Στη ΔΕΘ με τη Ζωή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Στη ΔΕΘ με τη Ζωή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του κ. Λαφαζάνη στη 1 το μεσημέρι στο Βελλίδειο

Στη ΔΕΘ με τη Ζωή ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Ο δρόμος προς τις κάλπες περνάει από την  Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία έχει μετατραπεί σε  μία ιδανική ευκαιρία για τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών, “εκτόξευσης” βολών προς τους πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και αποστολής μηνυμάτων προς τους ψηφοφόρους. Τη σκυτάλη σήμερα λαμβάνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος θα μεταβεί συνοδευόμενος από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, πρόεδρο της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α Αθήνας. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη Τύπου του κ. Λαφαζάνη στη 1 το μεσημέρι στο Βελλίδειο, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από την τηλεόραση της ΕΡΤ. Το σχόλιο από τη ΛΑΕ, στην ομιλία του  πρώην πρωθυπουργού, δίνει ένα στίγμα του σκληρού ύφους που θα κινηθεί  ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας.”  Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί», ισοδυναμεί με ομολογία πρόθεσης για συγκυβέρνηση όχι μόνο με το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και το νεοφιλελεύθερο Ποτάμι, αλλά εάν χρειαστεί και με τη ΝΔ”, τονίζουν από το κόμμα. 

Κλείσιμο
Στις 16.45 το απόγευμα ο κ. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων στη ΔΕΘ και στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης. Επίσης, τον Παναγιώτη Λαφαζάνη α συνοδεύουν ο Κώστας Ήσυχος, επικεφαλής του Γραφείου Τύπου και υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα στη Β΄ Περιφέρεια των Αθηνών, ο Κώστας Λαπαβίτσας, οικονομολόγος και υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα στην Περιφέρεια Αχαΐας, και ο Γιάννης Τόλιος, οικονομολόγος και υποψήφιος με τη Λαϊκή Ενότητα στην Β΄ Περιφέρεια των Αθηνών.

Ο πρόεδρος της  Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, θα έχει σήμερα μπαράζ συναντήσεων στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λ. Συγγρού. Στις 12:00 θα έχει συνάντηση με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, ενώ στις 12:30 θα έχει κοινή συνάντηση με τους Προέδρους του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και Αντιπροσωπεία Ιατρικών Συλλόγων, την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο. Τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων.”Η πραγματική οικονομία, η αγορά, ο ιδιωτικός τομέας και οι εργαζόμενοί του είναι αυτοί που έχουν δεχτεί τα πιο μεγάλα πλήγματα το τελευταίο επτάμηνο. Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να πάρει ξανά μπροστά η οικονομία, να ξαναζωντανέψει η αγορά. Η δεύτερη επείγουσα προτεραιότητα είναι η άμεση ενίσχυση της ρευστότητας.

Οικονομία και Αγορά χωρίς λεφτά δεν υπάρχουν”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μειμαράκης.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Mega στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη. Η κ. Γεννηματά αναμένεται να στείλει εκ νέου μήνυμα συσπείρωσης, αλλά και να συνεχίσει την κριτική απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τη ΝΔ. “ Ο κ. Τσίπρας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Μεϊμαράκης με τη ΝΔ., σκιαμαχούν για να αναβιώσουν ένα δικομματικό κακέκτυπο χωρίς αρχές, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς δεσμεύσεις. «Αυτοφοράκιας» ο ένας, «δεν σφάξανε» ο άλλος, προσφέρουν θέαμα και γέλιο”, είχε δηλώσει πρόσφατα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Στις 19:00, στελέχη του Ποταμιού από τους τομείς της Παιδείας θα απαντήσουν στα ερωτήματα που θα θέσουν οι πολίτες, στη σελίδα της εκδήλωσης, σε μια διαδικτυακή συζήτηση για την εκπαίδευση. Επίσης, στις 19:30, η Επιτροπή Διαλόγου Μακεδονίας διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση στην Αίθουσα Δημοτικής Βιβλιοθήκης, στην οδό Εθνικής Αμύνης 24. Ομιλητές θα είναι ο ακαδημαϊκός Νίκος Μπιτζιλέκης, ο πολιτικός επιστήμονας Αντώνης Καμάρας, κι ο Αλέξανδρος Οικονόμου. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Σπύρος Λυκούδης.

Τέλος, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης