Η Βουλή ζητά απαντήσεις για το «πόθεν έσχες» του Τσίπρα

Η Βουλή ζητά απαντήσεις για το «πόθεν έσχες» του Τσίπρα

Προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μεταβίβαση των μετόχων του στην εταιρεία "Αγνάντι ΑΕ" έγινε έγκαιρα και νομότυπα

Η Βουλή ζητά απαντήσεις για το «πόθεν έσχες» του Τσίπρα
Με το «πόθεν έσχες» του κ. Αλέξη Τσίπρα
ασχολείται η αρμόδια επιτροπή της Βουλής,
Κλείσιμο
προκειμένου να διαπιστωθεί αν η μεταβίβαση των μετόχων του στην εταιρεία "Αγνάντι ΑΕ" έγινε έγκαιρα και νομότυπα. Το θέμα προέκυψε μετά τα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Τα Νεα" που άφησαν "σκιές" για την πληρότητα των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού. 

Συγκεκριμένα η εφημερίδα υποστηρίζει ότι υπάρχουν κενά αναφορικά με τον χρόνο που ο κ. Τσιπρας μεταβίβασε μετοχές αξίας 33.0000 ευρώ στην αδελφή του. Από την άλλη πλευρά το Μέγαρο Μαξίμου υποστηρίζει ότι η μεταβίβαση έγινε εγκαίρως και πως όλα έχουν καταγράφει στο «πόθεν έσχες» του 2009. Σε κάθε περίπτωση το μέλος της επιτροπής και βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης ζήτησε σαφείς απαντήσεις που πιθανότατα θα δοθούν την ερχόμενη εβδομάδα από ορκωτούς λογιστές σε νέα έκτακτη συνεδρίαση της επιτροπής "πόθεν έσχες" της Βουλής. 

Εκτός αυτού, την ερχόμενη εβδομάδα λήγει και η νέα προθεσμία για τον γνωστό εκδότη Σταύρο Ψυχάρη ο οποίος καλείται να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που λείπουν από παρελθούσες δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης