Λιβάνιος: Δεν συσχετίζεται η επιστολική ψήφος με τα email Ασημακοπούλου

Λιβάνιος: Δεν συσχετίζεται η επιστολική ψήφος με τα email Ασημακοπούλου

«Κανείς δεν έλαβε email από την ευρωβουλευτή επειδή γράφτηκε στην επιστολική ψήφο» ανέφερε αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών

livanios
Τον διαχωρισμό της υπόθεσης με τα email που απέστειλε σε εκλογείς του εξωτερικού η ευρωβουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, από την διαδικασία της επιστολικής ψήφου έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θοδωρής Λιβάνιος στη Βουλή.

«Δεν προκύπτει συσχέτιση της επιστολικής ψήφου με τα email» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λιβάνιος εξηγώντας πως ένα μεγάλο μέρος των εγγεγραμμένων στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου δεν έλαβε το ηλεκτρονικό μήνυμα από την ευρωβουλευτή.

«Κανείς δεν έλαβε email από την ευρωβουλευτή επειδή γράφτηκε στην επιστολική ψήφο» ανέφερε σε άλλο σημείο ο κ. Λιβάνιος απαντώντας σε επίκαιρες ερωτήσεις των βουλευτών Γιώτας Πούλου (ΣΥΡΙΖΑ), Νάσου Ηλιόπουλου (Νέας Αριστεράς) και Αλέξανδρου Καζαμία (Πλεύση Ελευθερίας).

Τέλος, σημείωσε πως η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών έχει εκκινήσει διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου ενώ διενεργούνται παράλληλες έρευνες από την Δικαιοσύνη και από την Αρχή για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, προσθέτοντας πως η ευρωβουλευτής καλείται να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Το έσκασε ο 15χρονος γιος του Παλαιοχριστιανού - Συνελήφθη η κοινωνική λειτουργός

Σε ποιες χώρες καταγράφεται έξαρση της ιλαράς – Πλήρη εμβολιασμό με δύο δόσεις συστήνει ο ΕΟΔΥ


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες της Θεσσαλίας - «Πολλά από τα αιτήματα είναι δίκαια, όσο είναι εφικτό τα ικανοποιούμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης