Σύγκρουση Βορίδη - Βούτση: «Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας;» - «Δεν θα σας περάσει»

Σύγκρουση Βορίδη - Βούτση: «Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας;» - «Δεν θα σας περάσει»

Ο υπουργός Εσωτερικών στάθηκε στις αναφορές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ περί αλλοίωσης του επικείμενου εκλογικού αποτελέσματος, οι οποίες παραπέμπουν σε μεθόδους Τραμπ

voridis_voutsis
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης στη Βουλή υπογραμμίζοντας πως οι αναφορές των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί αλλοίωσης του επικείμενου εκλογικού αποτελέσματος παραπέμπουν σε μεθόδους Τραμπ.

«Θέτετε ζήτημα εκλογικής διαδικασίας; Καθαρές κουβέντες τώρα. Είστε αλά Τραμπ; Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται χωρίς ποτέ να έχει αμφισβητηθεί στην μεταπολιτευτική ιστορία. Θέτετε ζήτημα της ακεραιότητας της εκλογικής διαδικασίας;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης για να του απαντήσει από τα βουλευτικά έδρανα ο κ. Γιάννης Ραγκούσης «το έχουμε θέσει».

Επανερχόμενος ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να στήσει αφήγημα εκλογικής ήττας υπονομεύοντας ωστόσο την εκλογική διαδικασία.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης λέγοντας: «Η προσπάθεια επί 3 χρόνια που κάνετε -εσείς κ. Βορίδη το έχετε πει ευθαρσώς- είναι να μπουν εμπόδια θεσμικά για να μην υπάρξει ξανά αριστερή κυβέρνηση. Όλη η προσπάθεια γίνεται με εταιρείες και μεθόδους Τραμπ και Μπάνον για να υπάρξει επιρροή εξωθεσμική και μεταδημοκρατική όχι για να αλλάξει το αποτέλεσμα. Δεν θα σας περάσει».




Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Ιδιαίτερη προσοχή στην Αττική - Καταιγίδες και χαλάζι έως αργά το απόγευμα (βίντεο)

Γνωστός blogger ο Ρώσος που συνελήφθη για τις φάρσες σε «Ελ. Βενιζέλος» και 6 νοσοκομεία

Κατάρ-gate: Ο Παντσέρι «έδωσε» ονόματα και αφέθηκαν ελεύθερες η σύζυγος και η κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης