«Διχάζει» το Twitter η παραίτηση Κοτζιά - «Θεία Δίκη» ή αδικία;

«Διχάζει» το Twitter η παραίτηση Κοτζιά - «Θεία Δίκη» ή αδικία;

Tο Twitter «πήρε φωτιά» με την παραίτηση Κοτζιά - Διαβάστε τα εμνευσμένα σχόλια των χρηστών

κοτζια
Με ένα στίχο του Διονύση Σαββόπουλου επέλεξε να σχολιάσει ο Νίκος Κοτζιάς την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο ΠΘ και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό ΥΣ τις επιλογές τους και εγώ κατοπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν οτι είμαι σπόρος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο Twitter.


Όπως ήταν αναμενόμενο το σχόλιο αυτό «δίχασε» πολλούς χρήστες του Twitter, μερικοί από τους οποίους έκαναν λόγο για «Θεία Δίκη», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Άντε να διαλυόσαστε σιγά σιγά.!!!! Και μη βιαστείτε να πείτε ότι είμαι με τους Μπλε γιατί δεν είμαι.Είμαι με τη Θεία Δίκη και τη Νέμεσις που έρχεται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και της Χώρας», άλλοι έσπευσαν να στηρίξουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών αναφέροντας:

Κλείσιμο
«Κ. Υπουργέ σας ευχαριστούμε. Η προσφορά σας και η αξία σας είναι αδιαμφισβήτητη. Δυστυχώς, ο ΠΘ διέπραξε σήμερα μέγιστο πολιτικό σφάλμα».

Διαβάστε αναλυτικά τα σχόλια:








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης