Κασσελάκης: Η επενδυτική βαθμίδα πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών

Κασσελάκης: Η επενδυτική βαθμίδα πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών

Η δική μας επιλογή είναι να ανέβει ο ελληνικός λαός Κοινωνική Βαθμίδα, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του

kasselakis_syriza
Την επενδυτική βαθμίδα που έδωσε στα ελληνικά ομόλογα ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης S&P, αναβαθμίζοντας το αξιόχρεό τους σε ΒΒΒ- από ΒΒ+ με σταθερές προοπτικές σχολίασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως μπορει να διαφημιστεί ως «πολυπόθητη» από την κυβερνητική προπαγάνδα, ωστόσο πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών, υπογραμμίζοντας πως «η δική μας επιλογή είναι: Να ανέβει ο ελληνικός λαός Κοινωνική Βαθμίδα».



Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Κλείσιμο
Η επενδυτική βαθμίδα που μας έδωσε η Standard & Poor's θα διαφημιστεί ως «πολυπόθητη» από την κυβερνητική προπαγάνδα. Πολυπόθητη για ποιον όμως, όταν πατάει πάνω στη φτωχοποίηση των πολιτών;

Η επενδυτική βαθμίδα στηρίζεται στα πήλινα πόδια μίας Υγείας που καταρρέει, μίας Παιδείας που υπολειτουργεί, δημόσιων υποδομών που διαλύονται, εργασιακών δικαιωμάτων που καταπατούνται, πραγματικού εισοδήματος που μειώνεται.

Τους μήνες που έρχονται, ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρει τον βηματισμό του -ήδη ακούει και καταγράφει τα «θέλω» της κοινωνίας- και, με τη ριζική στελεχιακή του ανανέωση, θα αποτελέσει την προοδευτική πρόταση αυτοδύναμης διακυβέρνησης.

Αντί για τεχνητούς πανηγυρισμούς από τις τελευταίες θέσεις της ευρωπαϊκής κατάταξης σε κάθε τομέα, η δική μας επιλογή είναι: Να ανέβει ο ελληνικός λαός Κοινωνική Βαθμίδα.

Να ανέβει ο κρατικός μηχανισμός βαθμίδα. Να ανέβουν η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Διαφάνεια βαθμίδα. Να ανέβει το βιωτικό μας επίπεδο βαθμίδα.




Ειδήσεις σήμερα:

Standard & Poor’s: Έδωσε την επενδυτική βαθμίδα στην Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Στα δύο το κόμμα για τη διαγραφή Τζουμάκα - «Πόλεμος» στα social

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Νάταλι και η μητέρα της είναι οι δύο γυναίκες που απελευθέρωσε η Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης