Τι απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Τι απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο

Χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία και τονίζει ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση σήκωσαν και σηκώνουν ένα βάρος που δεν τους αναλογεί

Τι απαντά ο Γιώργος Παπανδρέου στον Ευάγγελο Βενιζέλο
Απάντηση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την καταψήφιση από τον Γιώργο Παπανδρέου του άρθρου του πολυνομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών εξέδωσε ο πρώην πρωθυπουργός.

Σε αυτή χρησιμοποιεί την ίδια φρασεολογία επιστρέφοντας ουσιαστικά τους χαρακτηρισμούς για «υποκρισίες» και «προσωπικά πολιτικά παιχνίδια» τονίζοντας επίσης ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από την πρώτη στιγμή σήκωσαν και σηκώνουν ένα βάρος που δεν τους αναλογεί.

Κλείσιμο
Ολόκληρη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

Πράγματι, οι υποκρισίες και τα προσωπικά πολιτικά παιχνίδια είναι αυτά που οδήγησαν τη χώρα και το πολιτικό σύστημα στη σημερινή του κατάσταση.

Αυτές τις πρακτικές είναι που οφείλουμε να ανατρέψουμε.

Πράγματι, ουδείς έχει το ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να εμφανίζεται ως δήθεν πιο ευαίσθητος από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ – που από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση, σήκωσαν και σηκώνουν ένα βάρος που δεν τους αναλογεί.

Όλοι κρινόμαστε από την παράταξη και τον Ελληνικό λαό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης