Στα χαρακώματα η Αθήνα με τα Τίρανα μία ημέρα μετά τον θρίαμβο Ράμα

Στα χαρακώματα η Αθήνα με τα Τίρανα μία ημέρα μετά τον θρίαμβο Ράμα

Σκληρή ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ για την πολιτική αλυτρωτισμού. Δεν  θα ανεχτούμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ευρωπαϊκό πνεύμα ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας και παραβιάζουν κατάφωρα τη θεμελιώδη αρχή της τήρησης σχέσεων καλής γειτονίας αναφέρει το Υπουργείο Εξωτερικών

Ο Έντι Ράμα μπορεί να πέτυχε μια μεγάλη νίκη στις χθεσινές εκλογές στην Αλβανία, ωστόσο η Αθήνα είναι πλέον πεπεισμένη ότι με την πολιτική που ακολουθεί ο νέος ισχυρός άνδρας της Αλβανίας έναντι της Ελλάδας, οι διμερείς σχέσεις θα εισέλθουν σε μια περίοδο δοκιμασίας.

Για το λόγο αυτό το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αντί των... συνηθισμένων συγχαρητηρίων για την εκλογική νίκη, εξέδωσε σήμερα μια σκληρή ανακοίνωση για την αναβίωση του αλβανικού εθνικισμού και αλυτρωτισμού καλώντας τα Τίρανα να εγκαταλείψουν τις πολιτικές εκείνες που υποσκάπτουν την σταθερότητα στην περιοχή.  

Αφορμή για την ανακοίνωση του ΥΠΕΞ στάθηκε το αλυτρωτικού χαρακτήρα έργο στην κεντρική πλατεία των Τιράνων το οποίο εγκαινιάσθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Το Υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωση που εξέδωσε επεσήμανε  ότι σεβόμενο την εκλογική διαδικασία στην γείτονα χώρα δεν εξέδωσε, μέχρι σήμερα, καμία δημόσια ανακοίνωση που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί και διαστρεβλωθεί ως παρέμβαση στην προεκλογική διαδικασία.  Ωστόσο. μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, η Αθήνα μιλά ανοικτά για πρόκληση που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή και ότι ήδη έχει ξεκινήσει να ενημερώνει τους εταίρους της και τους διεθνείς οργανισμούς για την πολιτική που ακολουθούν τα Τίρανα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει συγκεκριμένα: 

«Καταδικάζουμε την τοποθέτηση, στην ανακαινισμένη κεντρική πλατεία των Τιράνων, λίθων προερχόμενων από διάφορες περιοχές των Βαλκανίων, συμπεριλαμβανομένης της ελληνικής περιοχής των Φιλιατών. Οι λίθοι αυτοί, επί των οποίων έχουν χαραχθεί τα ονόματα των περιοχών προέλευσής τους, συνθέτουν έργο που συμβολίζει την «ενότητα των αλβανικών εδαφών» και πρόκειται καταφανώς για μία κρατική ενέργεια που καλλιεργεί και υποκρύπτει αλυτρωτισμό.

Πρόκειται περί ακόμα μίας πρόκλησης, εκ μέρους της αλβανικής Κυβέρνησης, η οποία απροκάλυπτα υποσκάπτει τις σχέσεις καλής γειτονίας. Μέσω αυτής εμπράκτως αποδεικνύεται η κεντρική υποστήριξη τάσεων αλυτρωτισμού έναντι των όμορων χωρών της Αλβανίας, δεδομένου ότι ρητώς αναφέρονται οι ονομασίες περιοχών από διάφορα βαλκανικά κράτη.

Το Υπουργείο Εξωτερικών προέβη και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες παραστάσεις, ενημερώνοντας σχετικά φίλους, εταίρους και διεθνείς οργανισμούς. Σεβόμενο δε την εκλογική διαδικασία στην γείτονα χώρα δεν εξέδωσε, μέχρι σήμερα, καμία δημόσια ανακοίνωση που θα μπορούσε να παρερμηνευτεί και διαστρεβλωθεί ως παρέμβαση στην προεκλογική διαδικασία.

Αυτό ουδόλως σημαίνει ότι θα ανεχτούμε συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ευρωπαϊκό πνεύμα ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας και παραβιάζουν κατάφορα τη θεμελιώδη αρχή της τήρησης σχέσεων καλής γειτονίας μίας εκ των βασικών προϋποθέσεων της ευρωπαϊκής πορείας των Τιράνων. Δυστυχώς, ακόμα και σήμερα επικίνδυνες και ξεπερασμένες νοοτροπίες του περασμένου αιώνα υπονομεύουν την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής και δημιουργούν ένα πέτρινο εμπόδιο στο ευρωπαϊκό μέλλον της Αλβανίας».

Σουλτάνος στην Αλβανία ο Ράμα
Οι εκλογές αποτέλεσαν έναν πρωτοφανή θρίαμβο για τον πρωθυπουργό Ράμα. Το σοσιαλιστικό κόμμα, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων, φαίνεται ότι συγκεντρώνει ποσοστό κοντά στο 50% και εξασφαλίζει άνετη και απόλυτη πλειοψηφία στη νέα βουλή, καθώς θα έχει περίπου 75 έδρες από τις 140 συνολικά! 

Εκτός όμως από τον προσωπικό θρίαμβο του Ράμα που δεν μπορούσαν να προβλέψουν οι δυτικοί διπλωμάτες ενισχυμένοι βγαίνουν και οι εθνικιστές οι οποίοι θα εκπροσωπηθούν στη νέα Βουλή.

Η πρόκληση στα Τίρανα
Η πλατεία Σκεντέρμπεη, εγκαινιάστηκε στις αρχές Ιουνίου με όλα τα χαρακτηριστικά της φιέστας και μάλιστα της προεκλογικής . Οι Αλβανοί εθνικιστές με την στήριξη του Έντι Ράμα φρόντισαν να «ντύσουν» την πλατεία με τον εθνικισμό και τον αλβανικό μεγαλοιδεατισμό μεταφέροντας πέτρες από κάθε γωνιά όπου ζουν Αλβανοί!! Μεταξύ αυτών των περιοχών ήταν και οι Φιλιάτες της Θεσπρωτίας!

Πολλές και οι αναφορές που έγιναν, τόσο κατά την τελετή των εγκαινίων όσο και μετέπειτα, στους συμβολισμούς της πλατείας...

Τα εγκαίνια άνοιξαν με πανηγυρική εμφάνιση συγκροτημάτων και χορευτικών των Τσάμηδων, οι οποίοι κάνουν πραγματικό πάρτι στις ιστοσελίδες που διαθέτουν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Στην εκδήλωση δεν εμφανίστηκε το συγκρότημα της Δρόπολης, το οποίο αποφάσισε να αποσυρθεί από μία εκδήλωση που είχε ως κεντρικό σύνθημα τον «παναλβανισμό» και την εθνικιστική προπαγάνδα.

Ακολουθούν το βίντεο (στο 9ο λεπτό) και η φωτογραφία που δείχνουν τις πλάκες - και αυτή από τις Φιλιάτες - που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία των Τιράνων. 


ΣΧΟΛΙΑ (93)

no name

Διαφορετικές πλάκες βλέπω ,κλεμμένες από Ελληνικές οικοδομές......χα χα χα

ΕΛΛΗΝ

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΞΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΒΟΡΡΑ -ΝΟΤΟΥ!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΛΒΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΡΒΑΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΜΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ Ή ΑΘΕΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΑΛΗΠΑΣΑ ΠΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΣΝΙΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ) ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΒΟΥΛΓΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΛΕΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΨΗ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!

Αγύριγο κεφάλι

Γιά να ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ με το ζήτημα αυτό. Να μας πει η ΕΠΙΣΗΜΗ Αλβανία ΕΓΓΡΑΦΩΣ και ρητώς και ΣΑΦΩΣ εάν έχει ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ εδαφικές διεκδικήσεις σε βάρος της Ελληνικής Επικράτειας.______Επειδή κάθε φορά που ανασύρεται το ..."Τσάμικο", στις κατά καιρούς διαμαρτυρίες της Ελλάδος, η Αλβανία ΜΕΤΑ ποιεί την νύσσαν και λέει ότι δήθεν ..."ανώνυμοι φασιστικοί κύκλοι" τα λένε αυτά. _________ Με ΛΙΓΑ λόγια, (επειδή εμένα μου αρέσει πάντα το ΠΡΑΚΤΙΚΟ και ΣΑΦΕΣ και όχι το περί ...διαγραμμάτου), η Αλβανία να δηλώσει: ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΡΗΤΩΣ και ΕΓΓΡΑΦΩΣ του λεγόμενου ..."Τσάμικου" μιά και γιά ΠΑΝΤΑ, ή ΟΧΙ;_____________Εάν "ΟΧΙ", να ξέρουμε ΚΑΙ εμείς τι θα κάνουμε, διά να χαράξουμε την ... ανάλογη πορεία μας!..__________Σημειωτέον ότι, αν και ΔΕΝ ΜΕ ενδιαφέρει και πολύ τούτο, η ΑΛΒΑΝΙΑ είναι εκείνη που έχει περισσότερη ανάγκη το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ έναντι αυτής Κράτος, που είναι η Ελλάδα και δεν ισχύει το αντίθετο τόσο πολύ!..

Αεροπολιτης

Είστε ενας ανθρωπος με ποιότητα.Ειναι απολυτα σαφες.Οταν ομως αναφέρεστε στην πλειψηφια τωνσυνομιλητων σας ως φασιστες χάνετε το οποιο δικαιο σας.Καλο σας βραδυ κύριε.

οι αλβανοι

προβάλουν τη δικαιολογία ότι και εμείς στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα έχουμε γράψει περιοχές της Βορείου Ηπείρου Χυμαρα Κορυτσά κλπ απομηρωηκες μάχες τπυ Ελληνικού Στρατού κατά των ιταλικών και ναζιστικών κατοχικών στρατευμάτων που ωφέλησαν και τους αχάριστους αλβανούς αφού τους βοηθήσαμε έτσι να απαλλαγούν από την ιταλική φασιστικη και γερμανικη ναζιστική κατοχή και με την βοήθεια των συμμάχων αλλοιως σήμερα θα μιλούσαμε και αυτοι γερμανικά ,έχουμε στρατιωτικα νεκροταφεία εκεί πάνω και ακομη πολλούς άταφους που έπεσαν στη μάχη που περιμένουν μια αξιοπρεπή κηδεία .Γνωρισα τρεις χωριανούς μου όσο ζούσαν που έλαβαν μέρος στο Αλβανικο μέτωπο.Ο έναν ανάπηρος από Ιταλική οπλοβομβίδα έπαιρνε μια μικρή σύνταξη αλλά δεν του έφτανε και με θραύσμα στο πόδι κουτσαινε άσχημα όλη του τη ζωή και ερχόταν μεροκάματο με την οικογένεια του στα κτήματα μεροκάματο και δουλευε βογκώντας απ τους πόνους για να βγάλει το ψωμάκι της λαμφτωχης οικογενεις.Ο άλλος είχε λάβει μέρος και στον πόλεμο της Μικρας Ασίας ο κυρ Στέφανος εναμισι μετρο ανθρωπος μικροκαμωμένος αλλά σπίθα είχε διδιηγηθεί σε οτι ενώ ήταν στο στρατόπεδο της Σμυρνης δέχτηκαν επίθεση ξαφνικά από έφιππους τσέτες που έτρεχαν με πολεμικά άλογα ανάμεσα στα αντισκηνα και γινόταν χαλασμος και κουρνιαχτος και μετά την μάχη ανασυντάχθηκαν τον είχαν ξεγραμμενο γιατι η τελευταια φορά που ειδαν ήταν να έρχεται καταπάνω του ένας πανύψηλος εφηππος τσετης και τότε εμφανίστηκε και τον ρωταγαν τι συνέβη σε είχαμε ξεγραμμενο τι έγινε με τον καβαλάρη τον τσέτη που ερχόταν κατά πάνω σου;(( του φαγα την Παναηα του)) απαντάει αυτός.Μετα έμεινε εφτά χρόνια αιχμάλωτος στα βάθη της Τουρκίας ενώ εδώ είχε οικογένεια και παιδιά και τον είχε δούλο βεζιρης Τούρκος στο τσιφλίκι να δουλεύει σε μήλο και μια μέρα του λέει ο βεζιρης εγω με τη βεζιρησα θα πάμε ταξίδι ,πάρε ένα μπαούλο όπλα να φυλάς τη βεζυροπουλα και το κονακι και ανοιξε το μπαούλο με τα όπλα και ήλθε εδώ και τον έπιασε μετά η επιστράτευση του 40 και πολεμησε και στο αλβανικό και μου έλεγε ((ωρε μεθύσι που καναμε το βράδυ που μπήκαμε στο κάστρο στη Κορυτσά )) ο τρίτος έλεγε ότι οι αλβανοί με την υποχώρηση εβγαιναν στα παράθυρα και μας πυροβολουσαν πισωπλατα οι τσαμηδες πολέμησαν συμαχοι των Γερμανών κι έφυγαν μονοι τους ναποφύγουν τη δικαιοσυνη δεν τους έδιωξε κανείς ας καθόταν να διακαστουν οτι είχαν κατασχέθηκε ως αποζημιώσεις για γενοκτονια δικαστηκαν ερήμην εις θάνατο για γενοκτονια απ το στρατοδικείο Ιωαννίνων η αλβανία να μας τους παραδωσει να δικαστουν

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Αντί να ασχολείται με τις πέτρες στην κεντρική πλατεία των Τιράνων, το Υπουργείο Εξωτερικών να δε'ι πώς θα αντιμετωπίσει την προκλητικότητα και τις απειλές της Τουρκίας. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει αππ μια μία χώρα των 3 εκατ 'που μαστίζεται από την φτώχεια και την μετανάστευση.Προφανώς κάποιοι βλέπουν φαντάσματα για <<,Μεγάλη Αλβανία>> στην συμβολική συγκέντρωση λίθων από εδάφη που έζησαν 'η ζουν Αλβανοί.Στην Θεσπρωτία ζούσε μέχρι το 1944 η αλβανική μειονότητα των Τσάμηδων.οπότε και εκδιώχθηκε με την κατηγορία της συνεργασίας με τούς Ναζι..Φυσικά η ιστορία δεν ξαναγράφεται,,αλλά αποτελεί ρατσισμό άν 'όχι γενοκτονία να ξεριζώνεται από τις εστίες του για συλλογική τιμωρία το σύνολο των τσάμηδων, ,όταν οι ντόπιοι δοσίλογοι στην συντριπτική πλειοψηφία απέφυγαν τις καταδίκες και μάλιστα απόγονοί τους έγιναν υπουργοί, δήμαρχοι και μάλιστα ένας πρωθυπουργός της χώρας,.Δυστυχώς δεν είναι μόνο κάποιοι ανεγκέφαλοι αλβανοφάγοι που θέλουν να μας πάνε πίσω 70 χρόνια,αλλά και η πολιτική ηγεσία του Υπουργ Εξωτερικών που θέλει να ξεχάσουμε την ανεργία και την φτώχεια και να τρέξουμε να σωθούμε από τις πέτρες της πλατείας των Τιράνων. Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται.Χιλιάδες Έλληνες ζουν στην Αλβανία και 700.000 Αλβανοί ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.Υπάρχουν προβλήματα πιο σοβαρά από τις πέτρες.

Συγχαρητήρια @Elen

Συγχαρητήρια Έλεν διότι διαθέτεις ώριμη και κριτική σκέψη, έχεις απόλυτη γνώση του τι σημαίνει δημοκρατία και Ελληνισμός!( Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια ανάξια να ασχοληθεί κανείς μαζί τους)

Αρνούμαι να φάω σανό.!

Δεν θέλω το σχόλιό μου να είναι άλλο ένα από τα πολλά που συναγωνίζονται στο να δείξουν την κατωτερότητα των Αλβανών κ όλα τ αλλά τα "ωραία" που γράφονται. Και αυτό διότι αρνούμαι να φάω το σανό που μου σερβίρουν. Δεν θέλω να είμαι άλλος ένας από όλους που καπνίζουν το " ναρκωτικό" των Βαλκανίων που λέγετε "εθνικισμός". Αρνούμαι να μου το σερβίρει ο Rama και ο κάθε Rama και περισσότερο αρνούμαι να το φάω..αμάσητο κιόλας όπως θέλουν. Δυστυχώς όμως είμαστε πολύ λίγοι για να σας πείσουμε και αυτό φαίνεται από τα σχόλιά σας είτε των Ελλήνων είτε των Αλβανών. Διότι αν νομίζετε ότι έχετε την αποκλειστικότητα γελιέστε. Και αυτό αποδεικνύει αυτό που λέω..σας σερβίρουν "εθνικισμό" διότι είναι το μόνο που έχουν να σας σερβίρουν αντί για παιδεία οικονομική ανάπτυξη..πολιτισμό και ανθρωπιά και εσείς το τρώτε αμάσητο. Τι είναι όμως πιο προβληματικό..οι Αλβανοί που έχουν εθιστεί σ αυτό που τους πουλάει ο όποιος Rama η οι Έλληνες που έχοντας το αίσθημα "ανωτερότητας" ακολουθούν τους γείτονες στο χορό της ηλιθιότητας του κάθε πολιτικού που για την καρέκλα θα έκανε τα πάντα..!!

.....

Μπράβο για το σχόλιο, υπάρχει τελικά ελπίδα.

...

Εύγε, ο ακραίος εθνικισμός χρησιμοποιείται από κατώτερες των περιστάσεων κυβερνήσεις και απευθύνεται σε κατώτερους των περιστάσεων πολίτες.

Αυτός που 1 - 0

Να φέρουν τις πέτρες οι κλέφτες, μέχρι και πέτρες κλέβουν, αλήθεια με την κλεμμένη μερσεντές από την Ελλάδα που την έκαναν πρωθυπουργικό αυτοκίνητο και τους έπιασαν στο τελωνείο οι δικοί μας όταν ερχόταν για επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα το ράμμα της αλβανιάς τι έγινε ; Την πήρε πισω ο πραγματικός ιδιοκτήτης ή την χαίρεται η αναλμπααναλμπανικήπου κλέβει ηλικιωμένους ;

για τον γαιδαρο καβαλα

η πολλη ελευθερια θα μας φαει, κανε πως απελαύνεις καμια 2-3.000 αλβανους για παραδειγματισμο και θα σου πω εγω το Ραμα και καθε Ραμα αν ξαναβγαλει γλωσσα , μεχρι και τις πετρες που εβαλε θα τις φαει

ΣΑΡΙΑ

Μην τους φοβασθε τους αλβανους είναι θρασυδηλλοι και τίποτα άλλο.Δεν τους βλέπετε μωρε τι φατσες εχουνε.Εχουν φατσες όπως εχουν οι νανοι και σώμα με κοντα ποδια γυναίκες στραβοκάνες εχει βγει ενας επιστημονας ενας διασημος ανθρωπος απο αυτους ? Αφου τα παιδια τους μεγαλωνουν μαθαινοντας κλεψιμο και πλιατσικο σαν τους γύφτους.Τοσα χρονια κοντα σε εμας τι έχουν να δείξουν μόνο το κρατος των κατσιαπλιαδων..Νομιζουν τωρα που η Ελαδιτσα μας εχει οικονιομικη κριση οτι μπορουν να μας απειλουν .Θα φτιαξουν τη μεγαλη αλβανια και το κακο τους το καιρό .Ασχετα με την πολιτικη της Τουρκιας ουτε οι τουρκοι δεν τους θελουν.Και απο τις δουλειες που κάνουν εδω το λεω διοτιμ τους ξερω καλά ειναι αδυνατο αλβανος να σου κανει σωστη δουλεια.οταν μπει σε σπιτι βλεπει τι μπορει να κλεψει και τι να αρπάξει και κατι αλλο αυτοι σαν τους γυφτους δεν αφομοιωνονται ποτε.

Η ανωτερότητά μας δεν κρύβεται

Ναι, όλοι οι αλλοι προφανώς είναι προβληματικοί... Αλβανοί κατσαρολακέφαλοι, Ιταλοί μακαρονάδες, Γάλλοι φρου φρου αρώματα και πουρκουά υπηρέτες του Σόιμπλε, ΠΓΔΜιτες, Βούλγαροι, Τούρκοι, Σλοβάκοι, Γερμανοί ξενερωτοι, πείναλες Λετονοί και Λιθουανοί που μας δανείζουν, γκέι Άγγλοι, χασικλήδες Ολλανδοί, πιθήκια των άλλων ηπείρων και Ευρωπαίοι που σκαρφαλωμένοι στα δέντρα μαζεύουν βελανίδια ενώ εμείς παράγουμε σοφία κλπ... τα ξέρουμε. Σαν και μας τους τσιφτετελληνες που χαιρόμαστε τη ζωή αντάμα με τις άγαμες 35αρες και 40αρες συνταξιούχες θυγατέρες μας, δεν είναι κανείς. Δώστε μας δανεικά και θα δείτε τι ωραία που ξέρουμε να τα ξοδεύουμε, έσφυζαν οι πόλεις μας από ζωή στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, κανείς από τους άλλους ξενέρωτους δεν μας φτάνει.

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ //ΝΑ ΤΙΣ ΠΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΤΗΝ //ΠΑΤΗΣΕΣ//

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bruss0

Παρά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν από Γερμανία και Ολλανδία, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έκανε ένα βήμα πιο μπροστά από την απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων στο θέμα των παράνομων δραστηριοτήτων της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ - Στην απόφαση που εγκρίθηκε, γίνεται λόγος και για «στοχευμένα μέτρα» κατά προσώπων - Δείτε το τελικό κείμενο

5
ekl0

Σύμφωνα με το γκάλοπ της Alco για το Open, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με 32,4%, έναντι 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο κόμμα το ΚΙΝΑΛ, μπαίνει στη Βουλή το κόμμα Βαρουφάκη, «θρίλερ» με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου - Οκτώ μονάδες μπροστά η ΝΔ  σε δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΙ

2
synodos_se_exelixi

Οι τελευταίες πληροφορίες από τη Σύνοδο Κορυφής αναφέρουν ότι «καρποφόρησαν» οι πιέσεις της Λευκωσίας κι έτσι οι ηγέτες της ΕΕ θα υιοθετήσουν ένα κείμενο σκληρότερο του αρχικώς αναμενομένου - Νωρίτερα, και σύμφωνα με το σχέδιο Συμπερασμάτων της Συνόδου, οι «28» εμφανίζονταν να υιοθετούν τις εισηγήσεις του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, δίχως ωστόσο να δίνουν ακριβές χρονοδιάγραμμα για τις κυρώσεις σε βάρος της Άγκυρας

13
F6228F9D-4115-0170-E39D-0BB2AFDEB1F9

Η ανασύσταση της μεσαίας τάξης είναι αυτό καθεαυτό το εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης», τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ομιλία του στο Συνέδριο του Κύκλου Ιδεών - Τόνισε ότι στις εκλογές απαιτείται η στρατηγική ήττα της λαϊκιστικής ανευθυνότητας

1