Με ύβρεις και συκοφαντίες «απαντά» ο Σκουρλέτης για τον διορισμό του «αντιστασιακού» Σχινά

Με ύβρεις και συκοφαντίες «απαντά» ο Σκουρλέτης για τον διορισμό του «αντιστασιακού» Σχινά

Ο υπ. Ενέργειας έγινε το πρώτο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που υπερασπίστηκε και τον διορισμό και την... απάντηση του γραμματέα της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος

Με ύβρεις και συκοφαντίες «απαντά» ο Σκουρλέτης για τον διορισμό του «αντιστασιακού» Σχινά
Με ύβρεις και συκοφαντίες αλλά χωρίς απαντήσεις επί της ουσίας σχολίασε ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης στην αποκάλυψη από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ για την πρόσληψη στο Δημόσιο του αδερφού και της μητέρας του γραμματέα της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονα Σχινά-Παπαδόπουλου.

Χωρίς να δίνει επί της ουσίας καμία απάντηση γι' αυτό καθ' αυτό το γεγονός ο κ. Σκουρλέτης, το πρώτο υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που τοποθετήθηκε για τις αποκαλύψεις και την... «αντιστασιακή απάντηση», υπερασπίστηκε τα όσα ανιστόρητα είπε ο κ. Σχινάς-Παπαδόπουλος υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για δημοσιεύματα που έρχονται μετά από συστηματική προσπάθεια να γίνει θέμα εκεί που δεν υπάρχει. 

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να καλύψει πλήρως και το ηθικό θέμα που δημιουργείται με την... οικογενειακή πρόσληψη λέγοντας ότι πρόκειται για «συστηματική προπαγάνδα για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο ηθικό πλεονέκτημά του», αναγνωρίζοντας, δηλαδή, ότι είναι ηθικά όλα όσα αφορούν την υπόθεση του γραμματέα της νεολαίας του κυβερνώντος κόμματος.

«Δεν μπορεί η εφημερίδα το Πρώτο Ψέμα να κάνει κατήχηση στην Αριστερά για την ηθική της» είπε στο παραλήρημά του ο κ. Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο η «προπαγάνδα» θα εντείνεται όσο «τελειώνει ο χρόνος της ασυλίας των ιδιοκτητών των μεγαλοκαναλιών που "σέρνουν το χορό". Όσο δηλαδή πλησιάζει η εφαρμογή του νέου νόμου για τα ΜΜΕ και για το διαγωνισμό, θα συμπαρατάσσονται διαπλοκή, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και όσοι υπερασπίζονται το παλαιό σύστημα για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους, συμφέροντα που ευθύνονται για τη σημερινή κατάσταση της χώρας».
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης