Όπως έγινε γνωστό μέσω δημοσιευμάτων οΠάνος Ιωαννίδης στο γύρισμα του MasterChef που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ένιωσε μία μικρή αδιαθεσία και οι άνθρωποι της παραγωγής του πρότειναν να επιστρέψει στο σπίτι του.
Η παραγωγή του MasterChef παίρνει όλα τα κατάλληλα μέτρα τον τελευταίο καιρό λόγω τουκορωνοϊού και για προληπτικούς λόγους κρίθηκε αναγκαίο να ζητήσουν από τον Πάνο Ιωαννίδη να λείψει μερικές ημέρες μέχρις ότου γίνει καλά.
Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Ιωαννίδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Φωλιά των Κου Κου, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε. Τόνισε ότι οι εξετάσεις του για τον κορωνοϊό βγήκαν αρνητικές και πως από αύριο επιστρέφει κανονικά στα γυρίσματα MasterChef.
«Είμαι αρκετά καλά και έτοιμος. Πήγα για γύρισμα και δεν αισθανόμουν πολύ καλά. Είχα ανεβάσει λίγο πυρετό και η παραγωγή πολύ καλά έκανε και μου είπε να πάω να ξεκουραστώ. Ίσως φοβήθηκαν για κάτι άλλο, οπότε για καθαρά προληπτικούς λόγους έκανα κάποιες περαιτέρω εξετάσεις. Τα αποτελέσματα ήταν όλα αρνητικά. Η παραγωγή φοβήθηκε γιατί είμαστε πολλά άτομα εκεί και ήταν λογικό να μου ζητήσει να κάνω εξετάσεις για κορωνοϊό. Θα λείπω σε δύο επεισόδια. Από αύριο επιστρέφω κανονικά στα γυρίσματα» ανέφερε ο Πάνος Ιωαννίδης.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.