Στο Σούνιο είδε ο Παπανδρέου τον Ντιμιτρόφ

Στο Σούνιο είδε ο Παπανδρέου τον Ντιμιτρόφ

Χθες ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών είδε Τσίπρα και Κοτζιά - Αύριο η συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

tsip
Με τον υπουργό Εξωτερικών των Σκοπίων συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Σούνιο, ο Γιώργος Παπανδρέου. 

Η συνάντηση Παπανδρέου - Ντιμιτροφ πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα στο Σούνιο και όπως ανακοινώθηκε από το ΚΙΔΗΣΟ, οι δύο άνδρες συζήτησαν «για την ειρήνη και την σταθερότητα στα Βαλκάνια».

Η συνάντηση έγινε μετά από αίτημα του Νίκολα Ντιμιτρόφ ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να συμμετάσχει αύριο στην 2η Υπουργική Συνάντηση των χωρών του Visegrad καθώς και των Βαλκανικών κρατών μελών της ΕΕ. Στην συνάντηση αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ως παρατηρητές και τα υποψήφια προς ένταξη στην ΕΕ κράτη των Δυτικών Βαλκανίων. Το Σάββατο ο ΥΠΕΞ της πΓΔΜ θα συναντηθεί με τον Νίκο Κοτζιά και τον Μάθιου Νίμιτς.


Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, που συναντήθηκε χθες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, θα συναντηθεί αύριο το απόγευμα και με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όπως είναι γνωστό ο Γιώργος Παπανδρέου το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία και την Κύπρο ενώ θα μεταβεί στην Αμερική και την Κίνα για διεθνείς επαφές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης