Στέφανος Κασσελάκης: Πήρα την Αχτσιόγλου στις 11:32, μπορεί να μην το άκουσε - Έφη: Δέχθηκα κλήση από άγνωστο νούμερο

Στέφανος Κασσελάκης: Πήρα την Αχτσιόγλου στις 11:32, μπορεί να μην το άκουσε - Έφη: Δέχθηκα κλήση από άγνωστο νούμερο

«Διάλογος κωφών» μεταξύ της πρώην υπουργού και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για ένα τηλεφώνημα το πρωί του Σαββάτου πριν την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

kasselais-axtioglou-arthrou
Νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιογλου με αφορμή ένα τηλεφώνημα το οποίο η μεν πρώην υπουργός υποστηρίζει ότι δεν έγινε ενώ η πλευρά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι πραγματοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα λίγη ώρα μετά την διάψευση Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες μια ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, περίπου στις 11 το πρωί από τον Στέφανο Κασσελάκη, κύκλοι κοντά στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν με εμφανή ειρωνική διάθεση:

«Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το κινητό».

Νέα διαρροή Αχτσιόγλου

Μετά τη διαρροή αυτή, κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου, επανήλθαν αναφέροντας πως «η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του. Η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».

Σε κάθε περίπτωση, καταλήγουν, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news».

«Πόλεμος» διαρροών

Ο «πόλεμος» μεταξύ των πλευρών Κασσελάκη και Αχτσιόγλου μαίνεται και σε αριθμητικό επίπεδο, με δεδομένο πως πηγές της Κεντρικής Επιτροπής μετέδιδαν χθες πως οι αποχωρήσαντες από τη χθεσινή συνεδρίαση είναι 85, τη στιγμή που πηγές προσκείμενες στην κυρία Αχτσιόγλου κάνουν λόγο για 126 αποχωρήσεις.

Τι προηγήθηκε

Όλα ξεκίνησαν μετά από κατηγορηματική διάψευση από την Έφη Αχτσιόγλου ότι δέχθηκε τηλεφώνημα χθες μια ώρα πριν ξεκινήσει η Κεντρική Επιτροπή, δηλαδή, περίπου στις 11 το πρωί από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας κάνουν λόγο για κίνηση κάλης θέλησης από πλευράς του Στέφανου Κασσελάκη να αναζητήσει τηλεφωνικά χθες την κυρία Αχτσιόγλου προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με αφορμή τα όσα κυκλοφορούσαν στον Τύπο αναφορικά με τη στάση που θα κρατούσε χθες η εσωκομματική αντιπολίτευση την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.

Η Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο, διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί τηλεφωνήματος, ενώ στενοί συνεργάτες της περιέγραφαν πως «έχει και η αντοχή τα όριά της» ζητώντας «να σταματήσουν κάποιοι τα παιχνίδια».

Η δήλωση της Έφης Αχτσιόγλου

Κλείσιμο
Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερος γύρος μετά τη μετωπική Κασσελάκη-διαφωνούντων: Δεν επιστρέφει η Ομπρέλα, συνεδριάζει η ομάδα Αχτσιόγλου

Γιατί δόθηκαν μόνο τα Δωδεκάνησα στην Ελλάδα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Δόθηκε η εκκίνηση του ιστορικού Μαραθωνίου με πάνω από 21.000 συμμετέχοντες - Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί, οι αλλαγές στα ΜΜΜ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης