Για προσπάθεια τρομοκράτησης του Κοτζιά κάνουν λόγο οι διπλωμάτες

Για προσπάθεια τρομοκράτησης του Κοτζιά κάνουν λόγο οι διπλωμάτες

Οι επαναλαμβανόμενες απειλές «δεν προσβάλλουν μόνο τους δημοκρατικούς θεσμούς» αλλά επιχειρούν να υπονομεύσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής –Δεν επηρεάζουν την αποφασιστικότητα και προσήλωση του δυναμικού του ΥΠΕΞ 

Την καταδίκη του στις «επαναλαμβανόμενες απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών και της οικογένειάς του» εξέφρασε  σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, με αφορμή την αποστολή σφαίρας και απειλητικής επιστολής στον κ. Κοτζιά. 

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων επισημαίνει ότι η απειλή βίας και η απόπειρα τρομοκράτησης «δεν προσβάλλουν μόνο τους δημοκρατικούς θεσμούς και την Συνταγματική τάξη αλλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, επιχειρούν εμφανώς να υπονομεύσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής και την υπεράσπιση των εθνικών Δικαίων της χώρας
». 

Επίσης, σημειώνει ότι οι τρομοκρατικές απειλές «ουδόλως  θα επηρεάσουν την αποφασιστικότητα και την προσήλωση στο καθήκον» του διπλωματικού σώματος, που θα συνεχίσει να εργάζεται απερίσπαστο. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων αναφέρει: 


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων καταδικάζει με αποτροπιασμό τις επαναλαμβανόμενες απειλές εναντίον του Υπουργού Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας και της οικογένειάς του. Η ανήθικη απειλή βίας και η απόπειρα τρομοκράτησης δεν προσβάλλουν μόνο τους δημοκρατικούς θεσμούς και την Συνταγματική τάξη αλλά, στην συγκεκριμένη περίπτωση, επιχειρούν εμφανώς να υπονομεύσουν την άσκηση εξωτερικής πολιτικής και την υπεράσπιση των εθνικών Δικαίων της χώρας. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων γνωρίζει με κάθε βεβαιότητα ότι οι τρομοκρατικές απειλές ουδόλως θα επηρεάσουν την αποφασιστικότητα και την προσήλωση στο καθήκον όλου του ανθρώπινου δυναμικού του Υπουργείου Εξωτερικών, που θα συνεχίσει να εργάζεται απερίσπαστο από τις απειλές, για να φέρει σε πέρας την αποστολή που του έχει ανατεθεί.

Το Δ.Σ. της ΕΔΥ

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Σταλινικη

προπαγάνδα το 2018 μόνο στην Ελλάδα.Ο υπόλοιπος γαλαξίας ακόμα γελάει μαζί μας.Αυτα τα κουτοπόνηρα αμόρφωτα ζώα ψηφίσατε,αυτά σας αξιζουν

🇬🇷Epwnvmus🇺🇸

Ενας σοφός κάποτε είπε, ‘Μην ασχολείσαι καθολου με τις απειλές που λαμβάνεις. Αυτές που ΔΕΝ λαμβάνεις να φοβάσαι..’. Σωστο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gada-ktirio-1

Τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος κλήθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για πράξεις στις προέβησαν κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα

2
4488996

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη της ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο, «αυτό είναι το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που, εγκλωβισμένη στις γνωστές ιδεοληψίες της, ψάχνει ενόχους στους αντιπάλους της, αντί να κοιτάξει στον καθρέφτη»