Παρακολουθήσεις: Κατέθεσε στην εισαγγελία η Γεροβασίλη

Παρακολουθήσεις: Κατέθεσε στην εισαγγελία η Γεροβασίλη

Στο εισαγγελικό γραφείο βρέθηκε και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, θα προσέλθει εκ νέου την Τρίτη για να καταθέσει

gerovasili_1
Για το θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών, το οποίο απασχολεί τις τελευταίες μέρες τη δημόσια συζήτηση, κατέθεσε σήμερα στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγγελική Τριανταφύλλου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία με μήνυση που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο είχε αναφέρει ότι και εκείνη υπέστη τηλεφωνική παρακολούθηση και ότι παραβιάστηκε το απόρρητο των επικοινωνιών της.

Την ίδια στιγμή στο εισαγγελικό γραφείο βρέθηκε και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, ο οποίος με συνεχή δημοσιεύματα της εφημερίδας του αναφέρεται στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών, προβάλλοντας συγκεκριμένα ονόματα προσώπων που, σύμφωνα με αυτόν, έχουν πέσει θύματα παρακολουθήσεων.

Ο εκδότης θα καταθέσει την ερχόμενη Τρίτη, κάτι που όπως είπε, δέχτηκε και η εισαγγελέας που ερευνά την υπόθεση, προκειμένου η κατάθεσή του να δοθεί υπό το φως των νέων αποκαλύψεων που θα υπάρξουν την Κυριακή στην εφημερίδα του. Επιπλέον, ο κ. Βαξεβάνης χαρακτήρισε ως «σάρκα μια» κυβέρνηση, Pretador και ΕΥΠ με κοινό τους θέμα τις παρακολουθήσεις.

Από την πλευρά της, η κυρία Γεροβασίλη, εξερχόμενη από το γραφείο της εισαγγελέα μετά το πέρας της κατάθεσής της, είπε, μεταξύ άλλων τα εξής: «Κλήθηκα από την εισαγγελέα να καταθέσω και στηρίζω τη μήνυσή μου που αφορούσε στην παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών και των προσωπικών μου δεδομένων».

Η κ. Γεροβασίλη, τόνισε ότι πρέπει η ελληνική δικαιοσύνη «με δεδομένο τον κλονισμό που έχει προκαλέσει το όλο θέμα να ερυνήσει την υπόθεση και να ρίξει άπλετο φως σε αυτή». Η ίδια τόνισε ακόμη ότι το Μέγαρο Μαξίμου κατήυθυνε τη διαδικασία, παρακολουθώντας ακόμη και υπουργό Εξωτερικών της, Νίκο Δένδια.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιβεβαιώνεται το σαμποτάζ στον Nord Stream - Βρέθηκαν ίχνη εκρηκτικών

«Είμαι στενοχωρημένος, έχουμε αφιερώσει 25 χρόνια στο παιδί που είναι σε κίνδυνο» λέει ο πάτερ Αντώνιος της «Κιβωτού»

Νίκος Δένδιας: Το plan B για να αποφύγει τον εκβιασμό στη Λιβύη - «Γεια σας και αντίο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης