Κακόκεφη εθεάθη η 92χρονη βασίλισσα Ελισάβετ να οδηγεί μόνη της το αυτοκίνητό της, στο Νόρφολκ, στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση περί βασιλικής «εξόδου» του ζεύγους Σάσεξ.
Ενώ καθόταν στο τιμόνι του «Land Rover», η Αυτής Μεγαλειότητα έδειχνε μουτρωμένη, όπως άλλωστε φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».
Το πρόσωπό της αντανακλούσε τη δυσφορία του παλατιού για την ανακοίνωση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετεγκατασταθούν στη Βόρεια Αμερική.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.