Νέο επεισόδιο στη «ναυμαχία» ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια

Νέο επεισόδιο στη «ναυμαχία» ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια

Τσίπρας: Ο Σαμαράς καλύπτει το «υποβρύχιο άγχος» του Βενιζέλου, να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ: Ο Τσίπρας νομίζει ότι μιλάμε για «υποβρύχιο» γλυκό βανίλια

Νέο επεισόδιο στη «ναυμαχία» ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια
Η χώρα βρίσκεται σε ανθρωπιστική κρίση υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας, στη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι γνωστό σε όλους ότι βρισκόμαστε σε ανθρωπιστική κρίση, αλλά τα πιο επίσημα χείλη αυτού του τόπου όχι μόνο δεν το παραδέχονται, αλλά μιλούν για success story και για ιστορία επιτυχίας».

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για τα υποβρύχια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καλύπτει το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου, υποδεικνύοντας παράλληλα στον πρωθυπουργό να εντάξει τον Βενιζέλο στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, «όπως είχε πράξει στις προηγούμενες εκλογές με την Ντόρα Μπακογιάννη».

Κλείσιμο
«Αυτό το υποβρύχιο άγχος του κ. Βενιζέλου που πάει να καλύψει ο κ. Σαμαράς  δίνοντάς του απόλυτη κάλυψη, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με προγραμματικές συμφωνίες. Ένας είναι ο τρόπος, να τον εντάξει στα ψηφοδέλτιά του, να τον βάλει και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας όπως στις προηγούμενες εκλογές έβαλε την κα Μπακογιάννη, μπας και μετριαστεί αυτό το άγχος. Όμως, η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να ζει με τα άγχη της ασυλίας όλων όσων μας οδήγησαν στο γκρεμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο με ανακοίνωσή του έκανε λόγο για «χυδαίες αναφορές» από τον κ. Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας μην έχοντας τίποτα να πει επί της ουσίας για την προοπτική της χώρας νομίζει δυστυχώς ότι μπορεί να ασχολείται με το ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού με το βαθμό σοβαρότητας που αντιστοιχεί  στο «υποβρύχιο» γλυκό βανίλια.

Για τις συκοφαντίες που ανεπίγνωστα επαναλαμβάνει,ας έλθει στη Βουλή να πάρει την απάντηση που του πρέπει. Ας μη πει όμως ότι δεν τον προειδοποιήσαμε» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως επιβεβαίωσε εκ νέου σήμερα ότι θα επιμείνει στην πρότασή του για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης