Γεννηματά: Η κυβέρνηση στήνει νέο βρώμικο 89'!

Γεννηματά: Η κυβέρνηση στήνει νέο βρώμικο 89'!

Για «σκευωρία» και «αποστολή κουκουλοφόρων εναντίων της πολιτικής» μίλησε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΣΥ η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής

Γεννηματά: Η κυβέρνηση στήνει νέο βρώμικο 89'!
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά
μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός της. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι σκάνδαλο υπάρχει, αλλά θα πρέπει να ελεγχθούν όσοι εκτόξευσαν στα ύψη τις φαρμακευτικές δαπάνες. 

Αντίθετα, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ συγκρούστηκαν με τις φαρμακευτικές εταιρείες ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε όλους τους σχετικούς νόμους. «Στήνουν σκευωρία για τους πολιτικούς τους αντιπάλους, πρόκειται για προσπάθεια ενός νέου βρώμικου ΄89» είπε χαρακτηριστικά. 

Κλείσιμο
Η κυρία Γεννηματά εστίασε τα πυρά της στον πρωθυπουργό, καθώς, όπως είπε, «χρησιμοποιεί τη σκανδαλολογία για να επιτεθεί στη Δημοκρατία»! 

«Θα υπερασπιστούμε τα στελέχη μας» ξεκαθάρισε, «από εκεί και πέρα όλα θα πρέπει να βγουν στο φως». «Όχι όμως με κουκουλοφόρους να επιτίθενται στην πολιτική για κομματικές σκοπιμότητες» σημείωσε. 

Για το Σκοπιανό
:

Επισήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποίησε τις πλατείες της οργής για να κερδίσει την εξουσία, αλλά με τις πλατείες που δημιουργούνται όσο διαπραγματεύεται μυστικά κερδισμένη είναι μόνο η ακροδεξιά. Συνολικά από την πολιτική του κερδίζουν τα αντισυστημικά κόμματα που έχουν βάλει στο στόχαστρό τους την πολιτική, υποστήριξε η κυρία Γεννηματά. 

Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι υπέρ συνολικής λύσης, που δεν προσφέρει το πακέτο Νίμιτς, το οποίο θα πρέπει να απορριφθεί και ο πρωθυπουργός να συγκαλέσει το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών. 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης