Εκλογές 2023: Άνοιξε το... φρενοκομείο του ΣΥΡΙΖΑ - Από τις μεταπροφητείες Αντώναρου στο blame game για τη συντριβή

Εκλογές 2023: Άνοιξε το... φρενοκομείο του ΣΥΡΙΖΑ - Από τις μεταπροφητείες Αντώναρου στο blame game για τη συντριβή

Ατάκες που εντείνουν το κλίμα εσωστρέφειας στην αξιωματική αντιπολίτευση μετά την καθίζηση στις εκλογές - Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις αμφισβήτησης στον Τσίπρα αλλά και τα συντροφικά μαχαιρώματα

antonaros_xydakis_tzakri_papadimoylis_arthro
Τσουνάμι εσωστρέφειας «σήκωσε» ο δημόσιος λόγος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία 24ωρα μετά την συντριβή με 20 μονάδες από τη ΝΔ κατά τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Από τις δηλώσεις αμφισβήτησης στο πρόσωπο Αλέξη Τσίπρα και την κριτική σε αυτές ως «αηδιαστικές» από την Δούρου, έως τις μετά Χριστόν προφητείες του Ευάγγελου Αντώναρου που έβλεπε την ήττα να έρχεται αλλά δεν μιλούσε για να εμπνέει τους «συντρόφους» του, αλλά και τις προσβλητικές για τους ψηφοφόρους της ΝΔ θέσεις που εξέφρασε ο Νίκος Ξυδάκης, αρκετά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα ατάκας για το ποιος ή ποια θα ρίξει περισσότερο νερό στον μύλο της εσωστρέφειας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ευάγγελος Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες

Από τις πιο πρόσφατες και πιο «πολυσχολιασμένες» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή του Ευάγγελου Αντώναρου ο οποίος παρά την υπερπροβολή του την προεκλογική περίοδο από το σύστημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν κατάφερε να εκλεγεί. 

«Εγώ έβλεπα μια διαφορά» ξεκίνησε ο Ευάγγελος Αντώναρος την τοποθέτησή του στο AtticaTV για το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής συνεχίζοντας με την απάντησή του στο «γιατί Βαγγέλη Αντώναρε έλεγες "πάτε καλά";». Σύμφωνα με τον Ευάγγελο Αντώναρο, δεν έλεγε την αλήθεια στον ΣΥΡΙΖΑ «γιατί ήμουν ενταγμένος σε ένα κόμμα και έπρεπε να εναθαρρύνω, να δίνω ελπίδες να κρατώ ζεστούς τους ανθρώπους που έρχονται».

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενες τοποθετήσεις του πριν τις εκλογές ο Ευάγγελος Αντώναρος έλεγε ότι «τα δύο μεγάλα κόμματα ήταν στο 32%-33%», ότι «η Νέα Δημοκρατία θα είναι τυχερή να δει το 3 μπροστά από το ποσοστό της» και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα πιάσει τα ποσοστά του 2019».

Δείτε βίντεο:


Ενδεχομένως, βέβαια, ο Ευάγγελος Αντώναρος να είχε στο νου του όλες τις προηγούμενες... αποτυχημένες προβλέψεις που στο παρελθόν έκανε για τις εκλογές και για τις πολιτικές εξελίξεις, εκτιμήσεις που πολλαπλώς διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα εκθέτοντάς τον. Από την άλλη μπορεί η τοποθέτησή του να έγινε για να δικαιολογήσει την αποτυχία του να εκλεγεί στην περιφέρεια Ανατολικής Αττικής όπου κατετάγη έκτος και με σχεδόν 6.000 σταυρούς λιγότερους από τον δεύτερο εκλεγέντα, Χρήστο Σπίρτζη.

Η απουσία της Τσαπανίδου και η διάψευση των σεναρίων για την απομάκρυνσή της

Την ίδια ώρα, ζήτημα και με την «εξαφάνιση» της Πόπης Τσαπανίδου προέκυψε μετά την Κυριακή των εκλογών, κάτι που πυροδότησε μέχρι και σενάρια απομάκρυνσής της από το επικοινωνιακό επιτελείο.

Η εικόνα της ίδιας το βράδυ της περασμένης Κυριακής έξω από το «στρατηγείο» του κόμματος στην Κουμουνδούρου, πρόδιδε τη θλίψη για το σαρωτικό εκλογικό αποτέλεσμα και υπήρξε και η τελευταία, καθώς τα πρώτα εικοσιτετράωρα της ήττας δεν ήταν παρούσα ούτε στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος στις αρχές της εβδομάδας, ούτε πλάι στον Αλέξη Τσίπρα, κατά την μετάβασή του στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της διαδικασίας των διερευνητικών εντολών.

Όλα τα παραπάνω έφεραν μοιραία στο στόμα πολλών στελεχών το ερώτημα «που είναι η Πόπη;», καθώς η απουσία της είχε αρχίσει να γίνει ευρύτερα αντιληπτή τις τελευταίες ώρες. Διαψεύδοντας, ωστόσο, κάθε σχετικό σενάριο, υψηλόβαθμες κομματικές πηγές χαρακτήρισαν ως «fake news» κάθε πιθανότητα απομάκρυνσης της κυρίας Τσαπανίδου από τη θέση της Εκπροσώπου του κόμματος, προσθέτοντας ότι θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, αρχής γενομένης από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, στις πέντε το απόγευμα.

Ξυδάκης: Ένα μέρος του πληθυσμού που ψήφισε ΝΔ έχει ομίχλη στα μυαλά και σύνδρομο της Στοκχόλμης

Κι αν η κυρία Τσαπανίδου επέλεξε την προσωρινή σιωπή και την απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας, ο κ. Ξυδάκης αν και πρώην βουλευτής επέλεξε να σχολιάσει την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ «χρεώνοντας» μέρος του πληθυσμού πως πάσχει από το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» αλλά και «ομίχλη στα μυαλά» επειδή ψήφισε Νέα Δημοκρατία.

«Ίσως σε ένα μέρος του πληθυσμού, μέσα στη συσκότιση, την παραπληροφόρηση και την ομίχλη στα μυαλά, υπάρχει ένα σύνδρομο "είμαστε θυρωροί της νύχτας", ένα "σύνδρομο της Στοκχόλμης"» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο Kontra.

Από τα βέλη του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εμφανίστηκε στο Kontra δεν γλίτωσαν ούτε οι νέοι, οι οποίοι στις εκλογές της 21ης Μαΐου επέλεξαν στην πλειονότητά τους, Νέα Δημοκρατία, στους οποίους ο Νίκος Ξυδάκης καταλόγισε ότι «είτε δεν έχουν καταλάβει οι ίδιοι, είτε δεν έχουν καταλάβει οι γονείς τους».

Δείτε το βίντεο:
Κλείσιμο

Ο Ζουράρις μετά τα «κωλόπαιδα» των κολλεγίων στους άγουρους που ψηφίζουν

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Ζουράρις ο οποίος μετά τις πρόσφατες δηλώσεις για τα «κωλόπαιδια των κολλεγίων» αυτή την φορά προχώρησε σε ανάλυση για την... ισότητα της ψήφου χαρακτηρίζοντας «εξωφρενικό» το ότι η ψήφος η δική του είναι ίση με την ψήφο ενός άγουρου 17αρη.

Η τοποθέτηση Ζουράρι στον ΑΝΤ1 έγινε μέσω συζήτησης που είχε στο παρελθόν με την κόρη του για το τι είναι δημοκρατία όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Στην ερώτηση αν επιμένει στον χαρακτηρισμό «εξωφρενικό» ο Κώστας Ζουράρις επέμεινε λέγοντας «βεβαίως είναι εξωφρενικό γιατί πρέπει να διοικείς μια χώρα, με τη μόρφωση τη δική μου και την πείρα τη δίκη μου δεν μπορεί να εξισούται με το άγουρο. Είναι εξωφρενικό και το μόνο νόμιμο γιατί αν δεν ήταν ίση η ψήφος της άγουρης κόρης μου με τη δική μου δεν θα ήταν Δημοκρατία. Γι' αυτο στην αρχαία Ελλάδα υπήρχε η κλήρωση άρα δεν διοικούσαν οι άριστοι, οι αριστοκράτες, οι δημογέροντες αλλά όλοι εκ περιτροπής».

Δείτε βίντεο:

Κώστας Ζουράρις: Εξωφρενικό ότι η ψήφος μου ως έμπειρου είναι ίση με την ψήφο του άγουρου
Ο Γιώργος Τσίπρας θυμήθηκε τη δήθεν νεκρή Μαρία στον Έβρο και μίλησε για καθεστώς Ερντογάν 

Ο εξάδελφος του Αλέξη Τσίπρα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας, άνοιξε κι άλλο την ατζέντα της πολιτικής αντιπαράθεσης ενθυμούμενος την περίφημη περίπτωση της δήθεν νεκρής Μαρίας στον Έβρο, μία υπόθεση η οποία δυσφήμισε αρχικά την Ελλάδα, αποδείχθηκε όμως ότι όχι μόνο δεν πέθανε 5χρονο κορίτσι στα ελληνοτουρκικά σύνορα, αλλά δεν υπήρξε και ποτέ τέτοιο πρόσωπο στην υπόθεση αυτή.

Ερωτηθείς το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ για το αν το θέμα της «μικρής Μαρίας» έκανε καλό ή κακό στον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε «από πλευράς επικοινωνιακής διαχείρισης μας έκανε κακό, επί της ουσίας δεν είχαμε άδικο». Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα «ο ίδιος ο κ. Μηταράκης είχε αναδείξει το θέμα αλλά αντί να το πληρώσει εκείνος, το πληρώσαμε κυρίως εμείς».

Δείτε την απάντηση του Γιώργου Τσιπρα για την «μικρή Μαρία» από το 5:35 του βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csv5cts6j4jd)

Επικοινωνιακό όμως κατά τον Γιώργο Τσίπρα είναι και το θέμα του φράχτη στον Έβρο επιμένοντας ότι «η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη είναι ολόσωστη. Είναι σόου αυτό με τον φράχτη δεν είναι ζήτημα εξωτερικής πολιτικής και άμυνας. Ακόμα και στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής είναι ένα από τα 10 εργαλεία».

Σε άλλο σημείο της συζήτησης, μάλιστα, ο Γιώργος Τσίπρας είπε ότι «ο Ερντογάν από ό,τι φαίνεται κερδίζει τις δεύτερες εκογές αλλά δεν έπαψε να υπάρχει καθεστώς Ερντογάν. Όπως το ένα δεν ακυρώνει το τι είναι καθεστώς Ερντογάν έτσι και το 40% δεν αναιρεί όσα έχουν γίνει»

Γιάμαλη: Τους φταίνε οι νέοι, άνεργοι και η… «νοθεία»

Την ίδια ώρα η παρουσιάστρια του Kontra, Νατάσα Γιάμαλη, ασκώντας κριτική μέσω Facebook, τα βάζει με όσους θεωρούν πιο λογικό να φταίνε οι νέοι, οι άνεργοι, οι λαϊκές συνοικίες, οι δημοσκοπήσεις και η «νοθεία» σημειώνοντας πως τέτοιες προσεγγίσεις στο και πέντε, είναι πιο καταστροφικές απ’ότι ήταν στο παρά πέντε.

Θεωρούν πιο λογικό να φταίνε οι νέοι, οι άνεργοι, οι λαϊκές συνοικίες, οι δημοσκοπήσεις με όλους τους μεθοδολογικούς...

Posted by Natasa Giamali on Wednesday, May 24, 2023
Καρφιά για τις ευθύνες του Αλέξη Τσίπρα

Όμως τα τελευταία 24ωρα στην δημόσια σφαίρα δεν ακούγονται μόνο δηλώσεις σύγχυσης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και αυτές που επιρρίπτουν στον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για την συντριπτική ήττα με τον δρόμο πλέον για την συζήτηση περί διαδοχής να είναι ανοιχτή, έστω και σε πρώιμο στάδιο, ακόμη κι αν επισήμως δεν έχει τεθεί τέτοιο αίτημα.

Βίτσας: «Ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα» - Καρφιά και από Τζάκρη, Βαρεμένο

«Σαφέστατα ο Αλέξης Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα» είπε ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών. Σημείωσε ωστόσο ότι τώρα δεν είναι η ώρα να ανοίξει μια τέτοια κουβέντα στον ΣΥΡΙΖΑ.  Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους καριέρα», ενώ σημείωσε πως ο ίδιος πήρε το κόμμα και το έκανε κυβέρνηση. «Σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csv3cqbe6wpl)

Καρφιά από Θοδώρα Τζάκρη και Γιώργο Βαρεμένο

Σε κλίμα... αυτοκριτικής, τα καρφιά της έριξε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη σχετικά με την πολιτική που χάραξε προεκλογικά το κόμμα της αντιπολίτευσης. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA έστρεψε τα πυρά της στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.

«
Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» σημείωσε ειδικότερα. Κατά την άποψή της, η επικοινωνιακή καμπάνια θα έπρεπε να εστιαστεί περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα. Ερωτηθείσα ποιος κάνει την καμπάνια, απάντησε κατηγορηματικά το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος. Υπογράμμισε ακόμη την ανάγκη το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csv4iskwq8ep)
 
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρεμένος, ο οποίος δεν κατάφερε να επανεκλεγεί βουλευτής, θέλησε να καυτηριάσει τις πρόσφατες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη αναφορικά με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. «Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα, να πάρεις δύο - τρία πρόσωπα και να βάλεις πιο μπροστά.

Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο απ' ό,τι τίθεται σε τέτοιου είδους προτάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για αναστοχασμό. Θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά τώρα
. Αλλά δεν θα τα πω γιατί δεν είναι κατάλληλη ώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους άγονες αντιπαραθέσεις» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open «Ωρα Ελλάδος» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Παναγιώτη Στάθη. Σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα, επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη μια ήττα η οποία ήταν εξωφρενικά μη αναμενόμενη και προσέθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες μπήκαν αυτογκόλ πολύ θεαματικά. Αυτό ξεπερνά και τη φαντασία, συμπλήρωσε.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csv3wi0cu4b5)

Εν αρχήν ο Παπαδημούλης που ήθελε «βοηθούς» του Τσίπρα τους Χαρίτση και Αχτσιόγλου

Την προβολή νέων στελεχών που διακρίθηκαν στις κάλπες, όπως την Έφη Αχτσιόγλου, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε όμως αρχικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η πρόκληση για εμάς είναι για τον ένα μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής και βγάζοντας πιο μπροστά και νέα στελέχη, που διακρίθηκαν στις κάλπες αυτές, τις πολύ δύσκολες για εμάς όπως η Έφη Αχτσιόγλου, όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους, να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση με μεγαλύτερη πολιτική και προγραμματική σαφήνεια για το σχέδιο που θέλουμε για την Ελλάδα και για την ατζέντα της αντιπολίτευσής μας» δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης στο Action 24.

Ο ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι πρέπει «να διδαχτούμε από τα λάθη μας και να διοργανώσουμε την ανασύνταξή μας».

Ο Παπαδημούλης θέλει βοηθούς του Τσίπρα τους Χαρίτση και Αχτσιόγλου
Καρφιά από Δούρου, «αηδιαστικές τέτοιου είδους δηλώσεις»

Στις δηλώσεις αυτές, σκληρή απάντηση έδωσε η Ρένα Δούρου. Η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, η οποία εξελέγη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 21ης Μαΐου, είπε στον Alpha 989 για τη συγκεκριμένη δήλωση του κ. Παπαδημούλη πως «εγώ ξαφνιάστηκα». Στη συνέχεια, σε τοποθέτησή της για πιθανή αλλαγή προσώπων στην πρώτη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε πως «Το θυμάστε εκείνο το Γιώργο άλλαξε τα όλα; Δεν πήγε και πάρα πολύ μακριά. Εγώ ισχυρίζομαι ότι βεβαίως τα πρόσωπα παίζουν ρόλο αλλά οι αιτίες του αποτελέσματος αυτού δεν είναι μόνο θέμα προσώπων, είναι και θέμα πολιτικών. Διότι τα καλύτερα πρόσωπα να έχεις τα πιο δημοφιλή, αν η πολιτική σου και αν αυτά τα οποία μάχεσαι δεν είναι αυτά τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας το να αλλάξεις τα πρόσωπα θα παίξεις τις μουσικές καρέκλες. Για αυτό επανέρχομαι στις δηλώσεις του κ. Παπαδημούλη που στην καλύτερη περίπτωση είναι αηδιαστικές για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια.

Ακούστε τη δήλωσή της:
Ρένα Δούρου: «Αηδιαστικές οι δηλώσεις Παπαδημούλη, για να μην αποδώσω άλλα πολιτικά σχέδια»
Ξανθός: Δεν είναι ταμπού το θέμα της ηγεσίας - Όλα στο τραπέζι μετά τις εκλογές

Την ίδια μέρα όμως, θέμα ηγεσίας έθεσε εμμέσως και ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί ταμπού, πως όλα πρέπει να είναι στο τραπέζι μετά τις εκλογές ενώ δεν παρέλειψε να «καρφώσει» και τον κ. Παπαδημούλη λέγοντας πως οι δηλώσεις του είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ξανθός μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα σημείωσε ότι δεν μπορεί να συζητηθεί τώρα ποιες θα είναι οι κινήσεις που θα κάνει το κόμμα μακροπρόθεσμα, καθώς απαιτείται μια απόσταση από την συγκυρία, όπως και να έχει ολοκληρωθεί ο εκλογικός κύκλος με την διενέργεια και των επόμενων εκλογών, της 25ης Ιουνίου, ωστόσο είπε χαρακτηριστικά «πιστεύω ότι μετά από ένα τέτοιο αρνητικό αποτέλεσμα κανείς δεν μπορεί να πει ότι “αυτό είναι ένα θέμα ταμπού, δεν το συζητάω”» .

«Θεωρώ όμως ότι το κρίσιμο ζήτημα είναι κυρίως η ταυτότητα, η φυσιογνωμία και η στρατηγική. Τώρα για το μεσοπρόθεσμο, για το άμεσο μέχρι τις εκλογές, νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε πολύ πιο σαφείς τις προγραμματικές μας αιχμές και προτεραιότητες. Πρέπει δηλαδή αυτή την περίοδο να μην απευθυνθούμε με όρους εθνικούς ακροατηρίου, αλλά να πάμε και να επικεντρώσουμε κυρίως σε ομάδες, κοινωνικές στρώματα τα οποία ζορίζονται σήμερα και αποδεδειγμένα έχουν πιεστεί και είναι ανασφαλείς στην καθημερινότητά τους και κυρίως στο οικονομικό σκέλος. Να αναδείξουμε τις προτεραιότητες που έχουν σχέση με το κοινωνικό κράτος, με το δημόσιο σύστημα υγείας, με την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης, με την άρση της πελατειακής κουλτούρας στο κράτος» προσέθεσε.

Παππάς για Παπαδημούλη: Ο κόσμος περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες

«Σε στιγμές δύσκολες για το κόμμα μας και την παράταξή μας, ο κόσμος που μας ψήφισε και σκέφτεται να μας ψηφίσει περιμένει σοβαρότητα και όχι ανοησίες», σχολίασε από πλευράς του στην Ναυτεμπορική TV ο βουλευτης του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με φόντο τις δηλώσεις του Ευρωβουλευτή του κόμματος, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Δείτε βίντεο:



Ο κ. Παππάς τόνισε επιπλέον ότι «είναι σαφές πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ηγεσία που κρατά το τιμόνι σταθερά και η συζήτηση αυτή αφορά κέντρα που δεν θέλουν το καλό του κόμματος». Ερωτηθείς αν θεωρεί πως η δήλωση του κ. Παπαδημούλη δεν είναι αυτόνομη, είπε πως «όχι, είναι μια πολιτική άποψη που είναι εντελώς άστοχη και εκτός τόπου και χρόνου».




Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε όλα τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη Βουλή - Φωτογραφίες

Αντώναρος: Έβλεπα τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν το έλεγα για να δίνω ελπίδες - Δείτε βίντεο

Έξι χρόνια το FBI «έψαχνε» τον Μπογονικολό - Γιατί τον συνέλαβαν στο Παρίσι και όχι στην Αθήνα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης