Το αίμα τους θα δώσουν Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον καθώς κρίθηκαν από τους ειδικούς ως κατάλληλοι για συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας εμβολίου για τον κορωνοϊό.
Αποκαλύπτοντας, μάλιστα, την εξέλιξη αυτή ο Χανκς αστειευόμενος είπε ότι ελπίζει να δημιουργεί ένα «Hank-ccine» κατά του φονικού ιού.
Χανκς και Γουίλσοννόσησαν με κορωνοϊό ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας για τον Έλβις Πρίσλεϊ με σκηνοθέτη τον Μπαζ Λούρμαν.
Μετά την ανάρρωσή του το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε πλέον στο Λος Άντζελες όπου με την άφιξή του υπέβαλε αίτηση για συμμετοχή σε ιατρική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα αντισώματά τους θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από τους επιστήμονες που προσπαθούν να παράξουν εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με τον Τομ Χανκς τα τεστ έδειξαν ότι «φέρουμε αντισώματα» εκφράζοντας την ελπίδα το αίμα του αλλά και της συζύγου του να αποδειχθούν χρήσιμα στην μάχη κατά του κορωνοϊού.
«Δεν μας προσέγγισαν. Εμείς είπαμε, θέλετε το αίμα μας; Μπορούμε να δώσουμε πλάσμα; Και έτσι θα το δώσουμε εκεί όπου ελπίζουμε να βοηθήσει σε αυτό που εγώ θα ήθελα να αποκαλώ Hank-ccine» είπε χαρακτηριστικά ο Χανκς μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή Wait Wait... Don't Tell Me του NPR.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους