Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Κύπρος

Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η Κύπρος

Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στις 12 Μαΐου στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού 

cypruseurovision_84174257_3387040714655993_3009717937133352077_n
Με το τραγούδι «Running» θα διαγωνιστεί για την Κύπρο στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision o Sandro Nicolas. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης στο Instagram για να ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου.

Τη σύνθεση του «Running» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα έχει αναλάβει ο αυστραλιανής καταγωγής συνθέτης και ερμηνευτής Alfie Arcurie. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της κυπριακής συμμετοχής έχει αναλάβει ο αυστριακός σκηνοθέτης Marvin Dietmann ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες.

Ο Sandro Nicolas είναι μόλις 34 ετών κι έχει στο ενεργητικό του 302 ολοκληρωμένα projects μεταξύ των οποίων τηλεοπτικά shows, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικά έργα.

Μεταξύ των πρότζεκτ που έχει αναλάβει είναι ταινίες όπως "Der Zauberer", "Komplett von der Rolle" και "Der Wolf", τηλεοπτικές εκπομπές όπως "Dancing stars", "Gala Nacht des Sports" και "Die große Chance", θεατρικές παραστάσεις όπως "Victor Viktoria" και "Anton das Mäusemusical" αλλά και τηλεοπτικά shows όπως τα "Austria Music Awards 2014" και "Miss Austria 2015". Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στις 12 Μάϊου στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού θα διαγωνιστεί η Κύπρος ενώ η Ελλάδα δυο ημέρες αργότερα στις 14 Μαΐου θα βάλει τα δυνατά της για να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού.


Sandro Nicolas // 🇨🇾 Cyprus in Eurovision Song Contest 2020 🇨🇾


Κλείσιμο
H ανακοίνωση στο Instagram:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης