Όταν ο Πολάκης μπέρδεψε το τσίγκινο σώβρακο με το κράνος - Δείτε βίντεο

Όταν ο Πολάκης μπέρδεψε το τσίγκινο σώβρακο με το κράνος - Δείτε βίντεο

Προσπάθησε να ανασκευάσει για την αήθη επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη στο Εντευκτήριο της Βουλής

5497289
Σε λάθος…συνειρμούς απέδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης την ερμηνεία των λεγομένων του, για όσους δηλαδή συμπέραναν ότι η «προτροπή» του προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη να «φορά τσίγκινο» -κατά τη συζήτηση του αναπτυξιακού νομοσχεδίου στη Βουλή- αφορούσε σώβρακο, κατά τις ζώνες αγνότητας του Μεσαίωνα.

Αντιθέτως, «εγώ εννοούσα κράνος» υποστήριξε του ο κ. Πολάκης, μιλώντας χθες στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra24, όταν κλήθηκε να απαντήσει αναφορικά με τη φρασεολογία που χρησιμοποίησε την περασμένη Κυριακή, στη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στη Βουλή, όπου ο Βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Πολάκης στη Γιάμαλη


Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Πολάκης αντέτεινε πως «όταν βγαίνει (σ.σ. ο Άδωνις Γεωργιάδης) και ουρλιάζει στη Βουλή μέσα, μέσα στη Βουλή έτσι, ακούστε με μισό λεπτό, και λέει ζητείστε μου συγγνώμη και έγραψα ανάρτηση το ίδιο βράδυ, γιατί δεν ήμουνα στη Βουλή, ότι θα έρθω εγώ να σου απαντήσω στο αναπτυξιακό, δυστυχώς δεν είμαι εκεί, και κοίτα να φοράς κράνος». Όταν η δημοσιογράφος επανήλθε, σχολιάζοντας πως «δεν είπατε κράνος», «όχι, η ανάρτησή μου αυτό γράφει, να φοράς κράνος», υποστήριξε με κατηγορηματικό τρόπο ο κ. Πολάκης.

Σχολιάζοντας, ακολούθως, το «θερμό επεισόδιο» που σημειώθηκε με τον κ. Γεωργιάδη στο καφενείο της Βουλής, ο κ. Πολάκης συνέχισε λέγοντας πως «και προχθές εγώ, αυτό το οποίο είπα, έτσι, ήτανε ότι θα στα πω αύριο εγώ αυτά, ένα, δύο, τρία, τέσσερα και να φοράς τσίγκινο. Εννοούσα κράνος». Ακόμη, μειδιώντας ελαφρά, «πώς πήγε το μυαλό σας εκεί; Αν είναι δυνατόν», εξανέστη ο κ. Πολάκης, «επιπλήττοντας» έτσι όσους δεν εννόησαν απευθείας ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας είχε κατά νου τη λέξη «κράνος» και όχι «σώβρακο», όταν συνέστησε στον κ. Γεωργιάδη να φορέσει «τσίγκινο», ως και γνήσιος «πολεμιστής» της παράταξής του.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάλογος που εξελίχθηκε μεταξύ των δύο πολιτικών στο καφενείο της Βουλής την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, έχει ως εξής:

Πολάκης: θα τα πούμε μεθαύριο
Γεωργιάδης: όποτε θέλεις
Πολάκης: να φοράς τσίγκινο σωβρακάκι την Τρίτη στην συζήτηση για τον Αναπτυξιακό
Γεωργιάδης: με απειλείς; Θα σου κάνω αγωγή 1 εκατ. ευρώ. Να μου ζητήσεις συγγνώμη για την Novartis
Πολάκης: οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο με τον ίδιο τρόπο ανασύρονται.


Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή: Άδωνις για σόου Πολάκη - Καταθέτω αγωγή, λύνουμε τις διαφορές μας θεσμικά και όχι με τσίγκινα σωβρακάκια

Ποιος ήταν ο 19χρονος Άλκης που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη Θεσσαλονίκη

Κάτω Πατήσια: Έτσι «ψάρευε» κορίτσια μέσω Facebook ο ιερέας - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για τους βιασμούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης