Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει τη λήψη μέτρων 5,5 δισ.

Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει τη λήψη μέτρων 5,5 δισ.

Τα 1,8 δισ. ευρώ θα προέλθουν από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, τα 1,8 δισ. ευρώ από φόρους και ένα ακόμα 1,8 δισ. ευρώ από έμμεσους φόρους, όπως διευκρίνισε η Όλγα Γεροβασίλη 

Η κυβέρνηση συζητά στη βάση λήψης μέτρων ύψους 3% του ΑΕΠ, ήτοι 5,4 δισ. ευρώ επιβεβαίωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλ
η μια ημέρα μετά τη σχετική αποκάλυψη από τα λόγια κυβερνητικού στελέχους.

Όπως διευκρίνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα 1,8 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, τα 1,8 δισ. ευρώ από φόρους και ένα ακόμα 1,8 δισ. ευρώ από έμμεσους φόρους. 

Είναι σταθερός μας στόχος όμως να μην πληγούν τα αδύναμα και χαμηλά κοινωνικά στρώματα, τόνισε, παραδεχόμενη πάντως ότι δεν είναι μέτρα που βοηθούν την ανάπτυξη, ούτε και μέτρα όμως που επιθυμούσε η κυβέρνηση.

Η κυρία Γεροβασίλη σημείωσε ότι υπάρχει ακόμα διάσταση με τους δανειστές για τα «κόκκινα δάνεια», ενώ απέκλεισε το σενάριο να "σπάσει" η αξιολόγηση, εκτός κι αν η Τρόικα δεν έχει πρόβλημα να αποσυνδέσει κάποιο κομμάτι από την ολοκλήρωσή της, η οποία πρέπει να γίνει μέχρι το Πάσχα. 

Η κυρία Γεροβασίλη υποστήριξε, τέλος, ότι υπάρχουν βάσεις για ολοκλήρωση της συμφωνίας μέσα στα χρονοδιαγράμματα «και πάντως πριν το τέλος Απριλίου» υπενθυμίζοντας ότι το Σαββατοκύριακο έρχονται στην Αθήνα οι επικεφαλής των ελεγκτών προκειμένου από Δευτέρα να ξεκινήσουν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις.

ΣΧΟΛΙΑ (99)

ΓΕΡΟ

Το ξεβράκωμα αρχίζει πλέον να φαίνεται σε όλα τα επίπεδα !

teo

ΟΧΙ ΦΟΡΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ-ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ- ΦΟΡΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ GREXIT Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ Η ΕΚΛΟΓΕΣ !!!!! ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ !!!

ανεργος

ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ !!!

Κώστας

Τα μόνα μέτρα που θα γίνουνπλέον αποδεκτά είναι η απόλυση τουλάχιστον 100.000 αργόσχολων από το Δημόσιο, η απόλυση των καθαριστριών που σε μια νυχτα εγιναν γραματεις δικαστηριων με 1.700 μηνιάτικο, το κλείσιμο της ΕΡΤ που βάζει το κράτος ετησίως 300.000.000 μέσα για να ενημερώνει το λαό ο Αρβανίτης "οικογενειακώς" και το κόψιμο μαχαίρι όλων των συντάξεων κάτω των 60 ετών!!! Μόνο αυτά θα γίνουν αποδεκτά πλέον!!!

Γεωργία

Μήπως δεν απαιτούνται νέα μέτρα κατά συνταξιούχων-υπαλλήλων-εργατών-ανέργων για σωτηρία οικονομίας χώρας, αλλά άμεση-αναγκαστική αποκατάσταση νομιμότητας μέσω εκπλήρωσης οικονομικών υποχρεώσεων δισεκατομμυρίων ευρώ οφειλών επιχειρηματιών-ελεύθερων επαγγελματιών για Ασφαλιστικές εισφορές εργαζομένων, εργοδοτών-ΦΠΑ-φόρους-τέλη-πρόστιμα-τραπεζικά δάνεια-λογαριασμούς οργανισμών-αδήλωτα εισοδήματα-μαύρες καταθέσεις εσωτερικού,εξωτερικού-αδικαιολόγητο πλουτισμό-μισθούς εργαζομένων, μέσω κατάσχεσης-ρευστοποίησης κινητών-ακίνητων περιουσιακών στοιχείων οφειλετών, όπως δευτερεύουσες,εξοχικές κατοικίες-καταστήματα-γραφεία-οικόπεδα-βιοτεχνίες-εργοστάσια-οικόπεδα-αγροτεμάχια-οχήματα-σκάφη-καταθέσεις υπόχρεων. Ερώτηση.

Σωστοτατη

Καλά τα λες αλλά πιο εύκολο είναι να βγάλει ο ήλιος κέρατα οπότε.....

ΑΓΓΕΛΟΣ

Άκουσες Γιάννη μου; "Όπως διευκρίνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος τα 1,8 δισ. ευρώ θα προέλθουν από τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού, τα 1,8 δισ. ευρώ από φόρους και ένα ακόμα 1,8 δισ. ευρώ από έμμεσους φόρους." Δηλαδή, Γιάννη μου, αν δεν κατάλαβες σου εξηγώ ότι παραδέχονται πλέον πως ΚΑΙ τις συντάξεις θα ξανά μειώσουν ΚΑΙ τους φόρους θα ξανά αυξήσουν ΚΑΙ τα καύσιμα, τα τσιγάρα, τα οινοπνευματώδη και ότι άλλο θα αυξήσουν. Αλλά, Γιάννη μου, είμαι σίγουρος πως εσύ και ο μπατζανάκης σου, όπως ακριβώς ο Αγύριγος (τρόλλ του ΣΥΡΙΖΑ στο internet), θα συνεχίσετε να λιβανίζετε το ΣΥΡΙΖΑ και να δηλώνετε πόσο υπερήφανοι είστε από αυτόν τον "περιοδεύοντα θίασο γελοτοποιών".

παρτε τα 15 δισ. από το τσιπρα ....

Στον οικονομικό τομέα μια μικρή αναφορά για το μέγεθος της καταστροφής της οικονομικής πολιτικής του : Νομική Σχολή του Χάρβαρντ " Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο χειρότερος διαπραγματευτές του περασμένου έτους". Η Νομική Σχολή του Χάρβαρντ τοποθετεί τον Έλληνα Πρωθυπουργό στην κορυφή των δέκα χειρότερων διαπραγματευτών για το 2015. Πριν ένα μήνα, ο Ιταλός Νταβίντε Σέρρα στέλεχος της Μorgan Stanley, μέσω Twitter, χαρακτήρισε γελωτοποιό τον Έλληνα πρωθυπουργό, υποστηρίζοντας πως ευθύνεται για απώλειες 15 δισ. ευρώ στο ελληνικό ΑΕΠ, καθώς, με την απόφασή του να διεξαχθεί δημοψήφισμα στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ζημίωσε το ελληνικό ΑΕΠ με 15 δισ. ευρώ. Το ελληνικό ΑΕΠ ήταν το 2015 στο +6% και τώρα είναι είναι στο -1%. Μόνο γι' αυτό θα πρέπει να εφαρμόζει μεγαλύτερη λιτότητα απ' ότι το 2012, γράφει και χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα: γελωτοποιό. Όμως, η κατάσταση, δεν είναι για γέλια. Από την Εθνική υπερηφάνια στην ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Ετος αγώνα το 2015, έτος Ισλάμ το 2016. Το 2017 δεν θα υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ. Η λύση είναι ΜΙΑ : ΤΣΙΠΡΕΞΙΤ τώρα, για να σωθεί η ΧΩΡΑ. Οσο θα είναι αυτός πρωθυπουργός της Ελλαδος, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ. ΕΙΝΑΙ πλέον ΒΕΒΑΙΟ, ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ αν δεν ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Ο τσίπρας είναι για τον ψυχίατρο, είναι ο σύγχρονος ΝΕΡΩΝΑΣ, ρημάζει τη χώρα και χαζογελάει σαν αυτιστικό. Σοβαρά τώρα, το άτομο σίγουρα παίρνει κάτι. Εμείς τι φταίμε ? Δηλαδή αν κάποιος ψυχοπαθής εκλεγεί πρωθυπουργός, πρεπει να τον φαμε στη μάπα 4 χρόνια ? Αν ένας πχ δικαστής είναι ψυχοπαθής, δεν τον διώχνουν ? αν ενας πιλότος είναι άρρωστος, συνεχίζει να πετάει αεροπλάνα ? Η αντιπολίτευση ας δεί ΑΜΕΣΑ τι προβλέπει το Σύνταγμα για τέτοιες περιπτώσεις. Ας γίνει μια προταση μομφής και μπορεί να βρεθούν 3 Ελληνες σ αυτη τη συμμορία να τον ρίξουν. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ, η ΖΗΜΙΑ που γίνεται στη χώρα είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ. ΤΣΙΠΡΕΞΙΤ τώρα για να σωθεί η χώρα.

Λούλης

Μπράβο στα παλικάρια του ΣΥΡΙΖΑ. Κι άσε τον ελληναρά να παλεύει με το πληκτρολόγιο.

.................

Λούλη όλη μέρα εσύ παλεύεις με το πληκτρολόγιο όμως.Εντάξει το καταλαβαίνω ότι νιώθεις μεγάλος λαλάκας που πίστεψες τον σύριζα και τώρα νιώθεις την ανάγκη να υποστηρίζεις την κάθε μπούρδα κάνουν,μόνο έτσι μπορείς να αντέξεις τον εαυτό σου.

@

Εχουν λήξει. Άλλαξέ τα. Σου κάνουν κακό. Μην πάθεις κάτι γιατί με ποιόν θα γελάω μετά.

Μαύρος γατος

Κακομοίρη συνταξιούχε τον ψήφισες διότι σου υποσχέθηκε 13η σύνταξη...δεν κατάλαβες οτι ηταν γρουσουζιά? φάε τωρα κόψιμο στην 10η

Λαθος

Μπα οι φιρφιρικοι τα εγγονια τους ψηφισαν οχι μια αλλα 3 φορες.

pan

ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ, όΛΕς ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙς ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΧΡΌΝΩΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. Θα πρέπει να μάθουν ότι και εμείς ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ. Τα γελοία οθωμανικά και εβραΪκά σκουπίδια ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!

@

ΕΠΙ ΑΔΩΝΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 5ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΝΟΣΗΛΕΙΑ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ, ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΜΕ 2 ΔΙΣ ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ! ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ!!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mitsotakis_macron2

«Η Ελλάδα είναι πλέον μια χώρα με αυτοπεποίθηση που συμμετέχει στις μεγάλες ευρωπαϊκές συζητήσεις και μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη αναπτυξιακή έκπληξη τα επόμενα χρόνια» δήλωσε ο Μητσοτάκης σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντηση με τον Μακρόν - Οι επισημάνσεις των κυβερνητικών πηγών για το επίπεδο των ελληνογαλλικών σχέσεων και την εικόνα που έχει σχηματίσει, πλέον, η χώρα στο εξωτερικό

17
erdo3

Θα πάμε μέχρι το τέλος, είπε ο Τούρκος πρόεδρος - «Δεν βλέπετε το Γιαβούζ; Δεν βλέπετε το Μπαρμπαρός; Δεν βλέπετε τη μεγάλη μας σημαία; Δεν βλέπετε τα πολεμικά πλοία που τα συνοδεύουν;» είπε σε ομιλία του στη βορειοανατολική Τουρκία

18