Άδωνις: Ενότητα φάλαγγας για να ρίξουμε την άθλια κυβέρνηση του αδίστακτου Τσίπρα

Άδωνις: Ενότητα φάλαγγας για να ρίξουμε την άθλια κυβέρνηση του αδίστακτου Τσίπρα

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθαρίζει πως αν είχε εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στο σκάνδαλο Novartis θα είχε παραιτηθεί από την πολιτική

Με ανάρτησή του στο Facebook όσον αφορά στην 
υπόθεση Novartis 
ο
Άδωνις Γεωργιάδης καλεί τη Νέα Δημοκρατία σε ενότητα ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν θα στραφεί κατά ενός Νεοδημοκράτη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ: «Αντίπαλος μου είναι ο Σύριζα και στόχος μου να γίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο πιο γρήγορα γίνεται Πρωθυπουργός, για το καλό της Ελλάδος που έχει πέσει στα χέρια της πιο άθλιας Κυβερνήσεως και ενός αδίστακτου Πρωθυπουργού. Για να γίνει αυτό πρέπει να αποκτήσουμε τη νοοτροπία της φάλαγγος με την οποία οι προγονοί μας κατάφεραν ενώ ήταν λίγοι να νικούν τους πολλούς. Αλλά φάλαγγα χωρίς ενότητα δεν μπορεί να υπάρξει». 

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει «ανοικτός σε κάθε έλεγχο» και ξεκαθαρίζει πως αν είχε εμπλακεί με οποιονδήποτε τρόπο στο σκάνδαλο Novartis θα είχε παραιτηθεί από την πολιτική. «Περιττό να διαψεύσω αυτές τις γελοίες συκοφαντίες, εάν είχα κάνει το ο,τιδήποτε ανάρμοστο στην ιστορία Novartis όχι μόνον θα είχα παραιτηθεί από Αντιπρόεδρος αλλά και από την πολιτική γενικότερα. Είμαι διάφανος και ανοικτός σε κάθε έλεγχο, αρκεί να γίνεται με κανόνες Δικαίου όπως το Σύνταγμα μας ορίζει και όχι για πολιτικές σκοπιμότητες. Σύντομα η Αλήθεια θα λάμψει αλλά έως τότε ίσως η Παράταξη μας να έχει να κερδίσει πολλά αν μάθουμε να είμαστε ο ένας πλάι στον άλλον» γράφει χαρακτηριστικά.  

Παράλληλα, στην ίδια ανάρτηση, ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, για τη στήριξη έπειτα από την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον Ευάγγελο Αντώναρο, για τις αναρτήσεις που έκανε σε βάρος του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Άδωνις: Η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα-Όποιος εμπλέκεται θα λογοδοτήσει
 
Την εκτίμηση ότι «πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, γιατί δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και όλα είναι συκοφαντίες», εκφράζει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας επίσης ότι «η Novartis επί θητείας του πήρε τα ίδια χρήματα συνολικά που έχει πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ κατ΄ έτος» ενώ προσθέτει ακόμη ότι «επί ημερών του έπεσε το μερίδιο αγοράς κατά 5% ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει κατά 2%».

Ερωτηθείς, εάν «η όλη υπόθεση στερείται αληθείας» ο κ. Γεωργιάδης επισημαίνει ότι «υπάρχουν δύο σκάνδαλα Novartis. Το πρώτο αφορά στο χρηματισμό γιατρών και των αθέμιτων πρακτικών που χρησιμοποιούσε η εταιρεία στην Ελλάδα για να αυξήσει τα κέρδη, το οποίο είναι απολύτως πραγματικό, και το δεύτερο της δήθεν εμπλοκής πολιτικών προσώπων. Η μόνη χώρα που υπάρχει αναφορά για εμπλοκή πολιτικών προσώπων είναι η Ελλάδα. Σε όλες τις υπόλοιπες χώρες αποτελεί σκάνδαλο γιατρών».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζει ότι «στη δικογραφία που έχει παραδοθεί, το κομμάτι της εκθέσεως του FBI δεν περιλαμβάνει τίποτα για κανέναν πολιτικό πρόσωπο και κανέναν πρώην πρωθυπουργό» και προαναγγέλλει μηνύσεις και αγωγές στους προστατευόμενους μάρτυρες, ενώ επισημαίνει ότι εξετάζει, με τον δικηγόρο του, το θέμα των κ.κ. Παπαγγελόπουλου, Κοντονή, Πολάκη, Καμμένου και της κυρίας Τουλουπάκη στη λογική ότι για τους πρώτους «αποδεικνύεται ότι είχαν γνώση της δικογραφίας» πριν την λάβει ο ίδιος, γεγονός που είναι «δικονομικά και συνταγματικά απαράδεκτο» όπως λέει, φωτογραφίζοντας ως μόνη πηγή πληροφοριών προς αυτούς την Εισαγγελέα Διαφθοράς.

Στην ερώτηση αν «θα δούμε με τη ΝΔ κυβέρνηση ειδικά δικαστήρια για την υπόθεση Novartis» ο κ. Γεωργιάδης λέει χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Όλα στο φως. Όποιος εμπλέκεται πρέπει να λογοδοτήσει».

Τέλος, εάν προτίθεται να παραιτηθεί, όσο διαρκεί η διερεύνηση της υπόθεσης από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά κατηγορηματικά «όχι» εξηγώντας ότι «εάν ο καθένας παραιτείται επειδή κάποιος ψευδομάρτυρας τον κατηγορεί θα μπορεί ο πολιτικός αντίπαλος να οδηγεί σε παραίτηση όποιον τον ενοχλεί».

Απάντηση στον Γιώργο Βλάχο: Φίλε Γιώργο, είμαι αντιπρόεδρος επειδή το θέλει ο Μητσοτάκης

«Είμαι αντιπρόεδρος, επειδή το θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης», διεμήνυσε εν τω μεταξύ ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Βλάχο μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ. 

Απαντώντας στο ζήτημα παραίτησης του κ. Γεωργιάδη, που έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Εγώ είμαι αντιπρόεδρος επειδή το θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν θα είμαι αντιπρόεδρος το πρώτο δευτερόλεπτο που δεν θα το θέλει. Άρα, μην έχει τέτοιες απορίες ο φίλος μου ο Γιώργος».

Παράλληλα, έκανε αναφορά στην τοποθέτηση στήριξης του Κώστα Καραμανλή στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

«Ο Καραμανλής δείχνει το πνεύμα, αγαπητέ Γιώργο Βλάχο, που πρέπει να έχουμε. Το πνεύμα, δηλαδή, ότι είμαστε μπετόν αρμέ. Δεν πάει ο ένας εναντίον του άλλου, ποτέ και για κανένα λόγο».


ΣΧΟΛΙΑ (148)

Wake up

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΗΣ !!!!!!!!!!! ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ , ΖΙΜΕΝΣ , ΛΙΣΤΑ , ΝΟΒΑΡΤΙΣ Κ.Τ.Λ.Π. ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ !!!!! Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΜΟΝΟ ΠΩς ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ !!!! ΠΟΣΟΙ ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΠΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΕΡΕΣ ΛΕΞΕΙΣ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ , ΑΝΑΠΤΥΞΗ , ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ !!!!!!!!!!!!!

Νέα Αδωνοκρατία

Σας έχει κατατροπώσει όλους ο Άδωνις! Μικρά γατάκια όλοι σας, Χατζηδάκης, Δένδιας, Κικίλιας, Κουμουτσάκος, Αυγενάκης και σια. Η ΝΔ δεν σας ανήκει! Ο Άδωνις προελαύνει με στρατηγική Δαρείου! Πρώτο βήμα: Ταϊζω τους δημοσιογράφους για να με προσέχουν. ΚΕΕΛΠΝΟ και NOVARTIS έπαιρνα και έδινα σε δεκάδες δημοσιογράφους για να εξασφαλίσω μόνιμη παρουσία, διαφήμιση και προστασία.

@

Νεοφιλελέ Αδωνοκρατία θα έπρεπε να πεις.

giannhs

Μα τι ηλίθιοι είναι αυτοί οι συριζέοι σχολιαστές; Δεν βλέπουν που είναι όλα στημένα και με προχειρότητα;

Ενοτητα

Γιατι εχω κλειστοφοβια

άκουσον άκουσον

Ο Άδωνις κάθε μήνα μου δίνει 17.000 ευρώ για να αγοράσει χρόνο στο Kontra και να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις των βιβλίων του. Το έκανε και όταν ήταν υπουργός. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα. Αλλά είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει Γιώργος Κουρής, 2016 Υ.Γ. Λεφτά υπάρχουν ο φερετζές είναι τα βιβλία

NENIS

Πολύ σωστός! Το επόμενο βήμα της εισαγγελίας είναι αυτό από ότι διαβάζω. Πως ένας βουλευτής με 8500 ευρώ μισθό-αποζημίωση το μήνα πάνω κάτω (δηλαδή γύρω στα 100 χιλιάδες ευρώ το χρόνο) να πληρώνει ΜΟΝΟ ένα κανάλι με 200 χιλιάδες το χρόνο;;;; Που να βάλουμε και τα άλλα κανάλια μέσα! Πόσα βιβλία πουλάει πια, σε εποχή που έχουν καταρρεύσει οι εκδοτικοί οίκοι και βιβλιοπωλεία; Φερετζές όπως τα λες τα βιβλία, ξέπλυμα τα βιβλία για τον Ηρόδοτο και τον Μέγα Αλέξανδρο, όμορφα και πατριωτικά

@

Αδώναρε, δώσε πόνο στα αναρχοκουμμούνια του τελευταίου Σοβιέτ των Βαλκανίων. Ο κόσμος ξέρει τη απατεώνες είναι, τι έκαναν μέχρι χθες, ποια είναι η κατάσταση της χώρας σήμερα και τι ζημιά έκανε η ιδεολογία τους στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Τους τα είπε ο Μίκης, είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες και τους τσούζει.

ΤΕVA : το μεγαλύτερο Ευρωπαικό σκάνδαλο!

ΤΕVA κύριοι λέγεται το μεγαλύτερο Πανευρωπαικό σκάνδαλο με τα γνωστά Ισραηλινο-Γερμανικά γενόσημα που παρασκευάζονταν στην Ινδία και τα οποία είχαν απορρίψει επανειλημμένα σαν άχρηστα και κακοσυντηρημένα , επικίνδυνα για την υγεία των Αμερικάνων πολιτών οι Αμερικανικές Υπηρεσίες Υγείας. Το 2012 το Ε.Λ.Κ εν νυκτί μία με μεγάλη διαφορά στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ψήφισε την είσοδο των συγκεκριμένων γενοσήμων σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ με την απαίτηση σαν τα πλέον φτηνά να προτιμώνται αντί των υπολοίπων δηλ. των ανταγωνιστικών αμερικανικών αλλά και των δικών μας ποιοτικότερων και ασφαλέστερων Ελληνικών ! Στην Ελλάδα απο τη στιγμή που η Γερμανία έλεγχε τα πάντα , υπεισήλθαν κάποιοι φυτευτοί της τρόικας υπουργοί της μνημονιακής συγκυβέρνησης ανάμεσα σε αυτούς ο Λοβέρδος και ο Γεωργιάδης που δέχθηκαν να χειριστούν το όλο ζήτημα το 2012-2013 και να φέρουν την δαιμονοποιημένη απο τους Αμερικάνους γενοσημική TEVA στη χώρα, αποκλείοντας τους υπόλοιπους ανταγωνιστές μέσα σε αυτούς τους δικούς μας αλλά και τους Αμερικανούς σαν ακριβότερους.

Nαι αλλα..

Ο Λοβερδος και ο Γεωργιαδηε δεν ειναι βιοχημικοι.., συμβουλευοντουσαν τον ΕΟΦ που ειναι ο ειδικος για να εγκρινει την κυκλοφορια των φαρμακων, αν ο ΕΟΦ ειχε δωσει τις απαραιτητες εγκρισεις δεν ειχαν λογο να αμφισβητισουν τους επιστημονες του ΕΟΦ , γι αυτο ας μην λεμε οτι μας κατεβει..!

Τοτός

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαααααααα-χαααααααααααα-χαχααααααααααααααααααα-αααααααααααααααχαααααααααα- Άδωνι, πες κι άλλα ! χααααααα-χαααααααααα......................................................................................................

ΧΧΧ

Γρηγορα παιδια, πριν με ξεμπροστιασουν, γρηγορα να φυγουν οι αριστεροστροφοι φασιστες του Συριζα, γρηγορα παιδια να κουκουλωσουμε την υποθεση NOVARTIS. Πανικος αδωνη πανικος. Δεν κανουν ετσι οσοι ειναι καθαροι και ξαστεροι.

ADONIS

PUT THE GOAT DOWN.. SLOWLY!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης