Ashley Mattingly: Μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει έλεγε πως είναι άρρωστη από το αλκοόλ

Ashley Mattingly: Μια εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει έλεγε πως είναι άρρωστη από το αλκοόλ

H Ashley Mattingly, η 33χρονη πρώην Playmate του Playboy, έδωσε τέλος στη ζωή της 

Ashley-Mattingly-wiki-bio-age-height-instagram
H Ashley Mattingly, η 33χρονη πρώην Playmate του Playboy που έδωσε τέλος στη ζωή της, ζούσε μια σκοτεινή και γεμάτη προβλήματα ζωή καθώς ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Το μοντέλο, που τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει από την Καλιφόρνια στο Τέξας, πριν αυτοκτονήσει είχε κάνει πολλές αναρτήσεις στα social media που αποδείκνυαν πως η κατάστασή της ήταν δραματική.

Η φαινομενικά όμορφη ζωή που παρουσίαζε στο Instagram ήταν μαύρη και σκοτεινή. Στις 14 Απριλίου μιλούσε για την εξάρτησή της με το αλκοόλ.

«Είμαι άρρωστη από το αλκοόλ», μουρμούριζε συνδεδεμένη με οξυγόνο. «Δεν έχω νοσήσει από κορωνοϊό, δεν βρίσκομαι σε καραντίνα. Απλά ήπια πάρα πολύ. Σταματήστε να πίνετε γιατί δεν θα μπορείτε να βρείτε νοσοκομείο. Εγώ είμαι τυχερή που βρήκα».




Η 33χρονη συνήθιζε να ανεβάζει μηνύματα από το κινητό της και να περιγράφει πως ήταν μεθυσμένη. Σε ένα από αυτά έλεγε πως ο θάνατος δεν είναι αστείος.



Κλείσιμο
Για την κατάστασή της η Mattingly συχνά κατηγορούσε έναν μεσίτη για τον οποίο έλεγε πως της αποσπούσε χρήματα και μάλιστα έλεγε πως θα τα βρουν στα δικαστήρια.

Ιδιόχειρο σημείωμα
Όπως έγινε γνωστό, η πρώην Playmate αυτοκτόνησε και άφησε πίσω της ιδιόχειρο σημείωμα. Σύμφωνα με τη Daily Mail, το πτώμα της ανακαλύφθηκε από την αστυνομία τρεις ημέρες μετά τον θάνατό της.

Ashley


Το TMZ ανέφερε ότι η Aslhey Mattingly εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της από έναν φίλο της, ο οποίος είχε ανησυχήσει καθώς είχε αρκετές ημέρες να επικοινωνήσει.

Η Ashley Mattingly που αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, το 2012 είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία τον πρώην σταρ του Prison Break Lane Garrison, με τον οποίο εκείνη την περίοδο είχαν σχέση.

Βίντεο που είχε κυκλοφορήσει, έδειχνε τον διάσημο ηθοποιό να τη χαστουκίζει στο διαμέρισμά της στο Μπέβερλι Χιλς.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Έτσι θα είναι τα αεροπορικά ταξίδια την επόμενη μέρα μετά τον κορωνοϊό

Ο κορωνοϊός είναι πιο θανατηφόρος από την εποχική γρίπη στις Ηνωμένες Πολιτείες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης