Κοτζιάς μετά την παραίτησή του: «Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος»

Κοτζιάς μετά την παραίτησή του: «Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος»

Με προειδοποιητικό, έως απειλητικό, τόνο ο Νίκος Κοτζιάς έστειλε μήνυμα σε Αλέξη Τσίπρα, Πάνο Καμμένο και τους άλλους πολιτικούς εχθρούς του ότι θα επιστρέψει - «Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους» σχολίασε ο παραιτηθείς υπουργός Εξωτερικών

kotzias-tweet_main01
Με ένα στίχο του Διονύση Σαββόπουλου σχολίασε ο Νίκος Κοτζιάς την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών. «Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις» όπως μετέφερε ο Νίκος Κοτζιάς με ανάρτησή του στο τουίτερ.

Με λίγες λέξεις, ο κ. Κοτζιάς εξήγησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την κυβέρνηση. «Ο πρωθυπουργός και σειρά υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου» τόνισε ο τέως, πλέον, υπουργός Εξωτερικών. Άλλες λεπτομέρειες δεν έδωσε ο κ. Κοτζιάς για την εκτός ορίων σύγκρουση που είχε με τον κ. Καμμένο στο υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας, αρκούμενος να δώσει το στίγμα μιας αναμέτρησης στην οποία ο τέως υπουργός Εξωτερικών ήταν μόνος απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, τον Πάνο Καμμένο και μια σειρά υπουργών.

Στο τέλος του μηνύματός του, με έναν αμφίσημο τρόπο, ο Νίκος Κοτζιάς έστειλε προειδοποιητικό μήνυμα ότι θα επιστρέψει αλλά και εμμέσως απειλητικό ότι θα επιβιώσει πολιτικά.

«Βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος» ήταν ο στίχος του Ντίνου Χριστιανόπουλου που δανείστηκε ο Νίκος Κοτζιάς για να στείλει τα μηνύματά του σε φίλους και πολιτικούς εχθρούς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης