέξη Τσίπρα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την φράση του Παύλου Πολάκη ότι κάποιοι πρέπει να μπουν φυλακή είπε: «Ο Πολάκης είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να μιλήσει με το πνεύμα που μιλάει ο κόσμος και έκανε μια διατύπωση που δεν ήταν η καλύτερη. Φυλακή βάζουν οι δικαστές. Κολλήσαμε σε μια φράση που δεν ήταν σωστά επιλεγμένη».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης