Game of Thones: Η επική αντίδραση του «Καλ Ντρόγκο» σε σκηνή του φινάλε - «Άντε γ@@@σου αλήτη!»

Game of Thones: Η επική αντίδραση του «Καλ Ντρόγκο» σε σκηνή του φινάλε - «Άντε γ@@@σου αλήτη!»

Στους εκατομμύρια θεατές του Game of Thrones που δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με τις εξελίξεις του φινάλε της σειράς ανήκει και ο Τζέισον Μόμοα - Προσοχή, spoiler

khal
Στους εκατομμύρια θεατές του Game of Thrones που δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με τις εξελίξεις του φινάλε της σειράς ανήκει και ο Τζέισον Μόμοα, ο μυώδης ηθοποιός που στον πρώτο κύκλο είχε υποδυθεί τον «Καλ Ντρόγκο».

Ο γοητευτικός Μόμοα, που πρόσφατα άλλαξε look ξυρίζοντας το εμβληματικό του μούσι, συντονίστηκε στο HBO για να δει την κατάληξη της επικής ιστορίας του Tζ.Ρ.Ρ. Μάρτιν. Ένθερμος φαν του χαρακτήρα της «πρώην συζύγου» του, Ντενέρις Ταργκάριεν (παρά το γεγονός ότι η ίδια τον έπνιξε στο τέλος της πρώτης σεζόν, για να τον γλιτώσει από την θλιβερή μοίρα που του επέβαλε μια κατάρα) ο γοητευτικός Μόμοα είχε δηλώσει επανειλημμένα ότι ήθελε να δει την Καλίσι να κάθεται στον Σιδερένιο Θρόνο.

Όπως γνωρίζουν όμως σίγουρα μέχρι τώρα όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς, όχι μόνο δεν έγινε η ευχή του πραγματικότητα, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ άσχημα για τη Θυελλογέννητη. Η Ντενέρις Ταργκάριεν που είχε μετατρέψει σε στάχτη το Κινγκς Λάντινγκ στο προηγούμενο επεισόδιο, έπεσε νεκρή από το χέρι του νέου της αγαπημένου-ανηψιού, Τζον Σνόου. Η σκηνή του μαχαιρώματος, που συνέβη ενώ οι δύο συγγενείς-εραστές αγκαλιάζονταν μπροστά από τον Iron Throne ήταν αρκετή για να βγάλει εκτός εαυτού τον Μόμοα και να τον μετατρέψει ξανά σε... «Καλ Ντρόγκο»!



«Άντε γ@@@σου αλήτη!», φώναξε ο «Καλ Ντρόγκο», που αν και βάρβαρος δεν θα διανοούνταν ποτέ να φερθεί με τόσο ύπουλο τρόπο στην Καλίσι του.

Στo βίντεο με τη live αντίδραση του Μόμοα (ο οποίος είναι κολλητός με την Εμίλια Κλαρκ στην αληθινή ζωή) είναι εμφανές ότι ο ηθοποιός παραμένει εξοργισμένος μέχρι το τέλος με τον «Τζον Σνόου».

Αφού ο ήρωας του Μάρτιν επιστρέφει στο «Τείχος» ο Μόμοα γυρίζει στην κάμερα και λέει, απευθυνόμενος στον φονιά της αγαπημένης του. «Για να καταλάβω αυτή τη μ@@κία, επιστρέφεις σε ότι σκ@@τα έκανες και επιπλέον σκότωσες και την Καλίσι. Θεέ μου... Πρέπει να πάω σε ένα μπαρ και να πλακωθώ με κάποιον», λέει ο Μόμοα που προφανώς ήθελε να ξεσπάσει κάπου την οργή του.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης