«Καρφί» Αυγέρη για Κατρούγκαλο: «Δεν είναι άνθρωπος που κάνει λάθη» είπε για την προεκλογική του δήλωση για τις εισφορές

«Καρφί» Αυγέρη για Κατρούγκαλο: «Δεν είναι άνθρωπος που κάνει λάθη» είπε για την προεκλογική του δήλωση για τις εισφορές

Ερωτηθείσα αν υπονοεί ότι η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε εσκεμμένα, η νέα εκπρόσωπος απέφυγε δύο φορές να απαντήσει

avgeri-768x478

«Χρειαζόμαστε μια Αριστερά της πράξης και της εφαρμογής», τόνισε η νέα εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στην ΕΡΤ, λίγες ώρες μετά την τοποθέτησή της στο συγκεκριμένο πόστο από τον νέο πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

«Καλή η θεωρία αλλά πάμε να δούμε και το αποτέλεσμα, αυτό θέλει ο κόσμος. Το αποτέλεσμα το αποτυπώνουν οι αριθμοί (…) Ο κ. Κασσελάκης δεν πρόλαβε να μιλήσει. Την πολιτική την αφαίρεσαν, προσπαθώντας να βάλουν άλλα πράγματα, όσοι καμώνονται και μιλούν για την μεταπολιτική. Υπάρχουν σύντροφοι που τους βρήκα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους οποίους αναζήτησε ο κ. Κασσελάκης για να συνομιλήσει μαζί τους, αλλά δεν τους βρήκε», είπε η Δώρα Αυγέρη.

Το «καρφί» για Κατρούγκαλο
Αναφερόμενη στον σάλο που είχε ξεσπάσει λίγες ημέρες πριν τις εκλογές με αφορμή τη δήλωση Κατρούγκαλου για την επαναφορά των συντελεστών στις ασφαλιστικές κρατήσεις των ελεύθερων επαγγελματιών, είπε ότι επρόκειτο για ένα «παιδαριώδες σφάλμα», προσθέτοντας ωστόσο με νόημα ότι «Εγώ δεν κατατάσσω τον κύριο Κατρούγκαλο στους ανθρώπους που κάνουν εύκολα λάθη».

«Καρφί» Αυγέρη για Κατρούγκαλο: «Δεν είναι άνθρωπος που κάνει λάθη»



Στη συνέχεια, σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν υπονοεί ότι η δήλωση Κατρούγκαλου έγινε εσκεμμένα, η νέα εκπρόσωπος απέφυγε δύο φορές να απαντήσει.

Τι είπε για Φίλη
Αναφορικά με την επίθεση που εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης στον νέο πρόεδρο του κόμματος, η νέα εκπρόσωπος είπε: «Ο Νίκος Φίλης κάνει αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Τσίπρα στην οποία συμμετείχε – να θυμίσω ότι ήταν υπουργός Παιδείας – και εξακολουθεί να κάνει αντιπολίτευση στον πρώην πρωθυπουργό», είπε η Δώρα Αυγέρη μιλώντας στην ΕΡΤ.

Κλείσιμο
«Εγώ δεν είμαι ούτε παιδονόμος, ούτε λογοκριτής, ούτε συμμετέχω σε όργανα του κόμματος που αναλαμβάνουν αυτή την διαδικασία. Ο Πρόεδρος λέει ότι η Αριστερά είναι η συντροφικότητα, η συλλογικότητα ο σεβασμός των δημοκρατικών αποφάσεων και το να αφουγκράζεσαι την κοινωνία και νομίζω ότι ο αγαπητός σύντροφος Νίκος Φίλης δεν έχει ακούσει τι πραγματικά είπε ο κόσμος και δεν έχει αναλύσει ακριβώς γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», ανέφερε.




Ειδήσεις σήμερα:

Ενθουσίασε το κοινό η είσοδος του Βασίλη Μπισμπίκη στον «Σασμό» - Τον «τρόλαραν» για το μαύρο μπλουζάκι

Διακεκριμένος ειδικός στους κροκόδειλους βασάνισε και κακοποίησε σεξουαλικά πάνω από 40 ζώα

Άφησαν έξω από το πλοίο για Κρήτη μητέρα με δυο παιδιά γιατί δεν είχε πιστοποιητικά ότι ήταν δικά της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης