ΣΥΡΙΖΑ για υποβρύχια: Εξεταστική ζητάμε, όχι Προανακριτική

ΣΥΡΙΖΑ για υποβρύχια: Εξεταστική ζητάμε, όχι Προανακριτική

Αναδίπλωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή - Τσίπρας: Συμπεριφέρεται σαν ένοχος ο Βενιζέλος - Λαφαζάνης: Η Εξεταστική δεν είναι προθάλαμος Προανακριτικής - ΠΑΣΟΚ: «Βλέπουμε τον Δρίτσα με σκυμμένο κεφάλι» - Αβραμόπουλος: Ο νόμος Βενιζέλου απέβλεπε στη λύση του γόρδιου δεσμού με τα γερμανικά υποβρύχια

ΣΥΡΙΖΑ για υποβρύχια: Εξεταστική ζητάμε, όχι Προανακριτική
«Εξεταστική προτείνουμε, όχι προανακριτική… Δεν ελέγχουμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ελέγχουμε τον αρμόδιο υπουργό εκείνης της περιόδου» επεσήμανε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας κατά τη συζήτηση της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση εξεταστικής για τα υποβρύχια. Να σημειωθεί ότι η ομιλία του κ. Δρίτσα που άνοιξε τον κύκλο της συζήτησης, θεωρήθηκε συνολικά μετριοπαθής και ήπιας κριτικής σε σχέση με όσα καταγγέλλει το τελευταίο διάστημα ο κ. Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με το ρόλο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου στην εν λόγω υπόθεση.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγε αυτή τη φορά να χρησιμοποιήσει τον όρο «σκανδαλώδης σύμβαση» και επέμεινε περισσότερο στην ανάγκη να εξευρεθεί λύση στα ναυπηγεία που θα διασφαλίζει τους εργαζόμενους.

Το γεγονός αυτό επισημάνθηκε  από τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, ο οποίος είπε «ακούγαμε τον κ. Τσίπρα να λέει: «Ένα - ένα θ’ ανεβαίνει τα σκαλιά του μαρτυρίου ο Βενιζέλος» και σήμερα βλέπουμε τον κ. Δρίτσα να λέει με σκυμμένο κεφάλι πως: «είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω». Τι θέλετε να πετύχετε με την πρόταση. Η πρόταση είναι κοπής ΣΥΡΙΖΑ καθώς χαρακτηρίζεται από άκρατο λαϊκισμό, γενικολογίες» ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Να είστε πιο προσεκτικοί ακόμα και από λανθασμένη διατύπωση αποκαλύπτεται το κίνητρό σας…  η πρότασή σας ήταν σκαλοπάτι στην σκάλα της κλιμάκωσης της έντασης και πόλωσης. Είναι ενταγμένη στην λογική που θέλει να επιστρατεύει τα πάντα με δημιουργία γεγονότων και υποθέσεις,  χρησιμοποιώντας επιχειρήματα - και αυτό θα φανεί - από κάποιους που είχαν σοβαρές εμπλοκές…  κάποιοι που βρίσκονται στις φυλακές και κάποιοι άλλοι στις γραμμές σας. Οι συνεργάτες κάποιων που έχουν σοβαρή εμπλοκή σας δίνουν διάφορα  στοιχεία αλλά η προσπάθειά σας να κατασυκοφαντήσετε το ΠΑΣΟΚ πέφτει στο κενό».

Κλείσιμο
Ο κ. Κώστας Τασούλας εκ μέρους της ΝΔ εξήγησε ότι το κόμμα του δεν στήριξε την σύμβαση του 2010 «καθώς θα μπορούσε να είναι καλύτερη δημοσιονομικά» και πρόσθεσε «γι αυτό και δεν στηρίζουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ καθώς «δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον».



Αλέξης Τσίπρας: Απονομή δικαιοσύνης

«Τη σημερινή πρόταση την αντιλαμβάνομαι ως απονομή δικαιοσύνης, γιατί κανένα μέλλον δεν μπορούμε να έχουμε αν δεν αποκαταστήσουμε τη χαμένη εμπιστοσύνη του πολίτη απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Με ψυχραιμία, νηφαλιότητα, με σεβασμό στη δικαιοσύνη αλλά και αυστηρότητα έχουμε χρέος να καθαρίσουμε αυτήν την καταχνιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα, αλλά και αύριο, θα κάνει το παν για να αποδοθούν οι ευθύνες και να αποκατασταθεί η πεποίθηση στον πολίτη ότι κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του.

Και συνέχισε: «Να σας θυμίσω τον κ. Παπακωνσταντίνου; Τον κ. Τσοχατζόπουλο; Ας βγάλουμε ένα συμπέρασμα και να πάμε στην ουσία του ζητήματος που επιχειρείται να συσκοτιστεί με κραυγές θεωριών συνομωσίας. Βρισκόμαστε μπροστά σε μία σκανδαλώδη υπόθεση των υποβρυχίων, που ξεκίνησε το 2010 με τον κ. Τσοχατζόπουλο και κορυφώθηκε το 2010, με τον κ. Βενιζέλο και τον κ. Παπακωνσταντίνου».

»Στο όνομα της κυβερνητικής σταθερότητας, αποσταθεροποιείται η ίδια η δημοκρατία και αγνοείται ένα πάνδημο αίτημα του ελληνικού λαού να υπάρξει κάθαρση και δικαιοσύνη. Για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, δεν άνοιξε μύτη. Η ληστεία στα ασφαλιστικά ταμεία, η Siemens και η λίστα Λαγκάρντ συγκαλύπτονται».

»Δεν ξέρει ο πρωθυπουργός ότι το 2011 δεν έγινε καμία εξεταστική επιτροπή; Δεν κατανοεί ο κ. Σαμαράς ότι εκβιάζοντας τη Βουλή να μη γίνει αυτή η Εξεταστική, μπαίνει και ο ίδιος στο κάδρο των ευθυνών;».

»Ο κ. Βενιζέλος, με σπασμωδικές αντιδράσεις, επιδεικνύει μία συμπεριφορά ενοχής. Το ΠΑΣΟΚ τη μέρα που πήγαμε στα Ναυπηγεία, εξέδωσε τρεις ανακοινώσεις. Ακολούθησε η επίθεση στον κ. Αβραμόπουλο, οι απειλητικές διαρροές ότι θα πέσει η κυβέρνηση, η συνομοσιολογική επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ... Δε με αφορά η λάσπη στον ανεμιστήρα, προκειμένου να πεταχτεί η μπάλα στην εξέδρα».

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Άμεση προσφυγή κατά των ΕΝΑΕ»


Άμεση προσφυγή κατά των ιδιοκτητών των Ελληνικών Ναυπηγείων ΑΕ (ΕΝΑΕ) πρότεινε ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με παράλληλη συγκρότηση κοινής διακομματικής επιτροπής για τον «καταλογισμό ευθυνών στους πραγματικούς υπεύθυνους, που είναι οι ιδιοκτήτες», εξηγώντας ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική καθιστά «και εμάς υπεύθυνους του προβλήματος εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των πραγματικών υπαίτιων».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στη Βουλή στο πλαίσιο της πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση Εξεταστικής επιτροπής παραδέχθηκε πως υπάρχει «τεράστιο πρόβλημα» εκτέλεσης της σύμβασης του 2010 και εξήγησε «υπάρχει πρόβλημα με τον κ. Σάφα που τον αποδέχθηκαν κάποιοι καλοπροαίρετα με περγαμηνές για εξεύρεση λύσης και η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε τότε άλλη λύση. Σε αυτό απέβλεπε εκείνος ο νόμος. Στην εφαρμογή του νόμου όμως υπήρξαν δυσκολίες».

Σημείωσε ότι «βρίσκεται σε στάδιο ολοκλήρωσης η επεξεργασία στοιχείων από το υπουργείο ώστε να ξεκινήσουν δικαστικές διεκδικήσεις από τα ΕΝΑΕ. Υπάρχει σχέδιο για ολοκλήρωση της παραλαβής των υποβρυχίων αφού προηγουμένως εντοπιστούν και καταλογιστούν πρόστιμα για τη ζημιά-φθορά των υποβρυχίων από την εγκατάλειψη».

Θοδωρής Δρίτσας: «Εξεταστική ζητάμε, όχι προανακριτική»

Ο κ. Δρίτσας υποστήριξε ότι η συμφωνία και ο νόμος του 2010 δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου πρόσθεσε όμως ότι «Δεν ελέγχουμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ελέγχουμε τον αρμόδιο υπουργό εκείνης της περιόδου. Αυτή είναι η ευθύνη ενός υπουργού». Σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι και πως αυτό «αποτελεί ζήτημα που πρέπει να εξετάσει η Βουλή». Τόνισε ότι δεν «μπορεί να ανεχθεί ο λαός κυβερνήσεις που αφήνουν στον δρόμο τόσους εργαζόμενους με υψηλή κατάρτιση σε τεχνολογία; Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες και εφόσον προκύψουν ποινικές ευθύνες να τις ερευνήσουμε. Εξεταστική προτείνουμε, όχι προανακριτική. Με ποιον έχει συναλλαγή το ελληνικό δημόσιο; Με μία ανύπαρκτη επιχείρηση και κεφαλαιακή δομή; Οι άλλοι που κρύβονται από πίσω, ισχυροί παράγοντες, δεν μπορεί να έχει σχέση μαζί τους το δημόσιο. Η συμφωνία και ο νόμος του 2010 δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ελληνικού δημοσίου. Δεν ελέγχουμε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ελέγχουμε τον αρμόδιο υπουργό εκείνης της περιόδου».

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ο κ. Βενιζέλος διαχειρίστηκε τις υποθέσεις Siemens, Λαγκάρντ και Ναυπηγείων, χωρίς να κομίσει ένα ευρώ»

Οξεία επίθεση στον Ευάγγελο Βενιζέλο εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων, καλώντας τον να «ζητήσει μόνος του τη σύσταση Εξεταστικής και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από άλλα κόμματα».

Απευθυνόμενη, δε, στην πτέρυγα της ΝΔ, σημείωσε: «Να μην αναλάβουν το ρόλο του σωματοφύλακα του κ. Βενιζέλου...».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε ότι οι πολίτες ζητούν απαντήσεις για το μείζον θέμα των υποβρυχίων και για το ό,τι τα Ναυπηγεία παραμένουν κλειστά, παρά το γεγονός ότι το Δημόσιο έχει καταβάλει δεκάδες εκατομμύρια.

Ζήτησε εξηγήσεις για τους λόγους που «ο κ. Βενιζέλος, συνεπικουρούμενος από τον κ. Παπακωνσταντίνου συνυπέγραφε σύβαση δεκάδων εκατομμυρίων -χωρίς επιστροφή- την ώρα που η χώρα βρισκόταν σε τροχιά Μνημονίου», καθώς επίσης «με βάση ποιες εισηγήσεις υπέγραψαν έγγραφο αμετάκλητης παραίτησης από τα δικαιώματα του Ελληνικού Δημοσίου».

Τέλος, σημείωσε: «Ποια είναι η σχέση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Σάφα και κάνει τηλεφωνικές διαπραγματεύσεις; Είναι τυχαίο που τον κ. Σαφά εκπροσωπεί ο κ. Βγενόπουλος; Τι θα κάνετε με το ένα δισ. ευρώ που διεκδικεί από το Δημόσιο ο κ. Σάφα;... Ο κ. Βενιζέλος έχει διαχειριστεί υποθέσεις όπως η Siemens, η Λαγκάρντ και τα Ναυπηγεία, χωρίς να κομίσει ένα ευρώ».

Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Στόχος της Εξεταστικής να δείξει το πρόβλημα της ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής στη χώρα μας»

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης σημείωσε πως έχουν περάσει «δύο χρόνια και έρχεται εδώ ο κ. Αβραμόπουλος -εξαιρετικός και άνετος- να μας πει πως δεν υπάρχει λύση και ότι την ψάχνουμε... η κυβέρνηση έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια αναφορικά με τον κ. Σάφα και μας λέτε ότι δεν θα δώσει λύση η Εξεταστική;».

Πέραν αυτού, επισήμανε: «Ο κανονισμός λέει πως οι Εξεταστικές είναι για να εξετάζονται μείζονα προβλήματα δημοσίου συμφέροντος. Βεβαίως αν αναδειχθούν ενδείξεις για ποινικές ευθύνες, ασφαλώς να προσχωρήσουμε. Αλλά δεν είναι ο στόχος. Δεν είναι προθάλαμος προανακριτικής. Είναι να δείξει το πρόβλημα της ναυπηγικής και ναυπηγοεπισκευαστικής στην χώρα μας. Αυτός ο λόγος».

Τέλος, αναρωτήθηκε τι έχει κάνει το Δημόσιο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τους εκβιασμούς των ιδιοκτητών.

Πάνος Καμμένος: «Να ερευνηθεί η υπόθεση»

Θέση υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να ερευνηθεί η υπόθεση των υποβρυχίων, πήρε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Ο κ. Βενιζέλος χαρακτήριζε αριθμούς τηλεφώνων τους λογαριασμούς για μίζες. Σε αυτές τις εξεταστικές θα στηριχθούμε; Ό,τι και να γίνει, όσο και αν το σύστημα προσπαθεί να το καλύψει, θα βγουν οι αλήθειες είτε είναι κρυμμένες στη Σιγκαπούρη είτε στα νησιά Καϋμάν -έσπασε το απόστημα».

Ο κ. Καμμένος κάλεσε και τους βουλευτές της ΝΔ να στηρίξουν την πρόταση, ώστε να είναι συνεπείς με όσα ανέφεραν, αλλά και με τους ψηφοφόρους τους, «που δεν επιθυμούν να πουν όλα στο συρτάρι».

Υπενθύμισε μάλιστα ότι κατά τη συζήτηση της επίμαχης σύμβασης, το 2010, ο τότε εισηγητής της ΝΔ είχε αναφέρει για το υπο ψήφιση κείμενο πως «έχει οσμή σκανδάλου».

Τόνισε, τέλος: «Εμείς υπογράφουμε και ψηφίζουμε την πρόταση για ςξεταστική και είμαστε ανοιχτοί για να ερευνηθεί οποιαδήποτε περίοδος».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Μείζον πολιτικό λάθος η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ»

«Μείζον πολιτικό λάθος» και «χτύπημα κάτω από τη ζώνη εναντίον ενός πολιτικού αντιπάλου» χαρακτήρισε την κατάθεση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος, εξηγώντας, μεταξύ άλλων, αποτελεί «προτροπή δι' αυτού του τρόπου να μην ασχολούνται και να μην υπογράφουν τίποτα οι υπουργοί, με το φόβο μετά να ασχοληθούν κάποιοι άλλοι μαζί τους».

Σημείωσε ότι η πρόταση αποτελεί «απόδειξη της νέα τακτικής του «εμείς και εσείς» ότι τα εμείς συγκεντρώνουν όλα τα καλά και τα εσείς όλα τα ανήθικα. Η συγκεκριμένη πρόταση απόδειξη νέας τακτικής του εσείς και εμείς».

Απευθυνόμενος προς την αξιωματική αντιπολίτευση, εξήγησε ότι «ένα από τα κακά της χώρας είναι η ανευθυνότητα του πολιτικού συστήματος που δεν αναλαμβάνει ευθύνες. Στρέφεστε εναντίον του νόμου; Δεν στέκουν αυτά. Είναι αντικοινοβουλευτικά... Έχουμε υποφέρει πολλά από τέτοια στο παρελθόν... Το κείμενό σας αντικατοπτρίζει τα πολιτικά σας κίνητρα, για εμάς που ξέρουμε νομικά».

Νότης Μαριάς: «Ψηφίζουμε την πρόταση»

Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Νότης Μαριάς, επισήμανε την αναγκαιότητα των υποβρυχίων για την άμυνα της χώρας.

Τόνισε, δε, ότι «η Εξεταστική πρέπει να γίνει... Πρέπει να ερευνηθούν οι πολιτικές και αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες, γιατί κατεβλήθησαν ποσά αλλά δεν παρελήφθη υλικό. Τα υποβρύχια σαπίζουν κάποιος πρέπει να λογοδοτήσει. Όσοι δεν έχουν ευθύνη, δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Μόνο όσοι ενέχονται σε σκάνδαλα. Ψηφίζουμε, στηρίζουμε τη πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής. Να βγάλει συμπεράσματα ο λαός για το πώς η Ελλάδα μπορεί να συνεχίσει κυρίαρχα και ανεξάρτητα».

Κώστας Τασούλας: «Η πρόταση εξυπηρετεί κούφιες φιλοδοξίες του ΣΥΡΙΖΑ»


Ο κ. Τασούλας υποστήριξε ότι «τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τους άλλους αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑΑ. Ισως να μην νοιάζεται για την λειτουργία των ναυπηγείων και τις θέσεις εργασίας, ίσως το κάνει γιατι ενδιαφέρεται να ρίξει την κυβέρνηση όπως η πρόταση μοφής ή η παρότρυνση στα σχολεία για καταλήψεις».

Χαρακτήρισε « βαρύτατη και καταθλιπτική» την αρχική σύμβαση του 2000 ενώ επισήμανε ότι για το σύνολο της υπόθεσης -άρα και για την σύβαση του 2010- έχουν διενεργηθεί 2 έρευνες κατά τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ «στο πόρισμά του σημείωσε «δεν προκύπτει αξιόπιστη ένδειξη τέλεσης αδικήματος»».

Εξήγησε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το ζήτημα σε μια κρίσιμη στιγμή για την χώρα «σε κρίσιμο σταυροδρόμι καθώς μπαίνουμε σε χρονιά θεμελίωσης της αναπτυξιακής τροχιάς και αυτή τη στιγμή είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά για τρίτη φορά εξεταστική επιτροπή. Τρεις εβδομάδες πριν την ανάληψη της Προεδρίας της ΕΕ»

Τέλος κράτησε αποστάσεις από την σύμβαση του 2010 λέγοντας ότι «θα μπορούσε να είναι δημοσιονομικά καλύτερη για το δημόσιο» ενώ υποστήριξε ότι η πρόταση του «δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον αλλά πολιτικές σκοπιμότητες και κούφιες φιλοδοξίες που μόνο την χώρα θα βλάψουν»

Παναγιώτης Ρήγας: «Ορισμένοι εμπλεκόμενοι στη φυλακή και άλλοι στις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Ρήγας υποστήριξε ότι «η αρχή του κακού και του αδιεξόδου έγινε με την σύβαση του 2000 αλλά έγινε προανακριτική εξέτασε το θέμα στην τελευταία του λεπτομέρεια και ελέγχθηκε και η σύμβαση του 2010 με την παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευθύνες έχουν αποδοθεί εκεί που ανήκουν» και πρόσθεσε «Αν η εμπάθειά σας στο ΠΑΣΟΚ και τον Πρόεδρό του δεν ήταν τόσο μεγάλη θα παραδεχόσασταν ότι η σύμβαση 2010 ήρθε την ώρα που έπρεπε. Η σύμβαση αυτή ήταν για πρώτη φορά εξετασμένη λεπτομερέστατα και για πρώτη φορά έγινε προσυμβατικός έλεγχος του ΣτΕ και της Βουλής και εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο., Για οποιαδήποτε πληρωμή στη συνέχεια υπήρχε πρόβλεψη για απόλυτη διαφάνεια. Εγκαινιάζετε κάτι το πρωτοφανές: να προτείνετε εξεταστική επιτροπή για κάτι που ψήφισε η ελληνική Βουλή . Θα πρέπει η Βουλή να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις απειλές κάποιων γραφικών που λένε προσέξτε τι ψηφίζετε. Αυτός που το συνέταξε δεν ξέρω τι άποψη έχει για την λειτουργία του κοινοβουλίου και της Δημοκρατίας».

Κορύφωσε την κριτική κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας «Ενδιαφέρουν κάποιες εταιρίες τα Α/Ω . Εχουν πληγεί από την ακύρωσή τους και εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα και κάποιοι λειτουργούν ως λομπίστες αυτών των συμφερόντων γι αυτό μην είστε τόσο αφελείς».

Τέλος σημείωσε «αυτή η πρότασή σας ήταν σκαλοπάτι στην σκάλα της κλιμάκωσης της έντασης και πόλωσης. Είναι ενταγμένη στην λογική που θέλει να επιστρατεύει τα πάντα με δημιουργία γεγονότων και υποθέσεις χρησιμοποιώντας επιχειρήματα - και αυτό θα φανεί -από κάποιους που είχαν σοβαρές εμπλοκές, όμως κάποιοι βρίσκονται στις φυλακές και κάποιοι άλλοι στις γραμμές σας. Οι συνεργάτες κάποιον που έχουν σοβαρή εμπλοκή σας δίνουν και στοιχεία εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα ακούσουμε. Και αυτή η προσπάθειά σας να κατασυκοφαντήσετε το ΠΑΣΟΚ πέφτει στο κενό. Ασχοληθείτε με την λύση των προβλημάτων και μην σας παίρνουν τα μυαλά αέρα γιατί κάποιες δημοσκοπήσεις σας δείχνουν 1 μονάδα μπροστά».

Από την πλευρά των ΑΝΕΛ ο κ. Γιώργος Νταβρής σημείωσε ότι θα στηρίξει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ σημείωσε ότι «Ήμουν ένστολος. Η εμπειρία μου στο τέλος της θητείας μου, τραυματική. Διαπλοκή παντού. Το ξέρουμε όλοι και δεν κάνουμε τίποτα». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης