Σκέρτσος για Τσίπρα: Κάνει αυτοκριτική λέγοντας ότι φταίνε όλοι οι άλλοι!

Σκέρτσος για Τσίπρα: Κάνει αυτοκριτική λέγοντας ότι φταίνε όλοι οι άλλοι!

Επανέλαβε σε μια ομιλία, όλα όσα έλεγε τέσσερα χρόνια ως αντιπολίτευση και διατυμπάνιζε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

akis_skertsos
«Η περίοδος πραγματικής αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης θα διαρκέσει περισσότερο από τρεις ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, μέχρι να ολοκληρωθεί, η Ελλάδα θα συνεχίσει να κοιτάει σταθερά, τολμηρά, μπροστά» αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σκέρτσος σημειώνει συγκεκριμένα:

«Και στραβός είναι ο γιαλός και τυφλός είναι ο λαός». Αυτό ουσιαστικά μας είπε στην αποψινή του ομιλία ο κ. Τσίπρας προσπαθώντας να κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες την αυτοκριτική που δεν κατάφερε να κάνει μέσα σε 4 χρόνια.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μια ομιλία, όλα όσα έλεγε τέσσερα χρόνια ως αντιπολίτευση και διατυμπάνιζε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Δεν θα σταθούμε στα συνήθη ψέματα, όπως η ιδιωτικοποίηση του νερού, ή στις «μαύρες» προοπτικές της χώρας αν δεν τον ψηφίσουν. Εξάλλου οι πολίτες του απάντησαν στην κάλπη. Και θα το επαναλάβουν. Προσέθεσε όμως στον πολιτικό κατήφορο του ΣΥΡΙΖΑ άλλη μια εξαιρετικότητα. Να λεει πως κάνει αυτοκριτική, πως στοχάζεται κι αναστοχάζεται και αμέσως μετά να επαναλαμβάνει μονότονα πως φταίνε όλοι οι άλλοι. Τα κόμματα που δεν συνήργησαν στην απλή αναλογική, οι «ολιγάρχες» που ποτέ δεν κατονομάζει, και φυσικά ο «αλαζονικός ηγεμόνας» Μητσοτάκης. Και πάνω απ' όλα, ότι φταίνε οι πολίτες. Γιατί έγιναν κατά τον ίδιο πιο συντηρητικοί.

Άφησε όμως αναπάντητα τα πιο κρίσιμα ερωτήματα, όπως γιατί δεν στηρίζει εθνικές πολιτικές σαν τη φυλαξη των συνόρων στον Έβρο ή γιατί στηρίζει και υποστηρίζει ακόμη τον τοξικό κ. Πολάκη. Και, πρωτίστως, γιατί δεν εκτέλεσε το ελάχιστο χρέος του στη δημοκρατία, με το να μην συμμετέχει στο μέτωπο για τον αποκλεισμό του κόμματος της εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη.

Για αυτά και πολλά ακόμη δεν μίλησε ούτε και επέτρεψε στα στελέχη του κόμματός του να μιλήσουν, τα οποία προέτρεψε να υποβάλλουν γραπτώς τις σκέψεις τους.

Κλείσιμο
Από τα παραπάνω συνάγουμε, λοιπόν, ότι η περίοδος πραγματικής αυτοκριτικής και ενδοσκόπησης θα διαρκέσει περισσότερο από τρεις ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς, μέχρι να ολοκληρωθεί, η Ελλάδα θα συνεχίσει να κοιτάει σταθερά, τολμηρά, μπροστά».


Ειδήσεις σήμερα:

Το... χιούμορ του Λαζόπουλου: «20 πόντους στον λαιμό του έφτασε, ο ΣΥΡΙΖΑΣ έσκασε κάτω σαν καρπούζι» - Δείτε βίντεο

Ελεύθερη, χωρίς βραχιολάκι αλλά με περιοριστικούς όρους η Εύα Καϊλή

Νεκρός ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στον Αλμυρό - Τον βρήκαν μετά από τρεις ημέρες


----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης