Νικολάου για Κουφοντίνα: Τον Σεπτέμβριο μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης

Νικολάου για Κουφοντίνα: Τον Σεπτέμβριο μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης

«Θα μπορούσε να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη από την πρώτη στιγμή, και να μην κάνει απεργία πείνας» δήλωσε η ΓΓ. Αντεγκληματικής Πολιτικής για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

nikolaou
«Το Σεπτέμβριο του 2021 ο Δημήτρης Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση απόλυσης, κατοχυρώνεται το δικαίωμά του, γιατί κάνει απεργία πείνας;» διερωτήθηκε σήμερα σε συνέντευξή της η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου.

«Μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, θα μπορούσε να έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη από την πρώτη στιγμή, και να μην κάνει απεργία πείνας» πρόσθεσε η κ. Νικολάου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι στα χέρια του η ζωή του. Εφόσον θεωρεί ότι έχει παραβιαστεί ο νόμος, γιατί δεν προσφεύγει στη δικαιοσύνη για να δικαιωθεί; Παρακολουθείται σε 24ωρη βάση από γιατρό και νοσοκόμο, ως ΓΓ. είμαστε πάνω από τον κρατούμενο» τόνισε η ΓΓ. 

Διευκρίνισε ότι ο Κουφοντίνας δεν σιτίζεται αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει διάταξη Εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Λαμίας με την οποία αν χρειαστεί θα υπάρξει παρέμβαση από γιατρούς για να διασωθεί η ζωή του. Είναι σε σταθερή κατάσταση αυτή τη στιγμή, έχει επαφή με το περιβάλλον. 

«Το 2015 ο Κουφοντίνας δεν ήθελε να γυρίσει στον Κορυδαλλό (…) Δεν μπορεί να γυρίσει, ο Κορυδαλλός είναι φυλακή υποδίκων, όσοι βαρυποινίτες έχουν απομείνει θα φύγουν» ξεκαθάρισε η ΓΓ. Αντεγκληματικής Πολιτικής. 


Ειδήσεις σήμερα

Άρχισε η δίκη του πρώην προέδρου του Περού για τις «εξαναγκαστικές στειρώσεις» χιλιάδων γυναικών

Νικολά Σαρκοζί: Με βραχιολάκι ο άλλοτε «Ρόκι» της γαλλικής πολιτικής - Τον περιμένουν κι άλλες δίκες

Χαλκιδική: Εξαφανίζουν παραλία στη Νικήτη - Στον δρόμο οι κάτοικοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης