Τζέισον Μόμοα: Η σουρεάλ διαφήμιση του Super Bowl που άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Τζέισον Μόμοα: Η σουρεάλ διαφήμιση του Super Bowl που άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Ο «Καλ Ντρόγκο» όπως δεν τον έχεις ξαναδεί...

momoa
Όταν ακούς το όνομα «Τζέισον Μόμοα», τρία πράγματα σου έρχονται στο μυαλό: Το καλογυμνασμένο κορμί του ηθοποιού, η πλούσια κόμη του και ο άκρως αρρενωπός ρόλος του ως πολέμαρχος «Καλ Ντρόγκο» στο Game of Thrones.  Εκτός φυσικά αν έχεις δει το διαφημιστικό στο οποίο πρωταγωνίστησε πρόσφατα ο πολυαγαπημένος σταρ και έκανε πρεμιέρα στην προβολή του αμερικανικού Super Bowl, κάνοντας τους πάντες να συζητούν γι' αυτό την επόμενη μέρα.

Στο συγκεκριμένο κλιπ, ο «Aquaman» καταφέρνει να αφήσει το κοινό με ανοιχτό το στόμα, αυτή τη φορά όχι χάρη στις μακριές του μπούκλες και στους εντυπωσιακούς του μύες, αλλά χάρη στην απουσία τους. «Το σπίτι είναι ο χώρος όπου μπορώ να είμαι ο εαυτός μου», ακούγεται να λέει ο Μόμοα στο αστείο (αν και αρκετά αλλόκοτο) διαφημιστικό της Rocket Mortgage, καθώς αφαιρεί σταδιακά τα ρούχα του, τους.... μύες του και τα μαλλιά του, με τη βοηθεια καταπληκτικών ειδικών εφέ!

Η εικόνα ενός αδυνατούλη Μόμοα με καραφλίτσα είναι σίγουρα κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει, όμως αποκαλύπτει μια διαφορετική πλευρά του δυναμικού σταρ, εκείνη που δεν φοβάται να αυτοτρολαριστεί. Η συμμετοχή της συζύγου του 40 σταρ, Λίζα Μπονέ, στο διαφημιστικό κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό και... σουρεάλ το αποτέλεσμα.

Δείτε παρακάτω το viral κλιπ, πώς γυρίστηκε και μερικές από τις αντιδράσεις

Jason Momoa Super Bowl Commercial 2020 | Rocket Mortgage


"Comfortable" Behind The Scenes w/ Jason Momoa | Rocket Mortgage by Quicken Loans




Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης